Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с ВИВАКОМ

Featured Replies

Ако не е подписан договор за този мобилен интернет, няма повод за притеснения!!!

• 4 седмици по-късно...
  • 6 месеца по-късно...

И аз имам един проблем с Виваком. Добавихме към тел. номер - ТВ и Оптичен нет 100МБ. Но след известно време се изнесохме и си купихме жилище. Оказа се, че няма оптика на новият адрес. Отсреща в блока има, но при нас няма и отказват да прекарат. Явно няма достатъчно абонати в нашите 2-3 блока от др страна на улицата. Тоест в момента ние плащаме но нямаме услугата за която плащаме. Единствено и само заради оптиката подписахме преди това договор. Сега ми предлагат някакви куци оферти с друг вид свързаност. Но аз им казах, че искам единствено оптичен нет - който те не могат да ми осигурят (офертираха ме за модем 4G, който няма нищо общо с качеството в сравнение със стъклената нишка). Някой може ли да ме насочи към кого да се обърна да си прекратя договора. Искат да им плащам неустойки и тем подобни. Вече платих 2 месеца без да съм ползвал квото и да е от ТВ и  Интернет. Ходих в 3-4 магазина да пускаме разни заявления за прекарване на трасе, така и никой не се обади (а думите им бяха - "До 3-4 дни очаквайте отговор" - това го чух вече 3 пъти). Ясно е, че за момента нямат кирия да прекарват 20 метра кабел. Но пък и аз нямам намерение да им плащам за услуги които не могат да ми предоставят.

Тва е адски  скандално другият блок имат а ти нямаш и какво като нямат абонати ето е ти дам пример с булсат в добрич имат навсякъде оптика но имат малко абонати дай сега да правим цигански номера . КЗП е за твоят случай и ако мислят Виваком да зарибяват нови клиенти с такава ситуация многоооо се лъжат .

• 3 месеца по-късно...
И аз имам един проблем с Виваком. Добавихме към тел. номер - ТВ и Оптичен нет 100МБ. Но след известно време се изнесохме и си купихме жилище. Оказа се, че няма оптика на новият адрес. Отсреща в блока има, но при нас няма и отказват да прекарат. Явно няма достатъчно абонати в нашите 2-3 блока от др страна на улицата. Тоест в момента ние плащаме но нямаме услугата за която плащаме. Единствено и само заради оптиката подписахме преди това договор. Сега ми предлагат някакви куци оферти с друг вид свързаност. Но аз им казах, че искам единствено оптичен нет - който те не могат да ми осигурят (офертираха ме за модем 4G, който няма нищо общо с качеството в сравнение със стъклената нишка). Някой може ли да ме насочи към кого да се обърна да си прекратя договора. Искат да им плащам неустойки и тем подобни. Вече платих 2 месеца без да съм ползвал квото и да е от ТВ и  Интернет. Ходих в 3-4 магазина да пускаме разни заявления за прекарване на трасе, така и никой не се обади (а думите им бяха - "До 3-4 дни очаквайте отговор" - това го чух вече 3 пъти). Ясно е, че за момента нямат кирия да прекарват 20 метра кабел. Но пък и аз нямам намерение да им плащам за услуги които не могат да ми предоставят.
Ако си мислиш, че само 20м кабел ги спира, дълбоко се лъжеш.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

• 4 години по-късно...

Гледам темата е замряла, но... всички са станали от алчни по-алчни и ни пробутват боклуци. И при мен ми пробутват този боклук mobix което е чиста подигравка. Аз не живея на сред някое поле или в планината, а в втори по-големина град в българия за бога. Смешно е меко казано. Булсат са по-малка компания, а да могат да прекарат оптичен кабел, а Виваком къде по-голяма компания все още да осигоряма тези мизерни Мбити и мобилен с мицерен лимит за "по-високата" скорост. И това не са само Виваком уви, а и другите така наречени големи играчи. Гаврят се с нас както си искат и никой нищо не прави. Преди плащах 3лв за телефон за 50-100мин което на мен ми е повече от достатъчно и 6лв след изтичане на договора, а сега искаш или не плащаш за неограничени от който няма значение дали ти трябват или не. Умишлено прецакаха и предплатените планове за да минеш на абонамент. Имаш 28 дена да изхарчиш валчера, че после парите ги губиш. Преди това го нямаше и можеш да караш ако искаш и половин година с едно зареждане от 5лв. Това алчноста на операторите е колосална в днешно време понеже държавата нехае и не прави нищо да ни защити.

преди 4 часа, charmeds написа:

понеже държавата нехае и не прави нищо да ни защити

Всеки е отишъл и доброволно е подписал даден договор, без да се информира предварително, да проучи как стоят нещата и да избере оптималното възможно. Няма как държавата да отговаря за нашата безотговорност към самите нас. Този социалистически манталитет, че има някой, там някъде, дето се грижи за всичко , е време да бъде изживян. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.