Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Търся една песен. В нея певицата е с рижава коса, син костюм и играе шах. От преди 7,8 години е поне песента. Моля за помощ! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, killchain написа:

Тази?

По-прясна е - от 2016.

току-що, Теодора Трендафилова написа:

Да, точно тази е! Благодаря ти много. Аз се счупих да я търся 😂😂😂

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 10 месеца по-късно...

Здравейте, отчаяно търся тази песен! Някой може ли да ми помогне? https://voca.ro/11x35C2fcZT4

Благодаря предварително!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеца по-късно...

Здравейте! Търся една българска песен, част от текста е :

Не чакай много, много време, друг идва да ме вземе.

Помня че беше на изпълнител от някой от музикалните формати, обаче кой точно .. никаква идея.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Преди 2 години чух една песен която ме разби. После я свалих и дори рингтон си направих от нея. За нещастие удавих този телефон, а в лаптопа не я намирам никъде. Така и не можах да и запомня името, нито да я намеря в нета отново. От една година я търся и вече реших да пиша във всеки форум и страница. Стилът е метал, певеца възрастен в дует със жена. Клип си нямат в тубето беше с клип от участие в годишни музикални награди на бг радио (и така я търсих напразно)

Помня само текста на частта с която ми звънеше телефона:

...известен неуместен странен селски тип,

наперено уверено дупето си върти,

голфчето си кара и гърнето му гърми...

(тук ми се губи малко)

Моли мама тате вечно за пари,

за да си купува дрехи маркови.

Във дискотека влиза със тъмни очила,

ала неможе да види във свойте крака.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 5 седмици по-късно...

Здравейте, търся една СТАРА БГ естрадна ( по-всяка вероятност ) песен. Пускат част от нея по БГ Радио - " Идилия, Идилия , с твоите длани моето сърце.... Идилия , Идилия ... " . Ако някой има идея , моля да пише. Благодаря . :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, kavaleriqlista написа:

Здравейте, търся една СТАРА БГ естрадна ( по-всяка вероятност ) песен. Пускат част от нея по БГ Радио - " Идилия, Идилия , с твоите длани моето сърце.... Идилия , Идилия ... " . Ако някой има идея , моля да пише. Благодаря . :)

Да не би случайно да е това?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Търся едно техно парче, вмомента се върти по радиа, клубове и дискотеки, избухващо е, но няма текст, през цялото парче казват само веднъж една дума, която не мога да си спомня и ще се побъркам....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
  • 3 месеца по-късно...

Търся един клип в който една девойка отива да чисти в заведение след това си взима парите и си тръгва като минава през града  където й налитат група момчета но тя се справя с тях и така минава и през един магазин и накрая се прибира вкъщи мисля че беше френска но може и да е на английски от преди няколко години. Мерси предварително

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 8.06.2021 г. в 23:37, kavaleriqlista написа:

Поздрави !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...
  • 3 месеца по-късно...

Здравейте, като гледам отдавна не имало активност тук, но все пак ще се пробвам.

Песента която търся е кавър на Галена - "Пак ли". Песента се изпълнява от жена на друг език (може би сръбски).
В български вариант се пее "Пак ли, пак ли трябвам ти за час? Щом си сам...", а в кавъра е нещо като "živi život kao kad bi se što sam ja..." . Не говоря сръбски и песента не съм я чувал сигурно от 5 години, така че може да съм много далече, но нешо такова ми се върти в главата. Може песента дори да не е кавър на "Пак ли". Ако някой се сеща, моля да пише. Благодаря предварително.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
на 6.04.2022 г. в 23:19, aleks962298 написа:

Здравейте, като гледам отдавна не имало активност тук, но все пак ще се пробвам.

И аз, и аз! ;)

Не е песен, търся на кой изпълнител са парчетата от саундтрака на тъпия наш сериал Лъжите в мен? Изключително характерно пеене, през някакви ефекти, някога го разпознавах, сега...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Здравейте,

Търся Годжи - След теб, това е текста - https://textove.com/godzhi-sled-teb-tekst

Никъде в нета я няма, та разчитам някой ако я има свалена ако може да ми я прати 🙏

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
  • 5 месеца по-късно...
на 8.06.2021 г. в 23:37, kavaleriqlista написа:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...