Премини към съдържанието
Madonna

За какво си мислите в момента?(дзън дзън дзън..всички скучни-вън!)

Препоръчан отговор


Тудей ужасно закъснях, но толкова уставно си свърших `сичката работа, че се чудя, дали да не си тръгна по-рано...

Рязко ми писна да стоя тук и ми се дочете книга.

Страхотно е, човек да е свободен :sunglasses:

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 27 минути, Jayashri написа:

Изключително интересно

Не бъди егоистка.Харесвам да е интересно и обичам,когато е изключително интересно:) Сподели със Зеро,ако искаш разбира се,този твой изключителен интерес:biggrin:

  • Ха-ха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
току-що, zero day написа:

Не бъди егоистка.Харесвам да е интересно и обичам,когато е изключително интересно:) Сподели със Зеро,ако искаш разбира се,този твой изключителен интерес:biggrin:

Прегледах на бързо око писаниците, които бях изпуснала

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 6 минути, Jayashri написа:

Прегледах на бързо око писаниците, които бях изпуснала

През вентилатора,разбрах:biggrin:Но много интересното засега ми убягва:wub:


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 6 часа, Maleficient написа:

Мърфи бил значи, аз си мислех дали не е бил някой ... фотограф, за да убеди снимащите се, че кутията няма да им земе Душата :wub:

...

Той фотографинът и да не успее, тя жената вече я е продала тъзи душа... Още в момента в който е предложила ябълката на човека...

преди 6 часа, Maleficient написа:

...

Това прозрение ме накара да се просълзя ...

Ако е гадно, винаги могат да изпълняват онова както разбрахме споделено от един Мърфи- да се усмихват, защото може да е по-гадно ...

А! Точно за това иде реч...

преди 5 часа, Maleficient написа:

Ох, така ясно си го представих като кадри от нов сериал- Мизгонистът :lol6:

Ма  и ти си джангаза де... Специално за теп... Ше го снимаме ф Уелс...

  • Харесва ми 1
  • Ха-ха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нацелих правелния баланс при приготвянето на Пастърмата. Записва се в тефтера за вечни времена. 

Наздраве съм:cheers:

  • Харесва ми 5

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

тамън са чудех дън са ви свършили фурмите та спряхте да пишете
:giggle1:

  • Харесва ми 1
  • Ха-ха 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 36 минути, zero day написа:

През вентилатора,разбрах:biggrin:Но много интересното засега ми убягва:wub:

Това беше ирония пък ти

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 18 минути, emmi написа:

Нацелих правелния баланс при приготвянето на Пастърмата. Записва се в тефтера за вечни времена. 

За вечни времена е само ако остави електронна следа в мрежата...:cool:

преди 47 минути, zero day написа:

През вентилатора,разбрах:biggrin:Но много интересното засега ми убягва:wub:

то е от стробоскопичния ефект на вентилатора.

  • Харесва ми 1
  • Ха-ха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 19 минути, дръндю написа:

тамън са чудех дън са ви свършили фурмите та спряхте да пишете
:giggle1:

 

IMG_20190220_192042.jpg

  • Харесва ми 2
  • Еха 1
  • Ха-ха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Като седнете да пиете си нарежете по един бахур.  С тез фурми ша са одрискате.

  • Харесва ми 1
  • Ха-ха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

До сега през годините бях влизал в Лидъл сумарно 3 пъти, като 4 от тях беше по повод факта, че щях да се напикая и търсех...отдушник.
Миналата седмица към края трябваше да взимам някои неща и си викам я да ида до тия хем да се огледам, хем да видя що толкова народ около мен хвалят марката и обясняват колко са доволни.
Честно казано нещата, които взех да пробваме в къщи, до тук всички са 6 и са харесани от всичко живо дет мърда и яде.

Препоръчвам с три ръце и четири междуръкия хумус-а, който измухах преди малко с обелени сурови моркови и краставици.
Особено хумуса с нахут, тиква и сусам е уникален!

vemondo-hummus.jpg

Те за тва чудо шпрехам. :cheers:

  • Харесва ми 6

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 17 минути, algor написа:

До сега през годините бях влизал в Лидъл сумарно 3 пъти, като 4 от тях беше по повод факта, че щях да се напикая и търсех...отдушник.
Миналата седмица към края трябваше да взимам някои неща и си викам я да ида до тия хем да се огледам, хем да видя що толкова народ около мен хвалят марката и обясняват колко са доволни.
Честно казано нещата, които взех да пробваме в къщи, до тук всички са 6 и са харесани от всичко живо дет мърда и яде.

Препоръчвам с три ръце и четири междуръкия хумус-а, който измухах преди малко с обелени сурови моркови и краставици.
Особено хумуса с нахут, тиква и сусам е уникален!

vemondo-hummus.jpg

Те за тва чудо шпрехам. :cheers:

Аз от лидъл зи вземам инструментите на парксайд 

Вършат добра работа

  • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сега си спомням, че си бях харесала тава-ковчег за Хелоуински сладкиш

  • Харесва ми 2
  • Ха-ха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 30 минути, algor написа:

До сега през годините бях влизал в Лидъл сумарно 3 пъти, като 4 от тях беше по повод факта, че щях да се напикая и търсех...отдушник.
Миналата седмица към края трябваше да взимам някои неща и си викам я да ида до тия хем да се огледам, хем да видя що толкова народ около мен хвалят марката и обясняват колко са доволни.
Честно казано нещата, които взех да пробваме в къщи, до тук всички са 6 и са харесани от всичко живо дет мърда и яде.

Препоръчвам с три ръце и четири междуръкия хумус-а, който измухах преди малко с обелени сурови моркови и краставици.
Особено хумуса с нахут, тиква и сусам е уникален!

vemondo-hummus.jpg

Те за тва чудо шпрехам. :cheers:

Тук е 1 Евро. Аз взимам лютив и Класик.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 17 минути, acnekt написа:

Тук е 1 Евро. Аз взимам лютив и Класик.

Мисля 1.99лв беше цената, да...

Някой гледа ли събитието на Самсунг?!?!

https://www.samsung.com/global/galaxy/events/unpacked/

Новите телефони представят.
Първия ме изкефи, сгъваемия.
И цената му е чук - 1950 долара. :inlove1:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, emmi написа:

Нацелих правелния баланс при приготвянето на Пастърмата. Записва се в тефтера за вечни времена. 

Наздраве съм:cheers:

Пронумеровани и прошнуровани?

преди 56 минути, skalata_73 написа:

Като седнете да пиете си нарежете по един бахур.  С тез фурми ша са одрискате.

Ми нека малко и ние да подрискаме, няма се запечени да си одим...

  • Харесва ми 2
  • Ха-ха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, emmi написа:

Нацелих правелния баланс при приготвянето на Пастърмата. Записва се в тефтера за вечни времена. 

Наздраве съм:cheers:

Запиши я и в нашия тефтер де, не бъди егоистка :) Моята все се получава солена и като я забравя в хладилника повече време, става като камък и се реже с флекс :D Но пак е хубава де, леко пикантна я правя, но досега нито веднъж не съм нацелвал солта.

Наздраве съм и аз :cheers:

преди 1 час, algor написа:

...хвалят марката и обясняват колко са доволни....

Зависи коя марка. Примерно месата им Pikok са бруталните боклуци. На freshona съм взимал консерва боб уж за салата и се оказа с много сладък "доматен" сироп, та в крайна сметка ги изхвърлих. Трябва да се внимава много какво се взима. Преди две седмици нацелих едно силно миризливо сирене Мюнстер, което е уникално. Сега точно го дояждам с виното.

преди 49 минути, emmi написа:

Аз от лидъл зи вземам инструментите на парксайд 

Вършат добра работа

Имам такъв винтоверт, от по-мощните, за 125 кинта, супер е. Единствено бетон не може да дупчи, всичко останало го смила за норматив. Включително и винкел съм пробвал, не го усети направо. Чакам ги пак да пуснат зегета, да си взема едно, че да си сглобя най-сетне шкафа за скачане.

Да се похваля и аз - тази вечер сложих и втория корниз, измих прозорците, сложих щорите, после и пердетата. Е те това е златен уред :)

Редактирано от badsector (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 10 минути, darkterminal написа:

Ми нека малко и ние да подрискаме

Како ша дрискаш ве, нали си на диета?

Да не си изял мунчето Джамун?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 48 минути, badsector написа:

досега нито веднъж не съм нацелвал солта.

Или изкисването :cool:

преди 51 минути, badsector написа:

и се реже с флекс :D

С диск за гранитогрес за мокро рязане, нали? 

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нечовешки твърда става. Почти като джуджешки хляб :)

  • Ха-ха 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

2 моркова дали ще ми стигнат за сок от моркови ?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 19 минути, badsector написа:

Нечовешки твърда става. Почти като джуджешки хляб :)

Колкото дни в сол, толкова часа във вода.Водата е по-добре да не е водопроводна.

преди 1 час, badsector написа:

златен уред

Какво връзваш?

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 20 минути, Jayashri написа:

2 моркова дали ще ми стигнат за сок от моркови ?

Сок се прави от такова количество плодове/зеленчуци, каквото може да изядеш в цялостен вид. В противен случай рискуваш свръхвитаминоза.

преди 3 минути, DarkEdge написа:

Колкото дни в сол, толкова часа във вода.Водата е по-добре да не е водопроводна.

Да, ама идва един момент, в който солта във водата и в месото е еднаква и спира да се обезсолява. По-скоро се опитвам да действам по рецептата на Дарки (май?) - през два часа смяна на водата, докато водата стане толкова солена, колкото трябва да е месото. Но е тегаво с това изкисване, защото иска време, т.е. трябва да се чака. Предния път го оставих цяла вечер да се кисне, но трябваше после да го оставя още една, за да стане ок.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване