Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Провала на либерализма нагледно: Цялото видео от Нова Зеландия


Soviet Soldier
 Сподели

Препоръчан отговор

Разстреляха най-малко 49 мюсюлмани в джамия, в Нова Зеландия, а нашите журналисти и политици, все още се правят, че не проумяват, защо това се случи? Как пък толкова не може да разберете, от какво бил мотивиран. Като се започне, че през месец в Европа загиват невинни, в резултат на терористични актове извършени от мюсюлмани, та минем през геноцида, който е налагала Османската Империя спрямо редица европейски народи. Проблемът е в нулевата реакция на европейските политици, Европа стана разграден двор, в който всеки желаещ идва и реализира своите извращения срещу невинни. Това не са един или два случая, това е постоянна вековна тенденция. Исляма е религия, която е основа за тероризъм. Като се почне от престъпленията на Османската Империя, та се мине през Турция и терористичните актове извършени в България през 80-те, като взривения вагон за МАЙКИ С ДЕЦА на гара Буново, та се стигне до ден днешен, в който цяла Европа трепери заради ежедневните терористични актове, а преди няколко години взривиха автобус в Бургас. Вие адекватни ли сте, драги ми либерасти? Либералната политика има граници, когато тези граници бъдат преминати, народа сам се вдига за да реши проблемите си. Ние не може да приемаме групи от хора, в които може да има радикални ислямизирани терористи. На първо място е нашата сигурност, и 1 терорист на 100 000 души мюсюлмани да има, това значи, че не бива да ги пускаме. Ние сме на наша земя, не искаме чуждо, искаме спокоен цивилизован живот. А мюсюлманите какво правят? Идват тук и вместо да спазват законите ни, да уважават традициите и начина ни на живот, те искат да наложат същия този бит и култура, от който бягат, който цари в родните им места. Това не е първия, няма и да е последния подобен акт, пределно време е да се предприемат строги мерки и най-после европейските народи да заживеят мирно и спокойно. Колкото до емигрантите, техни са си проблемите, те да си оправят бъркотиите по родните им места, защо ние трябва да страдаме и да се нагърбваме с чужди проблеми? Ако не се пускаха милиони емигранти, много невинни човешки животи днес щяха да са съхранени. Проумейте, че глобализацията е невъзможна, ние българите сме чист пример за това, 500 години турците със сила не успяват да ни претопят, не успяват да ни пречупят, не успяват да ни променят. 500 години българския народ води партизанска война срещу османската власт, и това не сме само ние, арменци, сърби ,гърци, ако щете и кюрди, никога не са могли и няма да могат да живеят спокойно заедно с турците. Винаги ще има разделение между народите, а когато ги смесвате и се опитвате да реализирате глобализацията, виждате какви са резултатите.

 

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Чета и стигам до извод, че за теб мюсюлмани = турци?

Какво би казал за Кръстоносните походи?

Тъжната истина е, че хората не могат да живеят мирно и спокойно! Дори един на планета да сме пак ще го измислим за какво и с кого.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, plamen_petrov_80 написа:

Чета и стигам до извод, че за теб мюсюлмани = турци?

Какво би казал за Кръстоносните походи?

Тъжната истина е, че хората не могат да живеят мирно и спокойно! Дори един на планета да сме пак ще го измислим за какво и с кого.

Случва се човек да си прави грешни изводи. Наясно съм, че исляма е най-силно свързан с арабите, в крайна сметка те са основоположници на тази религия, която до голяма степен е и култура. 

Не одобрявам и кръстоносните походи, и като цяло приемам религиите, като средство за манипулация на големи групи хора. 

Да, реално хората не могат да живеят мирно и спокойно, а кардиналните религиозни и културни различия правят глобализацията и либералната политика още по-неуместни, и неосъществими. Стигнахме до такъв момент, че хората масово, дори в най-цивилизованите европейски държави се чувстват застрашени, чувстват се сами, а когато това се случи се стига до саморазправи. 

Да тръгнеш и да избиваш невинни хора е нищо ужасно, без значение от религията им, но не извършителя е истинския проблем, той е само последствие от крайно неправилната политика на Европа в последните години. Колко терористични акта се реализираха, колко изнасилвания, и какъв ли не терор над местното население се извършва от пришълците, а мерки така и не бяха взети. Това е либерализма, той в крайната си форма се превръща в анархия. И това е само началото, ако не се предприемат действия на високо политическо ниво, цялата тази анархия, насилие от ден на ден ще нарастват. Аз искам да живея спокойно, а не да се притеснявам за близките си. Не искам родината ми да приема пришълци, които не могат и не желаят да въведат ред в собствените си родни места, а даже идвайки тук в Европа, те се опитват да превърнат нашите страни в това, от което те самите бягат. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 Защитната реч на Брейвик пред съда – след която съдията засекрети материалите по делото за 60 години

Със съкращения...

 

 image

Аз говоря от името на много норвежци, скандинавци, европейци...

 

"Културният марксизъм", който има надмощие в Норвегия и в Европа като цяло, се засили неимоверно след Втората световна война, като си присвои ролята на победител и водеща сила на човешкия прогрес. Нова идеология на "културния марксизъм" стана  мултикултурализмът – а едно от неговите средства е просто забрана на всякаква критика спрямо себе си.

За съжаление, Европа нямаше своя Маккарти, който да спре проникването на марксисти в медиите и в образователните институции. Марксистите използваха това с пълен размах. Нахлуваха също в социалдемократическото движение, за да го подчинят на интересите си. Но най-ефективният начин, чрез който се добраха до властта в Европа беше чрез образователните институции: училища, институти, университети... И това се случи не само в Норвегия, но и в цяла Европа. Институциите на образованието и културата бяха лесна мишена за марксистката инфилтрация.

Ключов момент е разрушаването на старата, традиционна система. Марксистката културна реформа, феминизмът, подкопаването на църквата, сексуалната революция: това са няколко причините за революцията от 1968 г. В резултат от всичко това цялата власт в Европа постепенно премина в ръцете на левите, настъпи упадък и преразглеждане на моралните норми и ценности.

Социално-политическото развитие на Европа пое в съвсем различна посока.

.. Един консервативен критик каза през 1968 г.: "Марксистите са по-загрижени за културата, а либералите мислят повече за икономиката." И той е прав. Лидерите на Норвегия и други европейски страни вече презират сами себе си под влиянието на марксистката доктрина и мултикултураната идеология.

Но ние имаме право да зададем два много важни въпроса на политиците, журналистите, учените и обществените дейци....

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дали съм те разбрал правилно или грешно не знам, но ще кажа следното: мюсюлмани = турци = лоши хора (това твърдение не е вярно!) лоши хора има от всякаква религия (а може и без да са) и от всякакъв произход!

преди 11 минути, Soviet Soldier написа:

Аз искам да живея спокойно

Не се заблуждавай! Колкото по-скоро разбереш, че никога не е било и няма да бъде толкова по-добре за теб! Човек винаги трябва да се пази и да внимава иначе един миг и ...

И аз искам световен мир и просперитет за всички ама мен кой ме пита, а и да ме пита какво? Един да не го желае и ето ти конфликт, съответно всичко отива ...

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А ето и връзката с ислямският фундамелизъм....

Ислямизмът е поредният лозунг на световното левичарство, след като онзи с класовото равенство не се получи, след като дитирамбите за "новия свят" в СССР се разбра колко струват, след като и този с "антиглобалисткия бунт на алтернативните идентичности" нещо пак не става. Фен на аятоласите да си днес- медиите твои, Шон Пен, Сюзън Сарандън, Джейн фонда и много други другари и другарки ще те хвалят за смелостта ти... Само че нещо тези фенки не искат да се заселят в Иран и да изпитат какво е да си актриса или режисьорка там. Но ако го направят, дали фенките на аятоласите са наясно, че фенството им може да им донесе и някои по-неприятни преживявяния, като публично претрепване с камъни например?

 

http://www.mak-bg.eu/node/159

front%20cover%20united%20in%20hate.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, plamen_petrov_80 написа:

Дали съм те разбрал правилно или грешно не знам, но ще кажа следното: мюсюлмани = турци = лоши хора (това твърдение не е вярно!) лоши хора има от всякаква религия (а може и без да са) и от всякакъв произход!

Не се заблуждавай! Колкото по-скоро разбереш, че никога не е било и няма да бъде толкова по-добре за теб! Човек винаги трябва да се пази и да внимава иначе един миг и ...

И аз искам световен мир и просперитет за всички ама мен кой ме пита, а и да ме пита какво? Един да не го желае и ето ти конфликт, съответно всичко отива ...

 

Разбира се, че има и добри хора, но е факт, че в последно време в резултат на факта, че Европа е разграден двор, много невинни европейци загинаха. В моето изказване няма злоба, няма образа, само твърдя че проблемите с радикалния ислям и икономиката на страните им си е техен, и не бива Европа да плаща или поправя чужди проблеми. 

Аз не се заблуждавам, просто виждам нюанси, а не само черно или бяло. Да аз знам че винаги е имало насилие и лоши хора, но въпросът не е дали ги има или няма, а колко са те. Европа е доказано континент с най-цивилизованото население, а приемаме диваци-терористи, по този начин увеличаваме шанса ние самите да пострадаме. Не е въпроса има или няма насилие, въпросът е нашата борба да го сведе до минимум, за да могат нашите близки да са по-спокойни. 

"Човек винаги трябва да се пази и да внимава" То е достатъчно да се качи един ненормалник с 5 килограма тротил в раницата, в метрото което ти или твой близък пътува, пък ти внимавай и се пази. Ще разбереш какво се е случило, като идеш при Свети Петър. 

Аз искам мир и просперитет на държавата, в която аз и моите близки живеем, останалите не ме вълнуват и си е тяхна работа, от тях зависи (мнозинството) как ще живеят. 

Идеята за световния жандарм-демократизанор също се провали, и последствията за страните, в които "демокрацията" бе докарана принудително са ясно видими и днес: 

CuWLzVxWEAEqPl9.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За всичко са виновни извънземните и техните човекоподобни роботи на замята https://www.youtube.com/watch?v=Q3dvbM6Pias

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Soviet Soldier написа:

Разстреляха най-малко 49 мюсюлмани в джамия, в Нова Зеландия, 

 

Само толкова ли е успял ?
Некадърник е тоя, не знае да стреля.
Къде е видеото ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Белгиеца написа:

Само толкова ли е успял ?
Некадърник е тоя, не зна еда стреля.
Къде е видеото ?

"Редактирано преди 1 час от barbuncela"

Госпожицата го е махнала . . . ще ти го пратя на ЛС. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Белгиеца написа:

мерси

 

Е.що на лични?

Видео да искаш....

https://www.youtube.com/results?search_type=search_videos&search_query=news+zeland&search_sort=relevance&search_category=0&page=

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз не съм си направил труда да го търся сам видеото.
Сега го изгледах и забелязах, че като се е отдалечил от сградата където стреляше после почти спря на пешеходна пътека да не згази две някакви случайни и само им подсвирна да се забързат, а тях не ги застреля.
Значи е знаел какво прави и не е стрелял по всичко що мърда, както чух по някаква телевизия.

Но, сега взъниква въпросът що са го хванали ?
Той ли е искал да го съдят и да го показват жив по цял свят или е бил достатъчно глупав да не се сети да се гръмне като са дошли да го търсят ?

А дали ще го изкарат луд и дали не е луд , а сега де ?
Изглежда че държеше да се върне да ги довърши ако има някой жив още.
Интересен казус на свръх агресия.

преди 3 часа, plamen_petrov_80 написа:

Тъжната истина е, че хората не могат да живеят мирно и спокойно! 

Тъжната истина е , че лакомията на богаташите е безкрайна и нарочно заливат Европа с африканци, с цел да ги експлоатират тук на място, след като вече няма колонии там при тях да ги карат да бачкат почти за без пари.
Да бе, един поляк като емигрира във Франция неговото поколение после не могат да го експлоатират, щото е бяло и говори френски. Докато един който не е бял ще оставя разпознаваемо поколение за експлотация и след десетилетия.
Богаташите на питат обикновените хора дали искат да си отстъпват къщите на африканци и азиатци разни. Ами ги вкарват постоянно под прикритието на някакви измислени човешки права за убежище. А през 60-те години на миналия век направо са подписвали договори с Мароко и Турция и Италия да внасят гастарбайтери. Към днешна дата в Люксембург продължават да внасят португалци. Няма нужда да знаят френски новодошлите. В строителството имат бригадир португалец който е научил да срича на френски и им обяснява какво има за работа днес.
В класа на детето има португалки. На едното баща му не говори френски и го не гледа телевизия на френски вкъщи, щото го лъжат че трябва да се плаща абонамент, пък те 7 телевизии се гледат с вътрешна стайна антена. Но за португалските телевизии баща му плаща специален абонамент от сателит.
Сега имат даже една стажантка португалка учи за даскалица. Но португалците са европейци като нас и се интегрират нормално. Ето тази вместо да ходи да мие чинии в някой ресторант, даскалица ще става.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Лоши,лоши империалисти,че и българи тормозят! Ама накрая се разбра какво искали да направят с територията на България.....

Истина,не се смейте....:D

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хиляди демонстрираха срещу ислямофобията в Гърция

Боя се, че Гърция няма да се размине само с демонстрации.

Някой умишлено създава напрежение между християни и мюсюлмани и е въпрос време да се случат много лоши неща.

 

 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Белгиеца написа:

много е дълго това видео бе, мързиме да го чакам 40 минути някакви да филосфстват

Ами Запада е виновен,,те нарочно ни прогонили от родината за да дойдат в БГ  и ни вземат земята,левичарки дрънканици,другите са виновни,ние сме жертви,връщайте се в БГ ! То и съсела Станишко казваше,"Нека да бягат! Ще докараме от ония жълтите,хем по-малко ще им плащаме и няма да мрънкат"! И сега пак ръси глупости,като се появява  понякога!

преди 1 час, Мойра написа:

Хиляди демонстрираха срещу ислямофобията в Гърция

Боя се, че Гърция няма да се размине само с демонстрации.

Някой умишлено създава напрежение между християни и мюсюлмани и е въпрос време да се случат много лоши неща.

 

Римляните са казвали Quid prodest -кому е изгодно? Познай от първият път!

След 2.28 минута...

 

Истината е, че политиката и морала са неразделни. И тъй като в основата на морала е религията, религията и политиката са неразделно свързани. Имаме нужда от религията, като водач. Нуждаем се от нея, понеже не сме съвършени. Правителството ни се нуждае от Църквата, понеже само хората, които са достатъчно смирени да признаят, че са грешници, могат да дадат на демокрацията необходимата толерантност, която е условие за нейното оцеляване.

 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Мойра написа:

Хиляди демонстрираха срещу ислямофобията в Гърция

Боя се, че Гърция няма да се размине само с демонстрации.

Някой умишлено създава напрежение между християни и мюсюлмани и е въпрос време да се случат много лоши неща.

Не е "някой", просто агресията в исляма е доказана с годините. Вижте че сигурно 90% от терористичните актове по света се извършват от ислямисти. Вижте че мюсюлмански държави, като османската империя са налагали геноцид над други християнски народи при всяка една възможност. И далеч не само християните са мишена и жертви на радикален ислям. Евреите са не по-малко ненавиждани и тероризирани, както в родината си Израел, така и по целия свят. 
Въпросната културно-религиозна пропаст е огромен проблем за човечеството от векове, който в дадени моменти ескалира. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Soviet Soldier написа:


Въпросната културно-религиозна пропаст е огромен проблем за човечеството от векове, който в дадени моменти ескалира. 

Проблемът е че американците командват в Европа, а в САЩ са наследили от миналото едни черни роби и много китайци които са ги внасяли масово за евтина работна ръка. Та в САЩ са яко измешани от всички континенти. После пробутват това неестествено измешване на различни раси и в Европа. Европа си е била бяла след 1945г., но богаташите я почернят от алчност за по-големи печалби. Както знаем управляват супер богатите, а политиците са само техни марионетки.
Истинският въпрос е, кога ще се достигне критичната маса в процентно изражение, при която ще стане страшно.
То и на децата им е ясно, че тези дошли от други континенти като станат над 51% от населението ще превземат власта и Европа повече никога няма да е на европейците. Абе играят си с огъна супер богатите, режат клона но които седят бавно и упорито.
Като ги гледам разни промити мозъци по френските телевизии как разправят че новодошлите от Африка били богатство за държавата им, направо си мисля че тоя свят е полудял. Еми, било ни е писано да изчезнем като раса ние белите европейци, да се претопим и почернеем, нищо че бялата ни кожа е еволюирала да  е такава с хиляди години, за да сме пригодени към климата на нашия континент. И всичко това, само защото няколко старчоци дърпащи конците задколисно, искат да са все повече и повече богати.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Белгиеца написа:

Проблемът е че американците командват в Европа, а в САЩ са наследили от миналото едни черни роби и много китайци които са ги внасяли масово за евтина работна ръка....

И как са внасяли китайци,с контейнери ли? А защо не японци например,ама техният стандарт е висок,а емигранти идват от бедните диктаторски страни...например саудитци няма и за цяр,но е пълно с руснаци,африканци,латиноси и араби от Магреба,,Иран,Ирак и други опоскани страни като наша милост робите на сесерето,защо няма холандци,шведи?  Напливът е голям,никой не емигрира в бандитска русия и китай,освен редките специалисти по изпълнение на обекти от фирмите си!

Фашизмът и комунизмът като "братски" идеологии са в основата на раждането и развитието на ислямизма. Например, нацистите помогнаха за създаването на Ислямското братство в Египет в 1928г., една от първите ислямистки радикални групи. Нацистите се надяваха да използват организацията срещу британците в Близкия изток. Хасан ал-Банна, основателят на Мюсюлмански братя, беше страстен почитател на Хитлер. Нацистките корени допринесоха за безпроблемното вмъкване на яростния антисемитизъм в ислямския тоталитаризъм. По-късно през времето на "развитият",реалният и всякакъв социализъм,който така и не можа да устиска до комунизъмът,"братските"връзки с чалмосаните не прекъснаха,как ли не се прегръщаха "другарите" от двете идеологии,белки световен социализъм щяха да мътят!

miusulmanski-bratia.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, nnnkjkklllk; написа:

Фашизмът и комунизмът като "братски" идеологии са в основата на раждането и развитието на ислямизма. Например, нацистите помогнаха за създаването на Ислямското братство в Египет в 1928г., една от първите ислямистки радикални групи. Нацистите се надяваха да използват организацията срещу британците в Близкия изток. Хасан ал-Банна, основателят на Мюсюлмански братя, беше страстен почитател на Хитлер. Нацистките корени допринесоха за безпроблемното вмъкване на яростния антисемитизъм в ислямския тоталитаризъм. По-късно през времето на "развитият",реалният и всякакъв социализъм,който така и не можа да устиска до комунизъмът,"братските"връзки с чалмосаните не прекъснаха,как ли не се прегръщаха "другарите" от двете идеологии,белки световен социализъм щяха да мътят!

Комунизмът в чистата си форма отхвърля религиите и докато имаше СССР и Югославия, нито в една от двете страни имаше проблеми с радикален ислям. След разпада на СССР и със силна американска помощ се, финансираха, въоръжаваха и радикализираха определени кръгове от простолюдието, с цел да ги използват за осъществяване на свои политически цели, но без директна намеса. И преди разпада на СССР американците финансираха и въоръжаваха простия афганистански народ, просто той винаги е бил слабо образован и лесен за манипулиране. В ръцете на въпросните добре промити мозъци се появиха ПЗРК, с които стреляха по съветската бойна авиация, а на американците не им пукаше, че с тези ракети можеше да бъде свален и пасажерски самолет пълен със стотици невинни. Същите тия промити мозъци годни по-късно изманипулираха да им бутнат кулите близнаци, че да имат претекст да ударят Ирак. Така де ,на кой му пука за няколко хиляди души от простолюдието, при положение че целта - иракския петрол за американския политически елит е далеч по-ценна. Пък и не са един или два конфликтите, в които САЩ изпраща младите си момчета на смърт, чисто заради достигане на материални дивиденти. 
По същата причина, а именно материални изгоди за олигарсите, Европа се превърна в разграден двор. В крайна сметка Европа е континент с застаряващо население, и за олигарсите е добре дошло вливане на ниско платена нова работна ръка, която да работи за тях. 

Демокрация няма, нито в ЕС, нито в САЩ, това е просто едно лицемерие, един цирк. Властта е в ръцете на богатите олигарси, а политиците са техни пионки. Радикализираните и прости мюсюлмани пък са им добре дошли, кеф им да бутнат някой неудобен режим в независима от запада държава, кеф им евтина работна ръка. Да вярно ще тероризират местното население, но на кой му дреме? Да се оправя простолюдието, да се учи да бъде толерантно, дори когато го избиват, ограбват, изнасилват, защото това е неговото бъдеще, защото властта е наднационална, сегашната власт има само един вид ценност, тя е финансовата! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Soviet Soldier написа:

Комунизмът в чистата си форма отхвърля религиите и докато имаше СССР и Югославия, нито в една от двете страни имаше проблеми с радикален ислям.

Айде бе ? Две чеченски войни малко ли е ??

преди 4 часа, Soviet Soldier написа:

След разпада на СССР и със силна американска помощ се, финансираха, въоръжаваха и радикализираха определени кръгове от простолюдието, с цел да ги използват за осъществяване на свои политически цели, но без директна намеса. И преди разпада на СССР американците финансираха и въоръжаваха простия афганистански народ, просто той винаги е бил слабо образован и лесен за манипулиране. В ръцете на въпросните добре промити мозъци се появиха ПЗРК, с които стреляха по съветската бойна авиация, а на американците не им пукаше, че с тези ракети можеше да бъде свален и пасажерски самолет пълен със стотици невинни

А СССР не са финансирали и подкрепяли  прокомунистически групировки ???  :)

преди 4 часа, Soviet Soldier написа:

Същите тия промити мозъци годни по-късно изманипулираха да им бутнат кулите близнаци, че да имат претекст да ударят Ирак.

Предтекста за Ирак съвсем не бе това. Да, свалянето на кулите разшири възможностите на военните, но не това бе основния предтекст.

Пак лъжеш.

И да, доста спекулации и теории на конспирациите има около тези кули, но докато твоа са по скоро спекулации, има далеч по красноречиви примери и издънки на службите, доказващи причастност към тероризма.

И то тероризъм към собствения си народ, чрез което да бетонират властта си .

Знаете как Литвиненко и  неориентирания все още буен Жириновски преди бе хванал  в издънка ФСБ/КГБ , които обявиха терракт 3 дена преди да се е случил .

Директно в Госдумата. Понякога фактите са толкова ярки и потресаващи, че човешкото съзнание отказва да ги осмисли. Затова и нямаше голям отзвук. Все е дно .. и кво от това че Путлер взривил няколко блока ?

/след издънката между другото террактовете внезапно спират/

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Soviet Soldier написа:


Демокрация няма, нито в ЕС, нито в САЩ, това е просто едно лицемерие, един цирк. Властта е в ръцете на богатите олигарси, а политиците са техни пионки. 

Точно така, само се сменят клоуните в цирка да е по-различно.
Последният Макарон го туриха за президент на франция свръх богатите финансисти.
А пък той направо генно-модифициран с 20 години по-дърта от него бабичка, щото млада няма да иска да е до него.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, nnnkjkklllk; написа:

И как са внасяли китайци

Аби ти нали знаеше историята. Или още не са ти спуснали подходящите опорки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Сподели

×
×
  • Добави ново...