Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


Здравейте колеги!

Някой знае ли програма с, която могат да се изчистят размазани образи? 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Много филми си гледал! Това е невъзможно при липса на цифрова информация за детайлите на изображението.

Малко ми прилича на темата са оцветяване на черно бели снимка със софтуер....

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Подобни теми

    • от Simply Red
      Здравейте!
      Тъй като наскоро се сблъсках с проблем с размера на флаш паметта ми след като си правих една буутваща флашка и след неуспешен опит с форматиране (от опциите на Уиндоус) да го поправя той си остана, аз се поразрових и прилагам тук моето решение за всички, които в бъдеще имат този проблем. Намерих безплатната програмка BOOTICE която дори няма нужда от инсталация.
      Давам програмката по-долу.
      1. Стартираме Bootice от .exe файла (не се налага инсталация)
      2. Избираме USB флаш устройството
      3. Кликваме на "Parts Manage" бутон
      4. Кликваме на "Re-Partitioning" бутон
      5. Избираме опцията "USB-HDD mode (Single Partition)"
      6. Опционално (по избор): Избираме предпочитаната от нас файлова система за флашката - FAT32 или NTFS (NTFS формата позволява да се работи с файлове по-големи от 4GB) и даваме име USB флашката.
      7. Кликваме на "OK".
      Оригиналния размер вече е възстановен.
       
      Това е. Дано съм бил полезен.
       
       
      BOOTICEx86_v1.3.4.0_2016.06.17.exe
      BOOTICEx64_v1.3.4.0_2016.06.17.exe
    • от Vasko Mihaylov
      Здравейте,
      Хванал съм се със следния проект. Правя видеа за специфичен удар или движение. Имам нужда от sofrware който може да отчита кои  мускулни групи работят по време на движението. Платени варианти също е опция.  
      Допълнително, аз знам точно кои мускулки групи се вкючват в определено вдижение и не е необходимо sofrware да засича това. Може sofrware само да визуализира в 3Д самото мускулно движение. И да не забравя трябва да мога да го интегрирам към видеото.
      Благодаря за предложенията!
       
       
    • от Valeri Bukurov
      Не мога да намеря програма за синтез на реч за Samsung на български, ако някой знае нещо, моля да пише
    • от Plamy Gerova
      Здравейте, може ли помощ за курсовата ми задача?
      съставете програма с функции за:
      а) въвеждане от клавиатурата във файл и в масив( чрез добавяне) данни за морски пътувания (до 25)- Морска гара Варна: маршрут, кораб-име, име на капитан, цени на билетите- I,II класа, брой пасажери в съответната класа, обща сума на продадените билети- през избран месец от годината.Извеждане текущото съдържание на масива(файла) на екрана.
      б) извеждане на екран данните за превозите на кораб по въведено от клавиатурата име на кораб(със запитване за справка)
      в) извеждане на екран данните за морско пътуване с най- голяма обща сума на продадени билети.
      Главна функция main()- с меня за избор на функции и проверка за състоянието та данните.Използване на локални променливи и функции с предаване на параметри. 
       
    • от BWB. Eclipto
      Търся помощ за курсовата си работа по програмиране, защото отсъствах близо два месеца поради операция, а не се имам с колегите си.
      задачата гласи :"Съставете алгоритъм и напишете програма за въвеждане координатите на точки и извеждане на екрана координатите на онези от тях, които не лежат в защрихованата област.Въвеждането се прекратява, когато броят на въведените точки стане най-малко М и броят на лежащите в защрихованата област стане N."

      помощ!!
  • Дарение

×
×
  • Добави ново...