Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма за запис на екрана

submit

Препоръчан отговор

Здравейте,

Бихте ли ми препоръчали безплатна програма за screenrecording с аудио (не в gif)?

Пробвах няколко, но или са фримиум, или слагат лого, или са ограничени във времетраене и не мога да намеря нищо читаво.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Поредната подобна тема. Явно никой не обича да ползва търсачката. :)

Иначе от безплатните добри са още MSIAfterBurner и ShadowPlay (в GeForce Experience) може би и Debut Video Capture (но се води adware).

От платените Mirilis Action! и може би BandiCam. Има и други разбира се.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ползвам вградената безплатна  в уиндоус 10. Доволен съм, малко да я разучиш и доста неща могат да се правят с нея, според целта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, stanpet написа:

Ползвам вградената безплатна  в уиндоус 10. Доволен съм, малко да я разучиш и доста неща могат да се правят с нея, според целта.

Сериозно ли е толкова ограничен колкото го представят в клипа или са го подобрили ?

Питам понеже при мен се отваря с Win+G,но до там-не иска да записва...

Spoiler

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, Васкo написа:

Сериозно ли е толкова ограничен колкото го представят в клипа или са го подобрили ?

Покажи скритото съдържание

Защо да не записва ? Отваряш го и в меню Caption  стартираш записа. При мен за около минута е 75 МВ във формат mp4. Но както писах по-горе според целта, мен ме устройва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 часа, Васкo написа:

А трябва ли да слушаш всеки, който ти рекъл как ползва Уиндоус за нещо? Той Уиндоус такава екстра не може да подсигури никого, но са го обявили за функция, която всъщност отсъства на всички компютри, тъй като нямат DirectX 12. Просто 95% от компютрите не го поддържат, но са седнали да те учат на чалъми. :)  Накарай ги да дойдат и да ти го пуснат. Тогава сигурно ще се сетят за изискванията. Но ако не се сетят ще се радвам за където са били пътя... :P 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 часа, stanpet написа:

Защо да не записва ? Отваряш го и в меню Caption  стартираш записа. При мен за около минута е 75 МВ във формат mp4. Но както писах по-горе според целта, мен ме устройва.

Съпротивлява се нещо понеже не му изнася хардуера,само снимки прави:

ggVJuLY.jpg

преди 8 часа, Бонбон с катран! написа:

А трябва ли да слушаш всеки, който ти рекъл как ползва Уиндоус за нещо? Той Уиндоус такава екстра не може да подсигури никого, но са го обявили за функция, която всъщност отсъства на всички компютри, тъй като нямат DirectX 12. Просто 95% от компютрите не го поддържат, но са седнали да те учат на чалъми. :)  Накарай ги да дойдат и да ти го пуснат. Тогава сигурно ще се сетят за изискванията. Но ако не се сетят ще се радвам за където са били пътя... :P 

Aхам...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, доста странно е това. Аз съм с много скромна конфигурация с Pentium G4560 и вграденото му ядро Intel HD Graphics 610 от 2017/ проверих в CPU-Z току що/. Не знаех, че изисква Direct X12 за да върви такава проста програма за запис на екран.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, stanpet написа:

Да, доста странно е това. Аз съм с много скромна конфигурация с Pentium G4560 и вграденото му ядро Intel HD Graphics 610 от 2017

Сам си казваш. Преди 3 години си го взел. В характеристиката си е дадено с какъв директхикс работи! За скромност не бих казал, че е скромен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Както и да е с вградения в Уин-а,и без друго ползвам този:

https://winningpc.com/zd-soft-screen-recorder-full-free-license-screen-recording-software/ 

Взета от sharewareonsale доживотна лицензия която все още може да се активира. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...