Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на таблет

Featured Replies

Здравейте. Студент съм по архитектура и търся таблет, който да поддържа Аутокад и т.н. Направиха ми впечатление Ipad pro и windows surface pro .. Бюджета ми е около 2000лв. като разбира се може да се надвиши. Pen- a към тях сигурно ще е задължителен. Според вас кой от двата таблета( може да дадете и друг вариант) е по-добър ? Не търся да купувам лаптоп. 

https://forums.autodesk.com/t5/autocad-lt-forum/autocad-tablet-recommendation/td-p/6999486

Има мобилно приложение за android и ios, но дали ще е удобно за работа? Няма ли да е по-добре някой лаптоп и евентуално по-голям монитор, към който да се включва, когато можеш?

• Автор

Идеята е да комбинирам както чертежи, така и скици, които да покажа, ако се наложи както е в клипчето . Целта е да не нося в случая тежък лаптоп( не вярвам да е снабден с тъчскрийн и писалка, специално за него за този бюджет). Мисля, че сърфиса е добър, защото е снабден напрактика не с мобилен уиндолс, а с настолен. И все пак не съм сигурен дали ще може да се получи за това се допитвам до вас. 

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, надявам се колегата да няма нищо против че ползувам неговата тема за избор на таблет.

Щерката започна да учи в тукашният институт и се оказа че трябва да се купува таблет, лаптопа бил много голям. Учи модерната специалност бизнес администрация- по моето време се казваше управление на индустрията. Та трябва да се купува таблет- ще се пише на него и подчертава, евентуално ще има и някакви презентации в по късно време,  не помня как беше по мое време, но сега може би ще се наложи и да се чертаят и някакви диаграми/графики. Тя скача на това  https://www.mediamarkt.de/de/product/_apple-mqdw2fd-a-ipad-pro-wi-fi-2284187.html,  аз се мъча да я сваля на това  https://www.gravis.de/Zubehoer/Eingabegeraete/Wacom-Intuos-Pro-M-Stift-und-Touch-Grafiktablet-USB-Bluetooth-schwarz-132174.html?adword=Google-DE/PRODUKTERWEITERUNG/Wacom/132174&gclid=CjwKCAjwpKveBRAwEiwAo4PqmzFpS2bG4s7_EBo9PMbMR1BYaTVMK9BBcyXYz5IdiPrbU5dTnOdQFRoCf6YQAvD_BwE или поне нещо по евтино.

Имайки предвид предназначението какво бихте препоръчали, а да не забравя и програмите, не съм наясно кои са безплатни и кои ще бъдат платени. Гледах в тубата разни ревюта, ама всеки казва това което му е на сърцето- един вика мани го това дърво за айпада, друг обяснява че уиндоусите се налагало да се рестартират непрекъснато, трети- андроид нямало да има вече за таблети и гугъл спирали андроида. Въобще  кашата е пълна и затова моля за някакво мнение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.