Премини към съдържанието
Georgi Kirchev

Помощ за курсова работа по визуално програмиране

Препоръчан отговор


Здравейте , дадоха ми да правя курсова задача по Визуално програмиране , но не мога да я направя , а имам срок до четвъртък - 10.01.2019 

програмираме със Visual Studio 2010/13 на MFC Standart , Single Document 
Ще съм изключително благодарен , ако някой успее да ми помогне. 

Условието е следното: 
Да се състави еднодокументно приложение с архитектура документ - изглед.
 - Добавете бутон който трябва да активира функцията , както и елемента Hello от менюто 
 - Добавете контекстно-ориентирано меню към програмата , което използва падащо меню Help като скрито

Във файл да се съхраняват и четат данни, които да се въвеждат чрез диалогова кутия , която се вика чрез 
 - ляв бутон на мишката.
 - опция от менюто .
 - клавишни ускорители.
 - бутон от инструменталната лента.
В диалоговата кутия да има:

 - текстово поле за въвеждане на текст.
 - рамка със списък за шрифтове.
 - групова рамка.
 - бутон за приключване.

Предварително благодаря , ако някой се захване да ми окаже помощ. 
 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Какво имаш направено до момента? Ако отговорът е "нищо", това означава, че някой трябва да седне вместо теб и да кове един-два часа. В същото време всичко от заданието (с изключение на това за скритите менюта, за което може би трябва да поискаш разяснение от преподавателя) ми изглежда абсолютно директно, почти като да препишеш документацията и/или някой пример в MSDN.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ами оформил съм си диалоговата кутия  и съм си задал IDC-та в class wizard , но не знам какъв код и къде трябва да го напиша , бих попитал преподавателя ,но сме на плаваща програма и много от преподавателите не са местни , а от София и не са всеки ден на разположение. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от georgi999
      здравейте приятели може ли някой да ми каже как мога да създам десктоп приложение с джава и каква програма да си изтегля на която да се пише, и каква да бъде темата на приложението ,благодаря предварително 

    • от m.dimitrov98
      Здравейте, имам ето това задание:
      Големи числа се наричат цели положителни числа с К цифри. Големите цели числа могат да се представят с помощта на линеен едносвързан списък, всеки елемент на който съдържа точно една цифра от числото. Дадени са две големи цели числа N1 и N2 (до 100 цифри). Да се напишат програмни фрагменти за :
                a. Представяне на числата чрез списъци;
                b. Сумиране на две големи цели числа.
      Бях го направил с две функции create1 и create2 и две променливи N1 и N2, но професорката иска да е само един и колкото числа искам да въведа толкова пъти да извикам един и същ create. Опитах по този начин но при започване на въвеждането на второто число програмата блокира. Бих бил благодарен ако някой помогне.
      Ето и до къде съм стигнал.
       
       
      #include <iostream> using namespace std; struct chislo{ int N; chislo* next; }; typedef chislo* Point; Point Head; void Create(Point &Head) { Point Last, P; Last=NULL; int brc=0; int br=0; cout<<"Колко цифри ще е числото?: "; cin>>br; while (brc != br) { P = new chislo; brc++; cout << brc <<" цифра на числото: "; cin >> P->N; P->next=NULL; if (Head == NULL) Head = P; else Last->next = P; Last = P; } } void Traverse(Point P){ cout<<"Числото е:"; while (P !=NULL) { cout<<P->N; P = P->next; } cout<<endl; } int main() { system("chcp 1251"); Point Head = NULL; Create(Head); Create(Head); Traverse(Head); Traverse(Head); }  
    • от lullabies
      Съставете програма с меню за избор на функция за:
      a)       Въвеждане от клавиатурата в масив и файл /чрез допълване/ данните за К  вложители в банка /К<=50/: име BLV USD EURO. Извеждане текущото съдържание на масива /файла/ на екран
      b)      Извеждане на справки за
      -          Вложител по въведено име /със запитване на нова справка – диалогова процедура/
      -          Всичко вложители с обща сума на влогове /в лева/ над зададена и според текущите курсове на валутата
      c)       Пренареждане на данните за вложители във възходящ ред според влоговете в USB /или  EURO или BLV – по избор/ и извеждането им на екрана
      Главната функция main – с меню за избор на функция задължително да се използва. Използване на главни променливи или функции с предаване на параметри – по избор.
    • от altec
      здравейте хард диска ми по точно дял D се изтрива от само себе си с 3 хард диска съм не са ми правили проблеми проверени са на sentinental pro нямат лоши сектори ... когато си заключа компютъра за 2-3 часа и след това пиша си паролата отключва се и искам да отворя някоя игра примерно cs:go (който е записан в дял D) ми изписва "проблем в прекия път устройството или мрежовата връзка към които сочи прекия път "cs:go" не са налични уверете се че дискът е правилно поставен или че мрежовият ресурс е наличен и опитайте отново" пускам си антивирусната  avg  да сканира но нищо не открива и spyhunter съм пробвал пак нищо... ако имате някакви предложения за решаване на праблема оставете един коментар забравих да напиша че като го рестартирам компютъра и дяла пак се показва (предложете нещо без преинсталация че ме мързи 
    • от Alexandar Jelev
      Здравейте, искам  да попитам някой може ли да ми помогне за курсовата задача, ще му бъда изключително благодарен? :)
      Задачата е следната:
      Съставете програма с функции за:
      а) Въвеждане от клавиатура във файл и в масив ( чрез добавяне) данни за автобусни превози ( до 35 ) - Автогара Варна: маршрут, дата (1 до 31), номер на автобуса, фамилия на водача, брой пътници, цена на съответните билети, обща сума на билетите - през месец юли. Извеждане текущото съдържание на масива (файла) на екран;
      б) Извеждане на екран справка за всички превози през избран ден от месеца ( със запитване за нова справка);
      в) Извеждане на екран номерата на автобусите и общата сума на билетите от превозите, извършени с тях, подредени в низходящ ред по сумата.
                   Главна функция main() -с меню  за избор на функции и проврка за състоянието на данните.  Използване на функции с предаване на параметри.
       
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.