Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Bright Browser

Featured Replies

Насладете се на по-безопасно, по-бързо и по-интелигентно сърфиране

Bright Browser задава стандарта за днешните уеб браузъри.

Изключително безопасен уеб браузър, Bright Browser има удобен за потребителя дизайн, който гарантира сърфирането в Интернет и навигацията да са удобни и приятни.
В същото време разработчиците са поели инициативата за включване на някои вградени функции, които никога не бихте очаквали.

Инсталатора на програмата може да изтеглите оттук или директно оттук

Bright_Browser.3580.jpg

Нищо лично, но като видя само тези надписи и дотам с този браузър. Никой ли не иска да разбере, че всичко зависи от задклавиатурното устройство. А с този английски 90% от потребителите сте ги загубили.

Колега, благодаря за браузера. Пробвах го вече. Изграден на базата на хромиум.Не ме хвана поне за сега като идея за мой браузер. Ползвам Cent и то портативната му версия и мога да кажа, че по моя преценка, едва ли има по добър от него.Изключително богати настройки за каквото трябва и не трябва.Бих предпочел Mikrosoft Edge пред този, ако не искаше регистрация към сайта им за пълното му конфигуриране. Изразявам личното си мнение, а за труда Ви - похвала.

Караджа, голям майтап това?

Няма поддръжка, иска писма? Имам два гълъба, но Хавай е далеч...

Няма системни изисквания???

И няма никаква гаранция дали няма да ми осере нещо сегашните браузъри? А от това:

преди 2 часа, Емил Костов написа:

с този английски 90% от потребителите сте ги загубили

ми стана тъжно и мъчно!

Сещам се за евентуална полза от Portable версия.

• Автор
преди 28 минути, JKirilov написа:

Караджа, голям майтап това?

Няма поддръжка, иска писма? Имам два гълъба, но Хавай е далеч...

Няма системни изисквания???

И няма никаква гаранция дали няма да ми осере нещо сегашните браузъри? А от това:

ми стана тъжно и мъчно!

Сещам се за евентуална полза от Portable версия.

Споко. При мен Файърфокс не върви заедно с Опера, Едж или Хром, но с тоя се разбира. Ползва се, както знаеш, на собствен риск! Кажи една програма, която не е тъй.

• Автор
преди 16 минути, JKirilov написа:

Благодаря ти. Както си мислех отпадна! Кое да рискувам? Паролите или цифровия подпис? ;)

Ползвам 9 (девет) браузъра и нищо не рискувам. Тоя има български интерфейс, а недостатъка му е липса на синхронизиране.

• Автор
преди 31 минути, DarkEdge написа:

Колко точки дава на Basemark Web 3.0

283.91

това добре ли е?

преди 14 часа, JKirilov написа:

384.7, но компа ми е слабичък.

А в друг браузър какъв е резултатът? примерно IE, chrome, ff

С ИЕ11 не тръгва, останалите ги нямам, не съм колекционер.

Обаче да добавя, след теста Мюзилката се скапа и се наложи Refresh! ;)

Сега всичко ми е наопаки...

• Автор
преди 3 часа, JKirilov написа:

С ИЕ11 не тръгва, останалите ги нямам, не съм колекционер.

Обаче да добавя, след теста Мюзилката се скапа и се наложи Refresh! ;)

Сега всичко ми е наопаки...

Файърфокса върви с тоя браузър, ама по време на теста не го бях (и не бих) го пуснал.

Идеята беше за тест на 2 браузъра на една машина, защото имам чувството, че е силно хардуерно зависим.

Ами нямам друг браузър в момента. След като някой ми обясни как се премахва IE :D .

Кой искаш да пробвам?

Впрочем, тоя тест зависи не само от хардуера. Същата версия на Opera, само че на Linux Mint, изкара малко по-слаб резултат.

ПП. WTF?!?

889676.jpg

Това чудо изобщо възможно ли е да се свали?

• Автор
на 28.04.2020 г. в 8:39, DarkEdge написа:

Колко точки дава на Basemark Web 3.0

Opera има 259.8 точки на тоя тест.

• Автор
на 30.04.2020 г. в 3:15, JKirilov написа:

Ти си с някакъв музеен комп? Виж геймърите какво правят! Сигурно може и повече...

Компютърът е почти нов с Десетка (то друго на него не върви) и с ССД, ама е слаб за лаптоп.

на 29.04.2020 г. в 22:06, DarkEdge написа:

Идеята беше за тест на 2 браузъра на една машина, защото имам чувството, че е силно хардуерно зависим.

Естествено,че всеки тест е силно хардуерно зависим,затова всеки си прави изводи на база собствени тестове на един и същи хардуер,иначе тези точки за съответният браузър нищо не значат на различен хардуер.При мен:Edge-909т;Brave-825т;Opera-744т.Както писах преди 2-3 седмици в друга тема,колкото и невероятно да звучи последният месец каквито и тестове да правя с 3-4 браузъра навсякъде най-бърз е Edge,след това е Brave,любимата ми доскоро Opera никаква я няма напоследък.Това да отбележа е с вградено GPU,което предполагам оказва съществено влияние,но пък съм с NVme диск и рам на 3400Mhz,което също предполагам оказва влияние.

Екранна снимка (28).png

Екранна снимка (29).png

Екранна снимка (30).png

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.