Премини към съдържанието
street racer

Агнешка дроб сърма....помощ... на "изпит съм"

Препоръчан отговор


Моля за изпитана рецепта, с възможно най точни "мерки" на продуктите :)

В събота съм на изпит (трети) пред НОВИТЕ тъст и тъща и не трябва да се излагам! Първите два изпита ("ракия" и "BBQ и салати" ) ги взех с отличен, ама тъста бил фен на дроб-сърмата....

Наистина ми е много важно......

ПС: Може и нещо по-засукано - не ме мързи

Благодаря предварително 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, street racer написа:

Моля за изпитана рецепта, с възможно най точни "мерки" на продуктите :)

В събота съм на изпит (трети) пред НОВИТЕ тъст и тъща и не трябва да се излагам! Първите два изпита ("ракия" и "BBQ и салати" ) ги взех с отличен, ама тъста бил фен на дроб-сърмата....

Наистина ми е много важно......

ПС: Може и нещо по-засукано - не ме мързи

Благодаря предварително 

Браво на тебе, шест на матурата е повече от перфектно! Преписва ли, или честно си взе изпита? :D

Ето ти рецепта за агнешка дроб-сарма.

Успех на изпита и те искам поне с Много добър (4.50), макар че и Среден (3) е достатъчно да се вземе изпита, но целта в случая не е просто да минеш в горния курс. :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Благодаря ви момчета! Май ще ползвам комбинация от двете предложения! Утре има мач и ще ползвам аверите за "суха тренировка"

ПС:

преди 31 минути, Деянчо написа:

Преписва ли, или честно си взе изпита? :D

След 9 год. в Texas (San Marcos), как мислиш (за BBQ-то) говоря :)

 

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 минути, street racer написа:

Благодаря ви момчета! Май ще ползвам комбинация от двете предложения! Утре има мач и ще ползвам аверите за "суха тренировка"

Т.е. за пробна матура. :)

преди 4 минути, street racer написа:

След 9 год. в Texas (San Marcos), как мислиш (за BBQ-то) говоря :)

Значи няма да имаш проблем с изпита и после ще те вземат в университета.

Хайде успех!


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 30 минути, AAUUXX написа:

Направи и едни агнешки ребърца , правят се лесно и вървят с бира ....натам си знаш :)

След като мине изпита успешно, бабата и дядото се оттеглят и оставят влюбените гълъбчета да... уреждат записването си в университета. :)

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, Деянчо написа:

След като мине изпита успешно, бабата и дядото се оттеглят и оставят влюбените гълъбчета да... уреждат записването си в университета. :)

Нямах това предвид, а че знае как се пие бира:)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, AAUUXX написа:

Нямах това предвид, а че знае как се пие бира:)

Кой за каквото си мисли. Всеки може да пие бира - надига чашата и преглъща, единственото условие е да се внимава да не се злоупотреби с количеството. Другото е малко по-специфично. :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
току-що, Деянчо написа:

Кой за каквото си мисли. Всеки може да пие бира - надига чашата и преглъща, единственото условие е да се внимава да не се злоупотреби с количеството. Другото е малко по-специфично. :)

Всеки може да пие, ама не всеки знае как да пие бира :wink12:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 минути, AAUUXX написа:

Всеки може да пие, ама не всеки знае как да пие бира :wink12:

Как - те так, с мерак. С удоволствие и мярка, както казват по рекламите. При ракията обаче е по-различно - тя не се пие, тя се жули. :)

  • Ха-ха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Абее, вие майтап си правите, ама тъста е две години по голям от мен...

Аз като казах, че питам сериозно....

А, как се пекат ребърца и 46 номер телешки стекове знам.

И за бирата знам, но ще изчакам да вляза в университета....

  • Харесва ми 1
  • Еха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 минути, street racer написа:

Аз като казах, че питам сериозно....

Ще се справиш, не се панирай толкова. В нета има много информация и все подборна.

преди 3 минути, street racer написа:

тъста е две години по голям от мен...

Владо Кузов, ти ли си? :D

  • Ха-ха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 17 часа, Деянчо написа:

Владо Кузов, ти ли си? :D

Не съм, бе! Просто така се получи :)

А и в Тексас, не е ненормално майка и дъщеря да изглеждат като сестри (20 -22 г. разлика) - да се чудиш коя да .......... :) Проблема е, че мъжката част, обикновено вади пушката и после пита.....

Хайде, че почвам  "пробната матура" - досега обикалях града да намеря агнешко було. Смятам да направя комбинация от трите предложения, като половината ще е със заливка, а другата половина - като "бомбички" в було и ще ги запека с кашкавалче......да видим какво ще излезе

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 минути, street racer написа:

да се чудиш коя да .......... :)

А защо не и двете? :D

  • Ха-ха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
току-що, Деянчо написа:

А защо не и двете? :D

Щото не е по-бърз от пушката:D

  • Ха-ха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 минути, AAUUXX написа:

Щото не е по-бърз от пушката:D

В такъв случай да прати нещо и насам. Няма да я върна. Само да е до 25, нагоре вече не ме влекат. :)

  • Ха-ха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Така - първата част (дето ще е със заливка), вече е във фурната! Как ще разбера, кога е готова :angry: 

преди 39 минути, AAUUXX написа:

Щото не е по-бърз от пушката

Така е колега - по принцип са много готини, весели и работливи хора, но опре ли до чест или собственост - става лошо :angry22:

преди 39 минути, Деянчо написа:

В такъв случай да прати нещо и насам.

Няма как - от две години сме си в България окончателно. Но като отида нататък (февруари - март), ще се огледам за нещо :)

  • Харесва ми 1
  • Ха-ха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, street racer написа:

Така - първата част (дето ще е със заливка), вече е във фурната! Как ще разбера, кога е готова :angry: 

 

Поглеждай от време на време,ще разбереш кога е готово.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, street racer написа:

Няма как - от две години сме си в България окончателно. Но като отида нататък (февруари - март), ще се огледам за нещо :)

Пращаш по "Спиди" с пътни разходи за твоя сметка. :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Та такааа, да докладвам:

Като цяло резултата беше добър (не този от мача). Според "фокус групата" - морковите са излишни - добавят някаква странна, сладка нотка........

За събота менюто е уточнено:

Ракия - гроздова, реколта 2016 (димят/мускат 50/50)

Салата - "Мързеливо кьопполу" - конс. белени домати, прясно изпечен патладжан, печен пипер, магданоз и маринован чесън

Основно - то е ясно

Десерт - не е моя грижа :)

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 5 минути, street racer написа:

Десерт - не е моя грижа :)

Десертът ще се сервира в кревата - конфитюр от сливи. :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, Деянчо написа:

Десертът ще се сервира в кревата - конфитюр от сливи

Той отдавна е "изконсумиран", но идеята не е лоша - там правят едни питки (по 2 см), на които викат палачинка. Така, че едни истински палачинки с домашно сладко от дюли.......

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 часа, street racer написа:

 

Салата - "Мързеливо кьопполу" - конс. белени домати, прясно изпечен патладжан, печен пипер, магданоз и маринован чесън

 

и защо ще слагаш консерви

толкоз два-три домата все ще нарежеш и чесън също

:)

не разваляй патладжана, мое мнение

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.