Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Gmail - проблем с изходяща поща!

Препоръчан отговор

Здравейте!
Вчера изпращах от пощата си от gmail доста e-mail-и и в един момент получих системно съобщение от "[email protected]", което гласеше: "Достигнахте лимита за изпращане на поща. Съобщението ви не бе изпратено."! Невероятно странно ми се стори, че имам лимит, но се "съгласих", че сигурно има! Днес обаче същото съобщение получих при едва 5 или 6 e-mail-а изпратени от мен! Много бих се радвал, ако някой може да ми помогне как да махна този тъп лимит или изобщо какво да направя, защото е някак невероятна глупост!
Благодаря!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

https://www.labnol.org/internet/email/gmail-daily-limit-sending-bulk-email/2191/

Сигурен ли си, че това писмо не е спам? Като изпращаш получават ли се писмата? Може да пробваш да си пратиш и на твоя адрес, ако го получиш, значи писмото най-вероятно е някакъв спам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, съдържанието е едно и също, но и друг път съм го правил и никога не ми е отговаряло така! Това значи ли, че въпреки системното съобщение - писмата се получават или да пробвам на себе си да пратя?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами виж връзката, която ти дадох. А и без да тестваш, няма да разбереш, освен ако не си пратил над 500 писма. За по-сигурно си смени и паролата и сканирай компютъра за вируси/malware, ако искаш за по-сигурно си пусни и тема в антивирусния раздел:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По-възможно е да е просто СПАМ поща, не знаеш ли какво е това? Провери го в гугъл. Принципно нищо не е невъзможно, но не мога да гадая.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, разбира се! В случая както разбрах лимита на gmail дневно е 500 e-mail-а изпратени, тоест ако изчакам 24 часа не би трябвало да имам проблеми в рамките на тези 500, но ако имам да пусна тема за злонамерен софтуер ли последно да те питам?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, roggoto написа:

Здравейте!
Вчера изпращах от пощата си от gmail доста e-mail-и и в един момент получих системно съобщение от "[email protected]"....

500 писма на ден е лимита на Gmail за простосмъртни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, roggoto написа:

Благодаря ти! Сега ще видя какво си ми пратил, пропуснал съм...Тоест това е възможно да е нещо като вирус да кажем?

Свържи се и с поддръжката на Gmail, те ще ти кажат от какво може да е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

https://support.google.com/mail/?hl=bg#topic=3394215

Разгледайте - "В отсраняване на проблем", мисля, че ще намерите отговор на въпроса Ви. Ако пък не имате опция да опишете проблема.

Успех!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 години по-късно...

Здравейте имам огромен проблем преди време телефона ми заби и се и сключи с включването ми на телефона разбрах че се истрило всичко ако може някои да ми помогне нямам достъп до телефонния си номер и не мога да вляза ако някои има идеи много ще се радвам благодаря 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, profan4o написа:

Първо имаш нужда от часове по български. Аз лично нищо не разбрах. Ако другите разберат, аз тръгвам на български.

И какво толкова не разбра от поста ?Аз разбрах , че всичко се е изтрило след рестарта.Пишеш ей така за спорта .

преди 1 час, севдалин написа:

Здравейте имам огромен проблем преди време телефона ми заби и се и сключи с включването ми на телефона разбрах че се истрило всичко ако може някои да ми помогне нямам достъп до телефонния си номер и не мога да вляза ако някои има идеи много ще се радвам благодаря 

Да си инсталирвал преди това приложения ? Преди да забие какво прави ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Щом си разбрал, аз отивам днес на урок по български. А относно спорта, за който говориш няма как да се меря с теб, ти си от гросмайсторите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...