Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Таблет HUAWEI MEDIAPAD T2

Featured Replies

Здравейте и Весела Коледа!

Имам следния проблем...

Пише, че е свързан към Wi-fi, но искам ли да отворя Google Play или Youtube ми изписва, че не съм свързан към интернет...с браузването нямам проблем, но тия две програми не тръгват

Като му пусна интернет през телефона, през мобилните си данни обаче(защото ако му пусна от wi-fi пак прави същия номер) няма проблем...

Някой да се е сблъсквал с подобен проблем създаден от монголоидната раса?

Благодаря!

Здравей и Честита Коледа! Тъй като Европейската общност наложи глоба 5 милиарда Евро на Google, че ОС е безплатна, Google от своя страна каза, че спира YouTube и Gmail от 19 октомври...

Това се отнася за всички телефони и таблети произведени за Европейския съюз...аз съм със стар таблетки и ги имам и двете....

• Автор

Вързан съм с акаунта който ми е на телефона и ...мисля и лаптопа. С тях проблеми нямам...

преди 4 минути, dextrofer написа:

Вързан съм с акаунта който ми е на телефона и ...мисля и лаптопа. С тях проблеми нямам...

Виж дали на таблета си вързан, както трябва. Случвало ми се е и на мен подобно нещо и се наложи наново да се логна в гугъл-акаунта.

• Автор

Нямам си представа, пише ниво на сигурност на Андроид 01.06.2018г. но не вярвам да е тогава.

Какво значение има, като с мобилни данни работи, но с Wi-fi ..не и то в определени случай

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.