Премини към съдържанието
Georgi Kirchev

Помощ за курсова работа по визуално програмиране

Препоръчан отговор


Здравейте , дадоха ми да правя курсова задача по Визуално програмиране , но не мога да я направя , а имам срок до четвъртък - 10.01.2019 

програмираме със Visual Studio 2010/13 на MFC Standart , Single Document 
Ще съм изключително благодарен , ако някой успее да ми помогне. 

Условието е следното: 
Да се състави еднодокументно приложение с архитектура документ - изглед.
 - Добавете бутон който трябва да активира функцията , както и елемента Hello от менюто 
 - Добавете контекстно-ориентирано меню към програмата , което използва падащо меню Help като скрито

Във файл да се съхраняват и четат данни, които да се въвеждат чрез диалогова кутия , която се вика чрез 
 - ляв бутон на мишката.
 - опция от менюто .
 - клавишни ускорители.
 - бутон от инструменталната лента.
В диалоговата кутия да има:

 - текстово поле за въвеждане на текст.
 - рамка със списък за шрифтове.
 - групова рамка.
 - бутон за приключване.

Предварително благодаря , ако някой се захване да ми окаже помощ. 
 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Какво имаш направено до момента? Ако отговорът е "нищо", това означава, че някой трябва да седне вместо теб и да кове един-два часа. В същото време всичко от заданието (с изключение на това за скритите менюта, за което може би трябва да поискаш разяснение от преподавателя) ми изглежда абсолютно директно, почти като да препишеш документацията и/или някой пример в MSDN.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ами оформил съм си диалоговата кутия  и съм си задал IDC-та в class wizard , но не знам какъв код и къде трябва да го напиша , бих попитал преподавателя ,но сме на плаваща програма и много от преподавателите не са местни , а от София и не са всеки ден на разположение. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Elzza
      Здравейте! Накратко нищо не разбирам от компютри и за това ще попитам. Носих лаптопа си на ремонт, защото имам проблем със дънната платка и дано се оправи! Но ако не се оправи информацията т.е. снимки и документи са на хард диска ми, ако си взема нов лаптоп не съм на ясно как ще прехвърля информацията??? Отново ли трябва да го нося на ремонт или как да го направя сама? 
    • от Nikitobee
      Добър ден дами и господа! 
       
      Един малък проблем, след стартиране на програма за намиране на корен, прикачвам кода
       
      /* Дано ви хареса програмата :)*/ #include<iostream> #include<math.h> #include<conio.h> using namespace std; int main(void) { int num,ans; cout <<"Enter random number: "; cin >>num; ans=pow(num,0.5); cout <<"\n The root of "<<num<<" is: "<<ans; return 0; Когато я компилирам и стартирам, програмата си намира корен от число, и няма никакви проблеми.
      Но когато стартирам самото exe, и въведа число, натисна Enter... И тадааа - Програмата се затваря автоматично без да прави каквото и да било! 
      Опитах се да добавя един 
      system("pause") Натискам enter, след това ми изписва както съм въвел в програмата " Enter random number", въвеждам число и - пак се затваря автоматично.
      Във вторник ще трябва да я покажа в училище, но ако не оправя това, ще ми стане малко гадно..
      EDIT: Става дума когато пак се стартира от exe-то.  :@ 
    • Гост
      от Гост
      Толкова търсих но нищо не ми излиза 
      не помня текста нито кой я пееше но помня че бяха две певици (чалга е) и пееха за мъж , клипа имаше мъж който работи във бар и беше барман до колкото си спомням , песента не нова а е от по старите.
      ако някой се сеща за коя песен говоря моля пишете
    • от temil
      Здравейте приятели,
      Имама проблем с отварянето на различни снимки във форими и други сайтове.
      На мен ми излизат като Broken image icon.Чудя се дали е от мен/драйвъри или от сайта.
      Моля помогнете как да отворя снимките 


    • от Darkness1325
      Добър ден, искам да попитам някой, който се е сблъсквал с китари Karina, дали е доволен? На добра цена са, но не знам какъв звук вадят. Мнения? 
  • Дарение

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване