Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Намерих тази обява в нета и не съм много сигурен дали си заслужава  парите. Освен това мисля че лаптопа е имал двама собственици вече и аз може би ще съм третият. Причината за това съмнение е че няма оригиналните драйвери за лаптопа. А и ме уверява че при преинсталация лаптопа щял да си ги дръпни  чрез Windows Update, което не ми е ясно как ще стане без драйвери за интернет?

bandicam 2020-03-16 18-13-34-154.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кажи точен модел на лаптопа. От това нищо не се вижда.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, zonaxxx1 написа:

sony vaio

Е след Sony vaio какво пише. Има един стикер, където е написан моделът на машината.

преди 3 минути, JKirilov написа:

Машината е добра.

само след поне 1 час тест.

Е той шаман ли ще вика?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ти какви драйвери искаш да има? Ако търсиш диск, едва ли ще намериш - това е машина с 10 годишен процесор, може и над 10 собственици да е имала.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

с тази информация разполагам в момента,писал съм на собственика да снима лаптопа отдолу и чакам сега да се задейства.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А защо този лаптоп?

Тоест за какво ще се ползва машината, какъв е максималния ви бюджет?

Това все пак е първо поколение i7 процесор! Сега актуално ще е 10-то.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравей!

Не се занимавай с ГЛУПОСТИ, както казаха колегите... За около 400лв може да си намериш лаптоп с 4-то поколение Интел с къде по-добър перформънс и по-добра графика от този!

И не е само до собствениците... колкото това е нисък клас лаптоп - трудно е да се определи в какво състояние е и колко ще работи, ако го купиш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 часа, JKirilov написа:

В момента пич, в момента! На времето е бил нумбър уан...

Е върни ми времето... 2011г, за да го взема тогава, напиши ми актуалните драйвъри за видеото с което идва и му напиши драйвърите за Windows 10... за целия му хардуер. И накрая пак къде има по-читави,бързи и съвременни лаптопи за 400лв в днешно време.

И за капак... това е 1-во поколение Интел Clarksfield от 2010г направено по 45нм производствен процес, към днешна дата за тоя бюджет взимаш 4-то/5-то поколение Хасвел/Бродуел 22/14нм -които са къде къде по-бързи и енергиино-ефективни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 часа, rosko написа:

Е върни ми времето... 2011г, за да го взема тогава, напиши ми актуалните драйвъри за видеото с което идва и му напиши драйвърите за Windows 10... за целия му хардуер. И накрая пак къде има по-читави,бързи и съвременни лаптопи за 400лв в днешно време.

И за капак... това е 1-во поколение Интел Clarksfield от 2010г направено по 45нм производствен процес, към днешна дата за тоя бюджет взимаш 4-то/5-то поколение Хасвел/Бродуел 22/14нм -които са къде къде по-бързи и енергиино-ефективни.

интересуваме дали мога да му чупя цената или си заслужава 400  лева , освен това видеокартата не е от най най най добрите ,предполагам може да се смени с нещо по-ефективно да подкара BIOHAZARD 7  например.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На лаптоп няма как да смениш видеокарта, още повече на такъв бюджетен модел. Може да се сменят на високите класове, но са специални за лаптоп, не всички са съвместими и са скъпи. Общо взето тази машина изобщо не си заслужава. Ако е за игри, най-добре се ориентирай към десктоп машина. Лаптопите, които стават за игри, са скъпи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, zonaxxx1 написа:

интересуваме дали мога да му чупя цената или си заслужава 400  лева , освен това видеокартата не е от най най най добрите ,предполагам може да се смени с нещо по-ефективно да подкара BIOHAZARD 7  например.

Ако може да я чупиш на 120-150лв, в зависимост от състоянието -това е цената за такава машина. Но пак не си заслужава -поне за мен. Ако говорим за някакъв минимум -поне потърси нещо с 2-ра или 3-та генерация като минимум -които в днешни дни все още като перформънс се справят добре със ССД и повечко рам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...