Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


здравейте приятели може ли някой да ми каже как мога да създам десктоп приложение с джава и каква програма да си изтегля на която да се пише, и каква да бъде темата на приложението ,благодаря предварително 

prilojenie.jpg

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами с Еклипс естествено, щом ще е за десктоп. Но темата както виждам е зададена в условието? Или питаш за какво да бъде имплементирана базата данни, ами може да я направиш за работници. Примерно, колко са на брой, от кой раздел е работника, колко приходи е донесъл за фирмата и ще получава ли бонус към заплатата.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

неможах да се справа приятели, много ми е трудно незнам как да започна с какви команди да почна за да създам приложението .пробвах се с помощта на клипчета но нищо не се получи

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

То ако беше толкова лесно, всеки щеше да е програмист. JAVA учил ли си какво ти е нивото?


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
току-що, Raze написа:

То ако беше толкова лесно, всеки щеше да е програмист. JAVA учил ли си какво ти е нивото?

джава преди седмица започнахме да учим а доцента настоява да направя задачата без да сме довършили материала .. с една дума иска да ме оцени на нещо което не сме довършили и съм в безизходица, искам горе долу да ми се обесни как да започна и ще се ориентирам 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Забрави тази работа да стане. Това ако е истина, този не е нормален. Тези неща не се учат за седмица или месец, а много повече. Поне някакъв език за програмиране знаеш ли?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, Raze написа:

Забрави тази работа да стане. Това ако е истина, този не е нормален. Тези неща не се учат за седмица или месец, а много повече. Поне някакъв език за програмиране знаеш ли?

много си прав че това не се учи за седмица точно си е така ! само ц++

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Georgi Kirchev
      Здравейте , дадоха ми да правя курсова задача по Визуално програмиране , но не мога да я направя , а имам срок до четвъртък - 10.01.2019 
      програмираме със Visual Studio 2010/13 на MFC Standart , Single Document 
      Ще съм изключително благодарен , ако някой успее да ми помогне. 

      Условието е следното: 
      Да се състави еднодокументно приложение с архитектура документ - изглед.
       - Добавете бутон който трябва да активира функцията , както и елемента Hello от менюто 
       - Добавете контекстно-ориентирано меню към програмата , което използва падащо меню Help като скрито

      Във файл да се съхраняват и четат данни, които да се въвеждат чрез диалогова кутия , която се вика чрез 
       - ляв бутон на мишката.
       - опция от менюто .
       - клавишни ускорители.
       - бутон от инструменталната лента.
      В диалоговата кутия да има:
       - текстово поле за въвеждане на текст.
       - рамка със списък за шрифтове.
       - групова рамка.
       - бутон за приключване.

      Предварително благодаря , ако някой се захване да ми окаже помощ. 
       
    • от altec
      здравейте хард диска ми по точно дял D се изтрива от само себе си с 3 хард диска съм не са ми правили проблеми проверени са на sentinental pro нямат лоши сектори ... когато си заключа компютъра за 2-3 часа и след това пиша си паролата отключва се и искам да отворя някоя игра примерно cs:go (който е записан в дял D) ми изписва "проблем в прекия път устройството или мрежовата връзка към които сочи прекия път "cs:go" не са налични уверете се че дискът е правилно поставен или че мрежовият ресурс е наличен и опитайте отново" пускам си антивирусната  avg  да сканира но нищо не открива и spyhunter съм пробвал пак нищо... ако имате някакви предложения за решаване на праблема оставете един коментар забравих да напиша че като го рестартирам компютъра и дяла пак се показва (предложете нещо без преинсталация че ме мързи 
    • от mitkow173
      Добър вечер, колеги! Трябва ми малко помощ с една задача на C++   
      Програма с функция main() и избор чрез меню на функции за: 
      • Въвеждане от клавиатура на размерност (с проверка за коректност) и елементи на масив от цели числа AM(K) (K <= 30); 
      • Изчисляване на средно-аритметичното от числата в масива, които се делят без остатък на 6; 
      • Изчисляване на сумата на различните от нула числа и броя на нулевите числа в масива; 
      • Намиране на максималното отрицателно число в масива и неговия пореден номер; 
      • Извеждане на екран на резултатите от съответното изчисляване, както и на въведените числа в масива (с подходящи текстове). 
       
      #include <iostream>
      using namespace std;
      const K = 30;
      double F[K];
      int N;
      void input();
      void average();
      void sum0();
      void menu();
          void main();
      {
              menu();
      }
          void input()
          {
              int i;
              do
              {
                  cout << "Vavedete razmernost na masiva ne poveche ot 30" << endl;
                  cin >> N;
              } while (N<1 || N>30);
              for (i = 0; i<N; N++);
              {
                  cout << "Vavedete element na masiv" << i + 1 << endl;
                  cin >> F;
              }
          }

          void average()
          {
              double sum;
              double m;
              int    i;
              int br = 0;
              for (int i = 0; i<N; i++)
                  m = F % 6;
              if (m == 0);
              sum += F;
              br++;
              cout << "Sredno aritmetichnoto na chislata v masiva koito se delqt bez ostatuk na 6" << sum / br << endl;
          }
          void sum0()
          {
              int i;
              int sum;
              int br = 0;
              for (i = 0; i<N; i++);
              if (F != 0)
                  sum += F;
              else
                  br++;
              cout << "Sumata na razlichnite chisla ot nula" << sum << endl;
              cout << "Broq na nulevite chisla v masiva e " << br << endl;
          }
          void maxn()
          {
              double min;
              int i;
              int n;
              for (i = 0; i<N; i++);
              if (F<0 && min>F);
              {
                  min = F;
                  n = i;
              }
              cout << "Maximalnoto otricatelno chislo v masiva e" << min << endl;
              cout << "Poredniqt mu nomer e" << n << endl;
          }
          void menu()
          {
              int izbor;
              do{
                  cout << "1.Vavejdane na razmernost na masiva i negovite stoinosti" << endl;
                  cout << "2.Izchislqvane na sredno aritmetichno ot chislata ,koito se delqt bez ostatuk na 5" << endl;
                  cout << "3.Izchislqvane na sumata na razlichnite ot nula chislq i broq na nulevite chisla" << endl;
                  cout << "4.Namirane na maksimalnoto polojitelno chislo i negoviqt poreden nomer" << endl;
                  cout << "5.Krai na programata" << endl;
                  cin >> izbor;
                  while ((izbor<1) || (izbor>5))
                      switch (izbor)
                  {
                      case 1:
                      { cout << "Vavejdane na chisla:" << endl;
                      input();
                      }break;
                      case 2:
                      {cout << "Sredno aritmetichno na chislata koito se delqt bez ostatuk na 5" << endl;
                      average();
                      }break;
                      case 3:
                      {cout << "Sumata na razlichnite ot nula chislq i broq na nulite:" << endl;
                      sum0();
                      }break;
                      case 4:
                      {cout << "Maksimalnoto polojitelno chislo i negoviq nomer" << endl;
                      maxn();
                      }break;
                      case 5:
                      {cout << "Krai na programata" << endl;
                      return;
                      }break;
                  }while (1);
              }
      Докарал съм я до някъде, но ми дава грешка и немога да я намеря 
      Благодаря предварително !!! 
       
    • от Alexandar Jelev
      Здравейте, искам  да попитам някой може ли да ми помогне за курсовата задача, ще му бъда изключително благодарен? :)
      Задачата е следната:
      Съставете програма с функции за:
      а) Въвеждане от клавиатура във файл и в масив ( чрез добавяне) данни за автобусни превози ( до 35 ) - Автогара Варна: маршрут, дата (1 до 31), номер на автобуса, фамилия на водача, брой пътници, цена на съответните билети, обща сума на билетите - през месец юли. Извеждане текущото съдържание на масива (файла) на екран;
      б) Извеждане на екран справка за всички превози през избран ден от месеца ( със запитване за нова справка);
      в) Извеждане на екран номерата на автобусите и общата сума на билетите от превозите, извършени с тях, подредени в низходящ ред по сумата.
                   Главна функция main() -с меню  за избор на функции и проврка за състоянието на данните.  Използване на функции с предаване на параметри.
       
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.