Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Премахване на бан - OmeTv

Препоръчан отговор

Здравейте. Получих забрана за няколко дни да ползвам приложение за запознанства и чат. Някой е докладвал и сега не мога да го ползвам. Преди време имах приложение AppCloner и с него можеше да се клонира приложение като сменя всякакви данни id и всички неща и без проблем можеше да се ползват на много приложения дори няколко акаунта. Сега пробвах обаче не стана и пак ме засича. Можете ли да ми съдействате докато изтече забраната да ползвам приложението. То е без регистрация, но явно хваща от данните на апарата.

Благодаря ви.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Все си мисля че с Lucky Patcher може нещо да се направи...

Кое е приложението все пак ? http://ome.tv ? Може да те засича и по IP адрес, ако искаш опитай с Windscribe да си смениш временно IP ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, musicmania написа:

Не става, трих, гледах клипове в тубата, съдействайте моля:)

Да разбирам че си сменил IP-то с Windscribe и пак не става ?

Ако влезеш през компютър който е на същия интернет или на друго мобилно устройство със същия нет, пуска ли те ? Или ползваш мобилен ?

Пробва ли да изчистиш данните на приложението или да го преинсталираш ?

Редактирано от [email protected] (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, [email protected] написа:

Да разбирам че си сменил IP-то с Windscribe и пак не става ?

Ако влезеш през компютър който е на същия интернет или на друго мобилно устройство със същия нет, пуска ли те ? Или ползваш мобилен ?

Пробва ли да изчистиш данните на приложението или да го преинсталираш ?

Смених IP-то с windscribe и още няколко такива, преинсталирах дори и с по стари версии, трих кеша и файловете, клонирах приложението и нищоо. Има клипове с техники в тубата, пробвах някои и пак не става. Иначе съм с мобилен интернет, пусках wifi, хваща по нещо, но не знам вече по кое :) Какво друго мога да опитам?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, musicmania написа:

Какво друго мога да опитам?

Гледам този тук накрая на клипа трие 8 папки, изглеждат скрити:

Първо деинсталира приложението, инсталира го наново, трие му данните, накрая настройва файловия му мениджър да показва скрити файлове и папки и трие въпросните 8 папки... телефонът обаче е Samsung. Не знам дали има значение.

Има друг пък, който използва стара версия 6.2.5 : (Пак с някакви допълнителни трикове)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, [email protected] написа:

Гледам този тук накрая на клипа трие 8 папки, изглеждат скрити:

Първо деинсталира приложението, инсталира го наново, трие му данните, накрая настройва файловия му мениджър да показва скрити файлове и папки и трие въпросните 8 папки... телефонът обаче е Samsung. Не знам дали има значение.

Има друг пък, който използва стара версия 6.2.5 : (Пак с някакви допълнителни трикове)

И аз трих папки, използвах и стара версия. Нищо не стана. Не мога да си обясня по кое хваща. Баннаха ме, че ядох сандвич, ужас:)) хаха

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има и https://camsurf.com/ ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.camsurf.android&hl=en ) ...

Изглежда абсолютно по същия начин като Ome- то, но не е толкова популярно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, подобно е, целта беше да имаше повече от страната. Ще го ползвам засега. Благодаря ти. Ако някой има решение за омето ще съм благодарен:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 8 месеца по-късно...
на 3.11.2018 г. в 23:36, musicmania написа:

Да, подобно е, целта беше да имаше повече от страната. Ще го ползвам засега. Благодаря ти. Ако някой има решение за омето ще съм благодарен:)

Няма решение. Хората си държат на сайта и реномето. И такива като теб правилно трябва да бъдат баннати.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мии бате правите простотиите, резнат ви, после се чудите.
Решението е само едно - Чакаш да ти изтече бана и биваш примерен потребител.

Като му знам славата на омеглето ако си от тия съшите...

мани че не ми се плзват нецензорни думички.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 месеца по-късно...

Темата е стара , но явн ви засичат по мак адрес. Просто пробвайте да си смените мак адреса 

https://www.droidviews.com/change-mac-address-android-devices/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 години по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Здравейте, имам проблем със свързването в абв чат, защото някой от приятелите ми е влизал от лаптопа и нещо е станало и сега нямам достъп и ми изписва: "Грешка при свързването (Closing link: [Z-Lined: merry christmas by bobo])" Бяхте дисконектнат от сървър: Connection to IRC server lost. Много Ви моля да премахнете проблема, за да мога да ползвам чата. Писах съобщения и до други хора и ме посъветваха да ви пиша на вас, като ви обесня подробно за какво става дума. И ми казаха, че е възможно през това IP да е имало някакъв спам, ако не го ползвате само Вие.

С уважение: Величко Христов

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...