Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Driver за R7 m275

Препоръчан отговор

Здравейте! Имам следния проблем с лаптоп Acer E1-572g: cpu intel i7-4500u ,gpu AMD Radeon R7 M265. До сега бях с уин7 и съм нямал никакви проблеми. Сложих ссд и инсталирах уин10. При инсталиране на драйвър за картата от сайта на амд компютъра тотално заби. Чаках доста и го рестартирах. При зареждане на уиндоус излиза черен екран без надписи и нищо. Работи си а екрана черен. Възстанових уиндоуса и от много четене по форуми инсталирах някакъв стар драйвер, който май нищо не прави. Пускам филм на телевизора и няма звук през hdmi. Нито във intel-ската карта нито в amd-то ми дава опция за hdmi. В безизходица съм. Надявам се някой да се е сблъсквал с подобен проблем и да ме посъветва как да го реша.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, kichuka написа:

Здравейте! Имам следния проблем с лаптоп Acer E1-572g: cpu intel i7-4500u ,gpu AMD Radeon R7 M265. До сега бях с уин7 и съм нямал никакви проблеми. Сложих ссд и инсталирах уин10. При инсталиране на драйвър за картата от сайта на амд компютъра тотално заби. Чаках доста и го рестартирах. При зареждане на уиндоус излиза черен екран без надписи и нищо. Работи си а екрана черен. Възстанових уиндоуса и от много четене по форуми инсталирах някакъв стар драйвер, който май нищо не прави. Пускам филм на телевизора и няма звук през hdmi. Нито във intel-ската карта нито в amd-то ми дава опция за hdmi. В безизходица съм. Надявам се някой да се е сблъсквал с подобен проблем и да ме посъветва как да го реша.

Остави 10 сам да си намери драйверите. Поне в тази насока е перфектен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Оставил съм го, но нищо не прави. При опит за ъпдейт ми изписва, че не може да се ъпдейтне и това е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Инсталирах го. Нищо не се промени. В контрол панел ми показва, че има amd инсталирано, но нито с десен бутон на десктопа нито в старт менюто го има. Съответно и hdmi няма звук

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Снощи пуснах ъпдейт на уиндоус от сайта на Майкрософт, защото от менюто не се ъпдейтва. Изтегли се и започна инсталация, а аз си легнах. Сутринта го намерих с надпис working on updates 48% забил и нито зарежда нито нищо. Досега подобно нещо не ми се е случвало. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 18.02.2020 г. в 6:13, kichuka написа:

Снощи пуснах ъпдейт на уиндоус от сайта на Майкрософт, защото от менюто не се ъпдейтва. Изтегли се и започна инсталация, а аз си легнах. Сутринта го намерих с надпис working on updates 48% забил и нито зарежда нито нищо. Досега подобно нещо не ми се е случвало. 

Ти от къде го изтегли тоя уиндоус?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кой знае какво си изтеглил :( като ОС ..........Защо си решил да мигрираш към 10 ?

А този пробва ли го ЛИНК

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Windows-a го имам от 2016г. Инсталирал съм го на над 10 компютъра и няма проблеми с никой от тях. Явно нещо се случва или е остарял. Инсталирах уин10 от 11.2019 и всичко се оправи. Инсталира си сам драйвери и работят отлично. Благодаря на всички за отделеното време!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...