Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте,

Хванал съм се със следния проект. Правя видеа за специфичен удар или движение. Имам нужда от sofrware който може да отчита кои  мускулни групи работят по време на движението. Платени варианти също е опция.  

Допълнително, аз знам точно кои мускулки групи се вкючват в определено вдижение и не е необходимо sofrware да засича това. Може sofrware само да визуализира в 3Д самото мускулно движение. И да не забравя трябва да мога да го интегрирам към видеото.

Благодаря за предложенията!

 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тегава задача ... имам незрящ приятел който ми показ мускулите ... но до колко той може да ти помогне да ги визуализира не зная ...

Успех! 

п.п. Обърни се към някой кинезитерапевт ...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Simply Red
      Здравейте!
      Тъй като наскоро се сблъсках с проблем с размера на флаш паметта ми след като си правих една буутваща флашка и след неуспешен опит с форматиране (от опциите на Уиндоус) да го поправя той си остана, аз се поразрових и прилагам тук моето решение за всички, които в бъдеще имат този проблем. Намерих безплатната програмка BOOTICE която дори няма нужда от инсталация.
      Давам програмката по-долу.
      1. Стартираме Bootice от .exe файла (не се налага инсталация)
      2. Избираме USB флаш устройството
      3. Кликваме на "Parts Manage" бутон
      4. Кликваме на "Re-Partitioning" бутон
      5. Избираме опцията "USB-HDD mode (Single Partition)"
      6. Опционално (по избор): Избираме предпочитаната от нас файлова система за флашката - FAT32 или NTFS (NTFS формата позволява да се работи с файлове по-големи от 4GB) и даваме име USB флашката.
      7. Кликваме на "OK".
      Оригиналния размер вече е възстановен.
       
      Това е. Дано съм бил полезен.
       
       
      BOOTICEx86_v1.3.4.0_2016.06.17.exe
      BOOTICEx64_v1.3.4.0_2016.06.17.exe
    • от ToniAnkov
      Здравейте! Преди 1 седмица си сглобих нов компютър и преди 1 или 2 дни му свързах втори монитор. Проблема ми е че когато играя някои определени игри (Fortnite например) компютъра след 20-30 минути му изгасват мониторите но самата система си работи и свети всичко по компютъра (мишката и клавиатурата също си остават включени), но мониторите изгасват и трябва компютъра да се рестартира. Мисля си че проблема може да е във видео картата. Моделът е AMD Radeon RX 570. Дали може да е от втория монитор или да прегрява? Моля за помощ благодаря предварително! 
    • от Valeri Bukurov
      Не мога да намеря програма за синтез на реч за Samsung на български, ако някой знае нещо, моля да пише
    • от Plamy Gerova
      Здравейте, може ли помощ за курсовата ми задача?
      съставете програма с функции за:
      а) въвеждане от клавиатурата във файл и в масив( чрез добавяне) данни за морски пътувания (до 25)- Морска гара Варна: маршрут, кораб-име, име на капитан, цени на билетите- I,II класа, брой пасажери в съответната класа, обща сума на продадените билети- през избран месец от годината.Извеждане текущото съдържание на масива(файла) на екрана.
      б) извеждане на екран данните за превозите на кораб по въведено от клавиатурата име на кораб(със запитване за справка)
      в) извеждане на екран данните за морско пътуване с най- голяма обща сума на продадени билети.
      Главна функция main()- с меня за избор на функции и проверка за състоянието та данните.Използване на локални променливи и функции с предаване на параметри. 
       
    • от Николай Алексиев
      Здравейте, не съм сигурен че темата е за тук, но ми се видя най-близо по смисъл.
      Та с няколко думи, търся човек ентусиаст, който да има свободно време и познания със софтуер
      за видео обработка за взаимно създаване и поддържане на YouTube канал.
      Идеята ми е аз да правя хип-хоп , денс, машъп и екстендед версии на популярни
      песни а втори човек да се занимава с видеото и ъплоуда. За отличен образец на идеята ми 
      може би е каналът на Trap Nation, искам да се получи нещо подобно.
      Пускам и линк към soundcloud акаунта ми, като там са качени малка част от готовите неща.
      Ако има ентусиасти нека ми пишат за да видим какво можем да създадем заедно.
      ::::::::::::::::::::Soundcloud Nikso:::::::::::::::::::: 
  • Дарение

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване