Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телевизор Star Light DM6500

Vladislav Valchev

Препоръчан отговор

Някой има ли представа как да намеря USB-то на телевизора!? Поставям флашка в USB порта, но след това не мога да намеря от къде да я пъсна! Някой може ли да помогне!?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От копче "сорс" или от онова, дето превключваш входовете, там HDMI1, HDMI2 и така нататък. Там долу или някъде трябва да имаш "Media" или "USB"

Другият вариант е през менюто да разгледаш за таб "мултимедия". Т.е. да влезнеш в менюто дали няма нещо като "плеър", "медиен плеър", "външно устройство", "USB устройство" и т.н.

Третият вариант, който е най-малко вероятен е да разгледаш на дистанционното дали нямаш бутонче за "мултимедия", плеър или нещо такова, специален бутон, с който се влиза.

С натискането на пауза, превъртане - там копчетата долу, влиза ли в плеъра ?

Флашката включил ли си я ? Ако не, включи я, за да ти излезне, че си включил устройство. Оттам насетне може да се пусне.

Дано да съм бил полезен :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 28.11.2018 г. в 21:38, Staseka7777 написа:

От копче "сорс" или от онова, дето превключваш входовете, там HDMI1, HDMI2 и така нататък. Там долу или някъде трябва да имаш "Media" или "USB"

Другият вариант е през менюто да разгледаш за таб "мултимедия". Т.е. да влезнеш в менюто дали няма нещо като "плеър", "медиен плеър", "външно устройство", "USB устройство" и т.н.

Третият вариант, който е най-малко вероятен е да разгледаш на дистанционното дали нямаш бутонче за "мултимедия", плеър или нещо такова, специален бутон, с който се влиза.

С натискането на пауза, превъртане - там копчетата долу, влиза ли в плеъра ?

Флашката включил ли си я ? Ако не, включи я, за да ти излезне, че си включил устройство. Оттам насетне може да се пусне.

Дано да съм бил полезен :)

Благодаря, намерих го! В менюто трябва да вляза иначе отделно копче нямааа....

Сега пък не мога да разбера как да си наглася каналите както на мен ми е удобно!!! Абеее... Немам думи :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 3.12.2018 г. в 20:59, AAUUXX написа:

Ама защо не си четете инструкцията която идва с даден уред? Губите повече време в питане кое- как!

Гледай сега, ако имаше инструкции с уреда нямаше да питам, нали !?!?!?  Намерих каквото ми трябва, просто трябваше време,а попитах за да стане по-бързичко ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Vladislav Valchev написа:

Гледай сега, ако имаше инструкции с уреда нямаше да питам, нали !?!?!?  Намерих каквото ми трябва, просто трябваше време,а попитах за да стане по-бързичко ;)

Какъв е този ел. уред без инструкция ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, AAUUXX написа:

Какъв е този ел. уред без инструкция ?

Ами в началото съм написал - телевизор! Защо не четеш ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Vladislav Valchev написа:

Ами в началото съм написал - телевизор! Защо не четеш ;)

Чета и точно за това се чудя какъв ще е този телевизор без инструкция !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Инструкциите са ако не никакви, то направо оскъдни... Как да нагласиш крачетата, как да го включиш, кратки описания на бутоните на дистанционното и как да се предпазва! Всичко това на 15 езика и ... Общо взето - НИЩО. Но малко по малко го разучих ;) Нема страшно....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Как да сдвоя телевизора със телефона пример пускам youtube от телефона и да го приема на телевизора става въпрос за същия модел

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 11.12.2018 г. в 13:20, nichata85 написа:

Как да сдвоя телевизора със телефона пример пускам youtube от телефона и да го приема на телевизора става въпрос за същия модел

И това за какво тие след като можеш директно от телевизора да извикаш съответното видео? Искаш да споделяш с телефона ли? Домашна мрежа ли искаш да изградиш?

Ми, при тая информация дето си дал - почваме с налучкване :giggle1:

1. Предполагам, че телевизора е Смарт и не се опитвате да правите упражнението на друг от друг клас.

2. Интернет връзката е задължителна независимо дали ще е през кабел или Wi-Fi  Друг вариант е използване на услугата "Директ" коята трябва да е налична и активна както на телефона, така и на телевизора. Ще е се наложи да съсздадеш и домашна мрежа.

3. Споделянето на папки, файлове, картини, видео и документи трябва да е разрешено на телевизора.

При включен телевизор и активен интернет, от телефона и най вече от - менюто на вече отвореното видео кликваш на съответната иконка. След кратко "мислене" ще се покаже картина и на телевизора.

За повече подробности то дай информация за телевизор, свързаност, приложения

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 години по-късно...

Здравейте, закупих си телевизор starlight 32DM6700, но първоначалната инсталация ме затруднява защото няма почти нищо общо с инструкциите. Ако някой има такъв модел може ли малко съдействие?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...