Hermanita 817 публикувано 16 януари преди 1 минута, Maleficient написа: Браво на момичето! Ще го похвалим пред строя * това "Госпожа" е много яко! Допивам си кафенцето да не заспя и се захващам. 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
emmi 43247 публикувано 16 януари нещо като на фторник ми прилича работата........... 1 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Maleficient 7943 публикувано 16 януари какво ми хрумна Когато искате да затапите някой тъпчо да му кажете: Ти брато ( баце, копеле), можеш ли да цитираш тишина? Покажи ми! (следва жеста на Нео от Матрицата) 2 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
DarkEdge 40886 публикувано 16 януари преди 1 минута, Hermanita написа: и се захващам. Тва тре са види къ аджеба става току-що, emmi написа: нещо като на фторник ми прилича работата........... с начало по икиндия преди 1 минута, Maleficient написа: Когато искате да затапите някой тъпчо да му кажете: Ти брато ( баце, копеле), можеш ли да цитираш тишина? Покажи ми! Започни обмен на мисли с космическата станция 2 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Maleficient 7943 публикувано 16 януари ТъмноОстрие, виж тоа брат`'чед колко е напред с мат`риала преди 3 минути, DarkEdge написа: Започни обмен на мисли с космическата станция още преди час знаех, че това ще отговориш смЕтай от кога сме във връзка 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
DarkEdge 40886 публикувано 16 януари Лео Рохас е профи На вашто фнимание масичка за трезвеници: 3 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Maleficient 7943 публикувано 16 януари не знам, но вече летвата много се покачва и не знам кога ще я стигна тази Мегз Plovdiv 2019 режисьор Свен Сьорен Байер 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
DarkEdge 40886 публикувано 16 януари (редактирано) преди 32 минути, Maleficient написа: кога ще я стигна тази Мегз Или минаваш школата на НАТФИЗ, или Каканаш Академи Редактирано 16 януари от DarkEdge (преглед на промените) 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Maleficient 7943 публикувано 16 януари преди 1 минута, DarkEdge написа: Или минаващ школата на НАТФИЗ, или Каканаш Академи сигурно и пари ше ми иска(т) Нещо, ако може да е с намаление и по-бързо, че то аз съм за пенсия веке - но няма да склопя очи докато не срещна моя Рончо ... Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
дръндю 1585 публикувано 16 януари кво си прайте ве? бъбрите ли си а? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Maleficient 7943 публикувано 16 януари преди 16 минути, дръндю написа: кво си прайте ве? бъбрите ли си а? сега пък прочетох "бъбреци"- днес нещо ме мързи да чета целите думи Аз и поработвам по малко, ам с едно такова усилие, че Сезиф би ме съжалил Пия родопски чай и мноооооооого ми се доспа Ти? нещо бобец, картофи, спагетено чудовище- мейкна ли, или си почиваш? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
DarkEdge 40886 публикувано 16 януари К'ъф чистач! Катил! 2 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Maleficient 7943 публикувано 16 януари преди 2 минути, луканков суджук написа: ползвай tor пп намери ли си гадже Метеорий, как си? Я ми кажи, ракията по-готино да се пече или да се вари? (ето от къде идвал израза "вари го-печи го") 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Maleficient 7943 публикувано 16 януари преди 7 минути, луканков суджук написа: и ако си у перник че ти откърши един шамар голЕмата работа! Аз от шамари не се плаша. После нали ще съм с кубинките и ше го наритам... да`н мислиш, че ше се хвана за бузата и ше се разплача?! 2 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Maleficient 7943 публикувано 16 януари преди 2 минути, луканков суджук написа: да се е пие е по -готино иначе се вари напича се казана това вътре завира парата се вдига по една търбичка охлаждасе става на вода - ракия това някой от Перник ли го е измислил? за тръбичките, не за пиенето- че то е лесно и ясно Иначе, много отдавна не съм пила ракия. Скоро видях някаква супердупер с круша в нея и скъпа естествено. Ку спестиш от някоя аренда, да ми купиш... Пу, първа се записах! 2 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
DarkEdge 40886 публикувано 16 януари преди 3 минути, Maleficient написа: нали ще съм с кубинките Май е време да минеш курС ЗБУТ и да са преоборудваш с чепици с претпазни сретцтва. преди 9 минути, Maleficient написа: да се пече или да се вари? Да ям или да хапвам? Да пия или да цуцам? 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Maleficient 7943 публикувано 16 януари преди 3 минути, луканков суджук написа: защо да купевам нещо което го произвеждам женска логика Ей, ми още по-добре тогава. Кога да си чакам пратката от Гусин Луканков? Ама обещай в Еконт така от тази фамилия да го изпратиш... Даже се чудя дали в следващия ми разказ да няма герой-протагонист с това име - Другаря Луканков преди 5 минути, DarkEdge написа: Май е време да минеш курС ЗБУТ и да са преоборудваш с чепици с претпазни сретцтва. колко му е! Повече сертификати, повече възможности за реализация в страна и чужбина *това прозвуча като агитиращ лозунг на Университет по самоотбрана 1 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Maleficient 7943 публикувано 16 януари току-що, луканков суджук написа: ауе тоя пръдлю дядо стефчо - алгор да се е меркал ако го видите му кажете да не ми закача женичките иначе какво? Айде, аз ще ви оставям ... рязко и много ми се доспа. `Се едно спящата красавица ... са я пернали с нещо тежко и междувременно е изпила много чай от мента и маточина До утре да сте открили нещо неоткривано, да сте разтоварили излишното и да сте научили поне четири думи на китайски. Бай бай и до скив! * ако се мерне баба Марта, много поздрави и да й кажете че е подранила и да не ми закача мъжлетата 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Maleficient 7943 публикувано 16 януари току-що, луканков суджук написа: иначе какво правите прекопахте ли градината измихтели съдовете женската аудитория За градината както знаеш си имаме градинари за съдовете, домашни помощници и на нас ни остава само ... да пописваме във форума А ти? 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Maleficient 7943 публикувано 16 януари току-що, луканков суджук написа: барбунцела да сте я виждали имам нещо много важно да и казвам Тука е или беше по някое време Имаше някаква история за хартиената Луна, ама много дълга била и не й се разказвало. Кажи го на нас, ние ще й предадем, щото сме ти другарчета. току-що, луканков суджук написа: и аз учих ама градинар стах и домашен помошник ама сега съм безработен то това не става с учене, а с желание и добри препоръки Мини някой ден да те преслушам и ще ти дам препоръки Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Maleficient 7943 публикувано 16 януари току-що, луканков суджук написа: срамежлив съм и притеснителен НЕ СТАВА Стой си безработен тогава. Хайде ... че стана време за наздравици Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
_слънце_ 7703 публикувано 16 януари преди 15 минути, Ma_ri написа: Понякога, с чудя, кой е по-зле - такива, като сергеев, или тези, които "невинно" го използват, опитвайки се, да прикрият своята простотия........ Парадоксално е, но статистиката твърди, че най зле е този, който реве най малко. 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Merryl 25906 публикувано 16 януари Мдааа... Ламята кой ден подкара... п.п. Защо няма емотка "чукам на дърво"... 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
emmi 43247 публикувано 16 януари преди 21 минути, Merryl написа: Мдааа... Ламята кой ден подкара... п.п. Защо няма емотка "чукам на дърво"... ще се събуди за десетия си мисля........ преди 24 минути, ОдаР написа: Парадоксално е, но статистиката твърди, че най зле е този, който реве най малко. веднага обяснявам защо щом имаш сили да ревеш значи ножа още не е опрял до кокала когато ножа опре вече нямаш сили да ревеш 2 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Merryl 25906 публикувано 16 януари преди 4 минути, emmi написа: ще се събуди за десетия си мисля........ Ади тогава да му стиснем палци и да обявим ходене по къщите вече... 2 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове