-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
-
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Горещи теми в момента
-
Подобни теми
-
от силвия димитрова стефанова
ЗДРАВЕЙТЕ!
Имам да направя следната база данни за библиотека. Създала съм таблиците и съм въвела данните. Може ли да ми помогнете за втора точка.
2.Търсене/Заемане на книги по: автор, ключови думи от наименованието и жанр.
Направила съм това
SELECT * FROM kniga WHERE AVTOR_ID_AVTOR = &id_AVTOR and JANR_ID_JANR = &id_JANR; SELECT k.NAIMENOVANIE, a.AVTOR, j.JANR FROM kniga k JOIN AVTOR a on (k.avtor = a.avtor_id_avtor) JOIN janr j on (k.janr = j.janr_id_janr) WHERE k.avtor_id_avtor = &AVTOR and k.janr_id_janr = &JANR; но имам грешки
-
от DarkEdge
Здравейте! От какъв носител (DVD, USB) зареждате компютъра за инсталиране? Настроили сте в BIOS първо зареждащо устройство? Каква е била предходната операционна система? Windows 7 или по-стара, или по-нова? Кой режим е избран в BIOS - UEFI или Legacy? Ако е Legacy, изключен ли е Secure Boot? Можете ли отново да заредите компютъра от инсталационния носител (DVD, USB)?
-
от Славчо Хаджийски
Здравейте!
Днес коригирах един текст, набран на Microsoft Word и записан на флашка. Аз работя с ОС Linux Mint 18.3 "Sylvia". Поставих флашката на моята машина EliteBook 6930p. Тя отвори файла и коригирах 6 страници текст, като от време на време записвах корекциите директно на флашката, докато в един момент останаха само две букви в началото на нова страница. Рових много и във флашката и в компютъра, но не можах да открия нищо повече от коригирания текст, а във флашката си е непокътнат оригинала, на който бях коригирал 6 страници.
Знае ли някой дали е възможно Минта да е съхранил някъде на харда тази информация и ако да, как да я намеря.
-
от HRONICK991
Да се състави програма на Java за 5 делегати на националната конференция с данни:
- име
- ЕГН
- дни за нощувка
- име на хотела
- цена на нощувката
И изпълнява от меню следните операции:
• извежда всички въведени данни:
• зарежда нов масив с данните на делегатите, които са заплатили суми по големи от 100 лв. и са от зададено населено място;
• зарежда текстови файл с данни на делегатите мъже от дадено населено място.
-
от loranst looa
Здравейте може ли да ми кажете, с коя програма и в кое меню може точно да се види колко точно часа е работил един твърд диск защото в програмата HDD Sentinel не се вижда да има показатели като Power on hours и/или Head flying hours.
-
-
Дарение
Препоръчан отговор
Добавете отговор
Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.