Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


Здравейте съфорумници! 😀От около 2 седмици бойлера ми издава шумове наподобяващи работещо моторче. Чел съм за бълбукания и свистене но за такъв не съм чел, още😍Казаха ми, че е котлен камък. Някои да се е сблъсквал с нещо подобно или да знае от какво е? 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не!

Въпросните шумове може да са от локалното парно ... аз може и да съм врачка, но Вие ... ще кажете ... :) 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, acidoctor написа:

бойлера ми издава шумове наподобяващи работещо моторче.

Кога? По време на включен нагревател? Ако да и започва да свисти след няколко минути (2-3+) - котлен камък във водосъдържателя.
Възможно е и някое искрище да става на недобър контакт - ако започва веднага след включване.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, acidoctor написа:

бойлера ми издава шумове наподобяващи работещо моторче

викаш пъпърка ли?
начи, некоя клема е тръгнала да гори и тъй ша са изпъпърка, че огин ша съ дигне


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 40 минути, DarkEdge написа:

Кога? По време на включен нагревател? Ако да и започва да свисти след няколко минути (2-3+) - котлен камък във водосъдържателя.
Възможно е и някое искрище да става на недобър контакт - ако започва веднага след включване.

Благодаря за бързите отговори на всички.Пропуснах да кажа че шума е когато пусна водата. Само тогава не докато топли. При изключен боилер по време на къпането и  шума се увеличава правопропорцонално на грсдуса :D демек колкото по малко е отвъртян дтудения кран толкова по - силен е шума. 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 

преди 4 минути, acidoctor написа:

колкото по малко е отвъртян дтудения кран толкова по - силен е шума. 

Само студена вода като е пусната шуми ли? Това най-вероятно не е от бойлера, а от батерия.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Подобни теми

    • от ZTT7
      Здравейте. Имам проблем с качването на един клип в канала си, който изтеглих от мрежата и на който поставих субтитри, но има фонова музика, която се оказва е с лиценз, поради което ми дава, че има иск за нарушаване на авторски права. Канала от който изтеглих клипа е решил този проблем, като под видеото, неизвестно за мен как, е упоменал - Коя е песента, Кой е изпълнителя, Кой е албума, Кой е автора и най вече, че Лиценза е в полза на YouTube от някакви там компании и 9 сдружения за музикални права. При качването на видеото не открих възможност някъде това да упомена и аз, за да не бъда в нарушение! Изгледах няколко видеа на youtube в които уж обясняват кое - как е, и що е, но за това не чух и дума. Има ли някой който да е в час с тези лицензи и да знае как стават нещата? Ще бъда много благодарен!
    • от Helmith
      Здравейте ! 
      Имам следния проблем : Става въпрос за Panasonic DP-C265, забравена е паролата за service  менюто, как мога да я ресетна ?
      Благодаря, предварително !
    • от CinderDrift
      Здравейте! Планирам да си ъпгрейдна конфигурацията от GTX 1050-ti към RTX 3070, но ми излезе следният въпрос - дали не трябва да си сменя захранването?
      Настоящата ми конфигурация е:
      Asrock A320M Pro 4/AM4
      AMD Ryzen 5 2600 3.4ghz 6core
      8GB DDR4 2666 Team Elite+
      1TB SATA 6G/3Y/ST1000DM010
      240GB SSD Kingston
      Asus STRIX-1050-TI-0-O4G-GAMIN
      PSU CM Elite V3 600w
       
      Проверих и според резултатите на сайта, който използвах (https://www.newegg.com/tools/power-supply-calculator/), би следвало 471 вата да са достатъчни ако променя единствено и само GPU-то. Тук обаче ми изскочи следното притеснение - след малко ровене из интернет излиза, че захранването ми има доста лоша слава (май други, по-стари PSU-та от същата серия се считат за опасни?) и се чудя дали не е рисковано по някакъв начин да ъпгрейдвам с такова захранване и дали да не обмисля да си взема ново. Можете ли да дадете мнения по въпроса? Благодаря предварително.
      Считам за нужно да отбележа, че нямам много опит с работата с компютърна техника и предварително се извинявам за потенциалните неточности и недоразбирания, допуснати тук.
    • от илия кочев
      Добър ден! 
      От 2 седмици имам един проблем. Проблемът е следният, когато включа 2 устройства към интернета ми той изведнъж се срива. Уж изписва, че телефона ми е свързан към интернета, но няма връзка към интернет под чертичките за интернет се появява една удивителна. Давам следният пример включвам си лаптопа за да мога да се включа към онлайн обучението всичко си върви добре, но веднага когато включа телефона си към мрежата интернета на двете устройва се срива и не зарежда и се показва въпросната удивителна под чертите на сигнала. Като включа Lan кабела ми към лаптопа интернета е постоянен, но пък на телефона става това с удивителната и следователно не мога да използвам интернет на телефона ми. Ще приложа скрийн шот към поста ми. За тези две седмици се обръщах много пъти към интернет доставчика ми. Ходих да ми reset-ват рутера не се оправи казваха ми да рестартирам и нищо от това не се получи. Рутерът ми е TP-LINK WR840N. Преди тези 2 седмици интернета ми беше перфектен. Не е от слаб сигнал понеже стаите делят по една около метър стена. Апартаментът ми не е голям тристаен е, рутерът се намира в средата на апартамента, стаите са една до друга. Въпросните доставчици на Интернет ми казват, че могат да изпратят техници само и единствено кога нямам 2 или повече часа интернет. Надявам се някой да има решение на проблема или поне ясна причина за пеоблема. Благодаря за обърнатото внимание! 

    • от Марио Проданов
      Здравейте на всички! Изпитвам проблем с лаптоп Toshiba Satellite L300 - не иска да стартира без батерия. Батерията е проблемна и е за смяна. Собственикът ме помоли да му разреша проблема - да стартира без батерия.   Това, което съм направил до момента: -разглобил целия лаптоп и направил проверка на всеки компоненет и лентови кабели. Всичко е наред с тях! -Проверил зарядното, защото собственика ми е докарал зарядно с 22V 4.5A, като по manual го дават 19V 3.95A. Тествал съм го с универсалното ми зарядно и съм го направил 19V 3.95A. Същата работа - не стартира! -Махнал съм 1 плочка рам памет и стартирах без нея- отново е така. Дори съм ги сменил 2-те пробно с моите. Не успех!     Моля за помощ и съвет! Ще съм благодарен на всеки един от Вас за помощта и изразеното мнение! Благодаря Ви за отделеното време и внимание! Поздрави!      
  • Дарение

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване