Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


Здравейте!

Искам да знам може ли да се изчистват  съобщенията от VIBER от телефона. Много се насъбраха в полето и ме дразнят, искам да го изпразвам периодически, ако е възможно.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Натисни и задръж върху чат, който искаш да изтриеш. Избери 'Delete chat'

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Поне аз не знам метод. Може би с външна програма.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, Христо Влъчков написа:

Здравейте!

Искам да знам може ли да се изчистват  съобщенията от VIBER от телефона. 

Първо - не знам.
Второ - сложи го на компютъра и ги трии оттам ако ти е по-лесно.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Цитат
Launch Viber on your smartphone and open any group where you have earlier sent the message. Step 2. Tap and hold the messages that you wish to get rid of and select the “Delete” option. You can also select multiple messages and tap on the Delete option.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако говориш за изчистване на цялата хронология начинът е следният:

Отваряш Viber > Още > Настройки > Обаждания и съобщения > Изчистване на хронология на съобщения

2xv3KAv.jpg

Имай предвид, че това ще изтрие цялата хронология на акаунта ти, т.е ще засегне и другите устройства, на които ти е инсталиран. Ако искаш само в телефона да ги изтриеш, а на компютъра или друго устройство, на което ти е инсталиран Viber-a хронологията да остане - отиваш в настройки на телефона > управление на приложения, даваш изтрий всички данни и деинсталираш приложението от телефона и го инсталираш наново без да даваш "Възстановяване на резервно копие".

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...