Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор

Здравейте!

От известно време се чудя как мога да си направя собствена марка, да речем за тениски ? Какво е нужно да знам и да направя ? Целта ми е нещо от сорта на print on demand системата само че да се намери солиден спонсор на продукти. Ще съм благодарен ако ми помогнете. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 седмици по-късно...

Почти невъзможно е да се намери спонсор за такова начинание.

И да е добра идеята трябва солидна инвестиция и време.

 

------------

Креативна поезия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от marrie64
      Беше ми пресечен акаунт в грамфрии к дето влизах през фейс бук близо 3 месеца а вече не мога и губя 700 долара искам си ги
    • от sauvibgn
      Здравейте, имам проблем с колата.
      Не се заключва отвън нито с ключа, нито с дистанционното.
      Заключва се от вътре от панела, като остават отключени двете задни врати.
      След това се отключва отвън с дистанционното, като даже се отключва с бутона за заключване.
      Казаха ми, че кабелите може да са примачкани. Установих , че са премачкани и ги запоих, но проблема си остава.
      Колата е SEAT ALHAMBRA 2004г.
    • от V_B
      Здравейте, искам да ви попитам как мога да премахна фокусните линии. Използвам Canon M50 заедно с Elgato cam link 4K. Виждам това, което се вижда на камерата на моят компютър, въпросът ми е как мога да направя, че да се вижда изображението без линии и т.н.

    • от дръндю
      дадоха ми задачата, да пусна те такава тема инак мое да ме бият

      ас съм дръта пенсия, ама си мисля, че най добре е да работиш това което обичаш
      тва певците, много се забавляват и парички си печелят
      уф, пуснах темата
      белким се размина с боят

       
    • от силвия димитрова стефанова
      Здравейте! Може ли да ми помогнете с точка II.6. Това е условието:
      Да се състави клас Страница BookPage Скрити член променливи: Номер на страница‐ число int; Съдържание – низ string; Публични функции: II.1.КОНСТРУКТОРИ – ЕКСПЛИЦИТЕН, ПОДРАЗБИРАЩ СЕ; II.2.ЧЕТЕНЕ/ЗАПИС II.3.ЗА РАЗМЯНА НА СЪДЪРЖАНИЕ НА СТРАНИЦА С ПОДАДЕНАТА КАТО ПАРАМЕТЪР РЕФЕРЕНЦИЯ КЪМ СТРАНИЦА; II.4.OPERATOR == СРАВНЯВА ПО ВСИЧКИ ДАННИ II.5.OPERATOR< ЗА СРАВНЕНИЕ ЗА ПО‐МАЛКО НА ПОДАДЕНИЯ ПАРАМЕТЪР ОБЕКТ С ТЕКУЩИЯ ПО НОМЕР НА СТРАНИЦА II.6.ПРЕОБРАЗУВА / ВРЪЩА НИЗ ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА КЛАСА II.7.OPERATOR<<(ИЗВЕЖДА В УКАЗАН ИЗХОДЕН ПОТОК) II.8.OPERATOR>>(ЧЕТЕ ОТ УКАЗАН ВХОДЕН ПОТОК) Направила съм това:
      class BookPage { private: int NumberPage; //номер на страница string Contents; //съдържание public: BookPage(int numberPage, string contents) { NumberPage = numberPage; Contents = contents; } BookPage() { NumberPage = 0; Contents = " "; } const int& getNumberPage()const { return NumberPage; } const string& getContents()const { return Contents; } void setNumberPage(const int& sNumPege) { NumberPage = sNumPege; } void setContents(const string& sContents) { Contents = sContents; } bool operator == (const BookPage& book)const { return this->NumberPage == book.NumberPage, this->Contents == book.Contents; } bool operator < (const BookPage& number) { return this->NumberPage < number.NumberPage; } friend ostream& operator <<(ostream& out, const BookPage& book) { out << book.NumberPage << " " << book.Contents; return out; } friend ifstream& operator >> (ostream& in, BookPage& book) { cin >> book.NumberPage >> book.Contents; return in; } };  
×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване