Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте,

ще продавам телефона си и искам да изтрия всичко което има в него като данни.

Понеже не разбирам много, искам да попитам дали всичко което трябва да направя е показано в този клип:

Другото което исках да попитам е дали е вярно, че дори след хард рисета в гугъл плей  може да се логнеш само с мейла с който си се бил логнал преди това?

Благодаря предварително!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове



Здравейте,
ще продавам телефона си и искам да изтрия всичко което има в него като данни.
Понеже не разбирам много, искам да попитам дали всичко което трябва да направя е показано в този клип:
Другото което исках да попитам е дали е вярно, че дори след хард рисета в гугъл плей  може да се логнеш само с мейла с който си се бил логнал преди това?
Благодаря предварително!


Да това е.

Какъв е модел на телефона

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Първо излизаш от акаунта, после правиш хард ресет.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не мога да се разлогна. Същия проблем го имам и в youtube апп-а - там също не мога да се разлогна, но мога да сменя акаунтите ако съм се била логнала с повече от един...


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

От настройките ли порбвате да махнете акаута.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Всичко може :) Направи един фейк профел и просто превключваш акаунтите ,после триеш твоя оргинала .Хард ресет се прави само при проблеми .Що си създавате излишни главоблия :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 45 минути, Rostislav15 написа:

От настройките ли порбвате да махнете акаута.

Не и това е била грешката. Благодаря!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нема смисъл хард ресет щото после има една камара ъпдейти :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 12 минути, Ивайло Димов написа:

Нема смисъл хард ресет щото после има една камара ъпдейти :)

на какво ъпдейти?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Като направиш хардресет на телефона го връщащ в положение ,в което си го купила .Сиреч всички приложения  ще имат нужда да се актуализират

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 18 минути, Ивайло Димов написа:

Като направиш хардресет на телефона го връщащ в положение ,в което си го купила .Сиреч всички приложения  ще имат нужда да се актуализират

това какъв проблем може да създаде?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Никакъв освен загуба на време :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не ,просто няма смисъл да правиш хард ресет след като всичко работи .Просто си изтрий профила и истроята в браузъра .

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тъпотии недей да слушаш - излез си от профила и занули телефона на фабрични настройки. 

Не знам кой е тоя дето ще си купи ползван и нагласен телефон от някой друг и ще го ползва така, вместо да си го настрои сам.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 6 часа, Никол Иванова написа:

ок. мерси. Нали не иска копане с мотика :D

Преди да нулираш телефона махни всички отметки за резервно копие на профил в гугъл,на профил,автоматично възстановяване и данни от Huawei.Така ще стане като от завода.И който го купи ще трябва да си прави негов профил и да си ъпдейтва приложенията.Аз също ползвам този модел и съм го нулирал така винаги при по големи ъпдейти,а тези дни така направих и с Р20.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Имам проблем.

излиза ми ето това: https://i0.wp.com/ministryofsolutions.com/wp-content/uploads/huawei-p9-lite-vns-l31-bricked/Huawei-P9-Lite-VNS-L31-Bricked-2.jpg

Свързва се със wifi и малко след това се показва съобщение, че свалянето е неуспешно :(

 

Нямам wipe data/facotry reset

 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не е включен да се зарежда докато влизате в recovery нали

Това което ви излиза е за ъпдейт на телефона чрез erecovery.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, Rostislav15 написа:

Не е включен да се зарежда докато влизате в recovery нали

Беше включен :D сега пробвах без да е включен и изглежда ще станат нещата.

Ще заредя телефона и ще пробвам :) Мерси!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия.