Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

За какво си мислите в момента?(дзън дзън дзън..всички скучни-вън!)


 Сподели

Препоръчан отговор

преди 5 минути, Leise написа:

Честно 

Писах нилевия ден да не е май...ти

И ми изписа скрит коментар с червено...чака одобрение.

Сега ходих да ровя...няма го.

 

преди 5 минути, Leise написа:

В коя друга?

Ба ли му таковата

  • Ха-ха 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Jayashri написа:

Сега моментът, в който Борното осъзнава, че не е бил прав днес през деня

*че е възможно да не е прав :dog19:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Trichocephalus написа:

...аз си пия винце, мезя със сирене...

Много обичам да мезя с касапско сирене - накълцан на ситно червен лук, но става и с праз, размачква се със сирене, олио и червен пипер. Ако сиренето не е особено мазно, по-добре да се добави малко майонеза, но ако е тип "жарсе" и олиото е достатъчно. Търпи и съвсем малко количество кисело мляко за хомогенизиране на сместта.

Редактирано от badsector (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък съм се повредила. Само замезвам ,без да пия 

преди 1 минута, ivo23 написа:

Аз не пия и не замезвам, заглеждам се в една смешна цигара

Изпуши я

преди 1 час, badsector написа:

Много обичам да мезя с касапско сирене - накълцан на ситно червен лук, но става и с праз, размачква се със сирене, олио и червен пипер. Ако сиренето не е особено мазно, по-добре да се добави малко майонеза, но ако е тип "жарсе" и олиото е достатъчно. Търпи и съвсем малко количество кисело мляко за хомогенизиране на сместта.

Това го виждам намазано на хрупкава филийка :licklips:

  • Харесване 1
  • Еха 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Лин написа:

...Това го виждам намазано на хрупкава филийка :licklips:

О да, супер е. Правя си подобна разядка, но с авокадо, малко сирене и малко орехи, плюс чесън. Уникално е върху препечена филийка :)

  • Харесване 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, badsector написа:

О да, супер е. Правя си подобна разядка, но с авокадо, малко сирене и малко орехи, плюс чесън. Уникално е върху препечена филийка :)

В главата са ми само филийки. Които не ям :biggrin:

  • Любов 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, zero day написа:

А аз си отчаках снощи за едно парченце ,с повечко пудра захар:(

Ооо, ти ако знаеш колко преди теб чакат :biggrin:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, zero day написа:

Каза,че отиваш да забъркаш един и рекох и аз да си подсладя душата:D

Не ме пуснаха да се върна тук :speak:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Лин написа:

Не ме пуснаха да се върна тук :speak:

Нищо,следващия път:biggrin: Ако не е нахално от моя страна,да попитам :любител или професионалист си в кулинарията?:shy11:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, zero day написа:

Нищо,следващия път:biggrin: Ако не е нахално от моя страна,да попитам :любител или професионалист си в кулинарията?:shy11:

The top of the top

  • Любов 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ivo23 написа:

The top of the top

След като прегледах раздела в кухнята и нейните авторски снимки,така си и помислих:) Благодаря за отговора

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, zero day написа:

Нищо,следващия път:biggrin: Ако не е нахално от моя страна,да попитам :любител или професионалист си в кулинарията?:shy11:

Абе ставам да забъркам едни яйца професионално 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Лин написа:

Абе ставам да забъркам едни яйца професионално 

Дали? Знаеш ли какъв майсторлък е това - хем да са изпържени, хем да са рохки - т.е. полусурови.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Лин написа:

Абе ставам да забъркам едни яйца професионално 

Сериозно попитах и след това,което видях на снимки,и което на писа ivo23-от мен само две думи: Златни ти ръце:yanim: Жива,здрава и да радваш хората с кулинарните си умения.:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DarkEdge написа:

Дали? Знаеш ли какъв майсторлък е това - хем да са изпържени, хем да са рохки - т.е. полусурови.

Аз като бързам, все така ги докарвам :lol6:

преди 1 минута, zero day написа:

Сериозно попитах и след това,което видях на снимки,и което на писа ivo23-от мен само две думи: Златни ти ръце:yanim: Жива,здрава и да радваш хората с кулинарните си умения.:)

Благодаря ти :shy11:

  • Харесване 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Лин написа:

Аз като бързам, все така ги докарвам :lol6:

Бравас - льобимата ми консистенция на еца.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)
  • Харесване 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ей що забързахте темата за плоската Земя ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, petie1 написа:

Ей що забързахте темата за плоската Ѝемя ?

Квооо?

А бе къде е Живко?

Липсва или се подвизава с нов профил? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Лин написа:

Квооо?

А бе къде е Живко?

Липсва или се подвизава с нов профил? 

Редактирах се

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
 Сподели

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване