Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

grizly

Проблем с емулатор Epsxe - няма картина

Препоръчан отговор


Здравейте, днес реших да си поиграя на стари игри малко за плейстейшън 1, но имам проблем с емулатора Epsxe, пробвах да стартирам много игри от исо файлове,, но при нито една не се появява картина изобщо. Нещо някъде в настройките не е направено както трябва, явно е избран грешен видео драйвер, или нещо друго е объркано.

Може ли малко помощ да изкарам картина и да тръгнат игите нормално, преди когато играех тези игри този проблем съм го нямал и вървяха нормално.

С Windows 7 Ultimate 64 sym.

H81M-A / Intel Core i5 4430 / 2x4 TB WD BLACK + 2x2TB WD GREEN / 12 GB DDR3 1600 MHz/ (8+4 GB) FSP400EMDN

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Всичко направи ли, както е в клипа?

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да, направих го и сега ми изписва грешка Missing render-texture extension. И след него това: No pixel format available.

След което ми излиза съобщение че програмата е спряла да работи и трябва да се затвори.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Виж си настройките. В гугъл и ютуб пише и това как се оправя, не е много сложно да го потърсиш:

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами точно това го направих, и 2 те съобщения за които писах в предишния ми пост изчезнаха, но започна да се появява съобщението, че програмата е спряла да работи и трябва да се затвори.

Това наистина незнам как да го оправя и защо се появи.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А какво е здравето на операционната система? В eventvwr какви критични грешки има регистрирани?
Проверка на системните файлове правена ли е(sfc  /scannow)?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

DarkEdge, благодаря ти че се включи. Извинявай, но би ли обяснил как се пускаше проверката на системните файлове? Просто съм забравил.

По-принцип здравето на операционната система мисля че е добро, поне на системния диск няма никакви проблеми, той е с перфектен смарт, другия 500 гб има 25 лоши сектори, но те така си стоят от няколко години, следя го постоянно и не се увеличават.

Това са логове от System, Application, Security и Setup ,тях успях да открия, ако трябват други, моля кажи:

https://www.zeta-uploader.com/bg/1933783452

Лог от Application:

https://www.zeta-uploader.com/bg/239722093

Лог от: Security:

https://www.zeta-uploader.com/bg/1699370481

Лог от: Setup:

https://www.zeta-uploader.com/bg/1024162382

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Разбрах как се пуска проверка на системните файлове (sfc  /scannow), пуснах я и накрая това ми изписа след като приключи:

Beginning system scan.  This process will take some time.

Beginning verification phase of system scan.
Verification 100% complete.

Windows Resource Protection did not find any integrity violations.

C:\Users\>

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това съобщение още при стартирането ли излиза? Да не си избрал грешна настройка/драйвер?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 19 минути, Raze написа:

Това съобщение още при стартирането ли излиза? Да не си избрал грешна настройка/драйвер?

Да, при стартирането. Избрал съм този който е посочено в клипа. Програмата е спряла да работи и трябва да се затвори

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Изтрий файла с настройките и пробвай с други. Пише, че са в регистрите на windows:

https://www.ngemu.com/threads/resetting-to-default-settings.186289/

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на 8.09.2019 г. в 16:35, Raze написа:

Изтрий файла с настройките и пробвай с други. Пише, че са в регистрите на windows:

https://www.ngemu.com/threads/resetting-to-default-settings.186289/

Изтрих го и за сега се оправи.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...