Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следят ме

Featured Replies

Въпросът ми е следният - как става така,че трети човек получава мейлите ми, знае кога ползвам месинджър, вайбър, уатс ъп , по колко време, вижда историята къде съм търсила, какво, макар че я трия и главно ползвам инкогнито режим? Не си въобразявам, самият той си го е признавал, но не знам как да го до докажа и как да се защитя. Сменям пароли, правя нови профили и въпреки това всичко знае, моля ви сериозно е, помогнете ми,ако можете, това е психопатско.

Как да се защитя, мисля, че следи и местоположението ми и е възможно да подслушва.

А някакви доказателства предоставил ли ти е този "трети" човек или само така ти е казал? Щом има трети, кой е втория? За какво устройство става въпрос - примерно телефон, таблет, лаптоп...? Каква ОС?

• Автор

Андроид,

Доказателствата са, че ми звъни и ми цитира съдържанието на мейла, час - кога съм влизала и съм писала, т.е. ползвала някое приложение

Трети ли написах , грешка, друг човек имах предвид, но това е без значение, телефонът ми е Самсунг Галакси А6

Върни заводките настройки на телефона и си сложи приложенията наново. Може да имаш някой keylogger скрит в андроида. Промени си и паролата на гугъл профила или направо си направи друг(през компютъра).

Имаш ли някакво приложение без име или със странно име в списъка с приложенията в настройките ? Доколкото знам, подобни зловредни приложения се правят без икона. Но пак доколкото знам, няма как да го няма в списъка с приложения...

преди 4 часа, pavlovalilyana65 написа:

Въпросът ми е следният - как става така,че трети човек получава мейлите ми, знае кога ползвам месинджър, вайбър, уатс ъп , по колко време, вижда историята къде съм търсила, какво, макар че я трия и главно ползвам инкогнито режим?

Как да се защитя,

Не ти е лесно. Може би ако си намериш четвърти човек и той да ти подари нов телефон, а после да зарежеш третия и втория човек. :rolleyes:

Нещо което може и трябва да направите е да си смените паролите, на поща и приложенията които ползвате, след което да не разрешавате физически достъп до телефона си на този човек за да не се повтори отново всичко, като всичко това правите след като върнете фабрични настройки на телефона, ако има приложение като keylogger да се изтрие, но не е изключено същото да има инсталирано на компютър който ползвате и всичко което написах по - горе няма да има смисъл. Само вие знаете какви устройства ползвате и кой има физически достъп до тях. 

• 1 година по-късно...

Здравейте.Преди няколко дни мой познат разбра че е следен с приложението Life 360.Телефонът му е Самсунг.Въпросът ми е: Има ли начин това да се блокира.Четох тук там и до колкото разбрах дори и да изключи локацията на телефона пак може да бъде проследен.Бих искала да му помогна и затова се обръщам към вас за помощ.Благодаря ви предварително.

Всеки един с мобилен телефон може да бъде проследен - чрез клетките на оператора, през които осъществява връзка. И да няма телефон, пак може ;) . В съвременния свят е така.

В тази връзка - защо твоят познат се притеснява от следенето? Нещо нередно/незаконно ли върши?

Това приложение не е инсталирано в телефона на приятелката му.Тя го следи.Ако той деинсталира приложението в телефона и то след няколко дни тя може пак да си го изтегли.Въпросът е: В неговия телефон да направи нещо каквото и да е и тя да не вижда местоположението му.

преди 11 минути, beni66 написа:

В неговия телефон да направи нещо каквото и да е и тя да не вижда местоположението му.

да си изключи джипиеса
ама ако често пътува, ще му е доста неудобно, ще се чувства дезорентиран

преди 11 минути, RudeBoy написа:

Всеки един с мобилен телефон може да бъде проследен - чрез клетките на оператора, през които осъществява връзка. И да няма телефон, пак може ;) . В съвременния свят е така.

В тази връзка - защо твоят познат се притеснява от следенето? Нещо нередно/незаконно ли върши?

Ако за вас да излезещ с приятели на кафе или на по бира е нормално,то явно за нея не е.Всеки има право на лична време и свобота.За мен не е нормално да следиш някой всяка една минута къде се намира.

преди 1 минута, beni66 написа:

За мен не е нормално да следиш някой всяка една минута къде се намира.

Да, но в съвременния свят това се случва постоянно. Не можем да го избегнем. Даже и да отидем да живеем на безлюден пустинен остров - има спътници, които от космоса могат да направят достатъчно качествена снимка, че да се различи дали сме ние, или не.

преди 3 минути, beni66 написа:

Всеки има право на лична време и свобота.

:lol6:

Илюзии, илюзии ...

Я, виж ти :) . Темата почна като въпрос за софтуер, пък се оказа, че е обикновена кифленска история. На някаква приятелят ѝ кръшкал, и тя го следяла :lol6: Ами явно двамата не са един за друг. Тя да си намери някой, който да се кефи да стои вкъщи при нея. Пък той да се хване с някоя, с която да ходи по кръчми и кафенета. 

beni66, ти случайно да си кандидатка?... :) 

преди 27 минути, RudeBoy написа:

Да, но в съвременния свят това се случва постоянно. Не можем да го избегнем. Даже и да отидем да живеем на безлюден пустинен остров - има спътници, които от космоса могат да направят достатъчно качествена снимка, че да се различи дали сме ние, или не.

Илюзии, илюзии ...

преди 27 минути, RudeBoy написа:

Илюзии, илюзии ...

преди 4 минути, RudeBoy написа:

Я, виж ти :) . Темата почна като въпрос за софтуер, пък се оказа, че е обикновена кифленска история. На някаква приятелят ѝ кръшкал, и тя го следяла :lol6: Ами явно двамата не са един за друг. Тя да си намери някой, който да се кефи да стои вкъщи при нея. Пък той да се хване с някоя, с която да ходи по кръчми и кафенета. 

beni66, ти случайно да си кандидатка?... :) 

Мислих си че тук мога да получа съвет,а не да се подиграват с проблемите на хората.Благодаря ти все пак че намери време да пишеш.

преди 12 минути, beni66 написа:

Мислих си че тук мога да получа съвет,а не да се подиграват с проблемите на хората.Благодаря ти все пак че намери време да пишеш.

е, как да не сме ти дали съвет
не четеш ли
много приложения ползват джипиес
а за дезориентацията се пошегувах

Дадоха вече съвет за деинсталиране на приложението. Ако не иска да се маха - фабрични настройки и нов гугъл профил.

преди 8 часа, RudeBoy написа:

На някаква приятелят ѝ кръшкал, и тя го следяла.

Не е така бе, ти нищо не разбираш от женска психология.
Любовникът на дамата която пита се опитва да се оправдава защо не идва при нея.

-----------------

А иначе, има сморфони работещи с Линукс вместо с Андроид.
Като си купи пича един такъв и на приятелката му няма да ѝ стигне този живот да успее да разбере как да го следи отново.

преди 59 минути, Белгиеца написа:

на приятелката му няма да ѝ стигне този живот да успее да разбере как да го следи отново.

... докато не се сети да ползва жокера "Обади се на приятел/ка" ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.