Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

tepelieva

Вайбър при деактивиране изтрива ли се историята или ако е архивирана остава

Препоръчан отговор


При деактивиране на вайбър ,се деактивира на всички устройства:компютър,таблет,телефон нали е така?

Изтрива ли се историята или ако е архивирана остава ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не се деактивира на всички устройства и самият вайбър те пита дали да ти върне историята като си го пускаш на ново устройство

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Много ясно, че като го деактивираш на едно устройство, вайбър се деактивира и за останалите устройства със същия номер. Т.е. вайбър остава на устройствата, защото не е деинсталиран, но вече не е активиран.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Вие за близо 2 години във форума не се ли научихте да четете и да прецизирате къде пускате темите си?!?!

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на 6.11.2019 г. в 16:58, Zaza Zaraza написа:

Много ясно, че като го деактивираш на едно устройство, вайбър се деактивира и за останалите устройства със същия номер. Т.е. вайбър остава на устройствата, защото не е деинсталиран, но вече не е активиран.

Не съм много сигурен


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...