Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


Здравейте някой ако може да ми даде или направо да ми редактира този код

<audio src="" autoplay id="audio"></audio>
<i class="glyphicon glyphicon-play-circle b-play" id="play" onclick="play()"></i>

<script>
    function play() {
        let audio = document.getElementById('audio');
        if (audio.paused) {
            audio.play();
            $('#play').removeClass('glyphicon-play-circle')
            $('#play').addClass('glyphicon-pause')
        }else{
            audio.pause();
            audio.currentTime = 0
            $('#play').addClass('glyphicon-play-circle')
            $('#play').removeClass('glyphicon-pause')
        }
    }
</script>

 

искам да се пуска автоматично когато се зареди страницата и после от бутона да се спира и пуска.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, Denislavgd написа:

Не става

Става. Но трябва скриптът или поне викането на функцията да е в началото на <body> секцията на страницата, а не в <head> секцията.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 12 часа, Win_user написа:

Става. Но трябва скриптът или поне викането на функцията да е в началото на <body> секцията на страницата, а не в <head> секцията.

Точно там ми е скрипта, както и да е аз се оправих.

onLoadedData="this.play()"


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Рефакторирай и махни jQuery, защото фунциите за манипулация на класовете ги има в native Javascript.  

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...