Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор

Здравейте преди няколко месеца бях диагностициран с пролапс на митралната клапа като ми беше установен в 3та град.За да стигна до него имах оплаквания като бодежи в гръдната обл. прескачания на сърцето.Прави ми се ЕКГ и ехограф.Установи се пролапс от най малката степен 0-1.Проблемът ми е че след това спрях да живея.Страх ме е да се натоварвам страх ме е от тези прескачания които получавам страх ме е да правя секс и дори да мастурбирам.Тъй като по време на прегледа бях притеснен и сърцето ми щеше да изкочи ме е страх че заради бързия пулс д-рите са пропуснали да видят нещо на ехографа което може да е опасно.От 2мес получавам паник атаки и целодневна тревожност.Имам чувството че не мога да дишам и ми се вие свят и все едно всеки момент ще ми причернее и замаяноста е почти постоянна дори и да не получавам паник атаки.Корема ми се свива дори и да не мисля за сърцето или нещо притеснително и за проблемите и веднага след това си усещам как сърцето ми бие в гърлото и се притеснявам.А прескочи ли ми сърцето това е почти сигурна тревожност до края на деня.Също постоянно се следя за аритмии и сърд.мъждене.Страх ме е да не получа внезапна сърдечна смърт.Предписаха ми бета блокер защото др ми каза че ще ми успокои сърцето което ще направи дишането ми по лесно и ще намали прескачанията което ще намали притеснението ми след пиенето им съм забелязъл че дори и да се притеснявам както преди и да получавам тревожни атаки пулсът ми който преди да ги пия сигурно е бил поне 115 сега е между 60-75,но това може и да е съвпадение.Забелязъл съм че напоследък се стряскам от най малкото нещо.Страх ме е да излизам навън и като цяло от всякакво напрежение и натоварване.Имаше един период от една седмица в която се чувствах по добре,но в момента става по зле.Като цяло нямам паник атаки но се чумствам че помти постоянно съм на ръба и съм в постоянна тревожност като се изследвам и слушам за аритмия шумове и т.н. дори стигнах със приложението на телефона за записване на глас или звук да записвам сърцето ми как бие и да го слушам.Благодаря предвалително за отговорите.А и аз съм момче на 19.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Привет!

Чета поста ти и се връщам 15 години назад във времето когато често м исе случваше сърцето ми буквално да откача, на около два месеца веднъж се случваше така наречената тахикардия при която пулса ми стигаше почти до 170. Няма да ти описвам колко "приятно" беше чувството и колко се страхувах от това. Е минах през камара изследвания(кардиограми, ехографи и някакви други неща чийто имена вече не помня), от всякъде ме увериха че сърцето ми е напълно здраво а тези пристъпи на тахикардия се получават от нещо друго, но така и никой не успя да разбере от какво.
Мисълта ми е че и аз бях много наплашен, не чак до твоята степен но все пак тая мисъл за гадните пристъпи не ми излизаше от главата, притеснявах се да правя някои неща, но никога не съм се притеснявал да правя секс или да карам на ръчна. Какво обаче съм установил? Значи няма значение дали мислиш а това или не, то се случва, обикновено когато най малко го очакваш, така с времето се научих да не се страхувам, после намерих и любовта а тя ми помогна много да се отърся от гадния стрес, а в момента вече толкова много години след тия гадости почти не помня какво беше това.

Искам да ти кажа, че няма смисъл да се тревожиш и самостресираш, това само усложнява нещата за теб самия и помага много да се чувстваш пъти по-зле отколкото реално би се чувствал ако си спокоен.

Прочети това което пише на следващия линк и се старай да си спокоен, дето вика живей си живота, всички сме на тоя свят временно, после никой не знае има ли нещо, няма ли... ...просто се отпусни, яж повече ментови бонбони(помагат много за успокояване[поне на мен]) пий по някоя ракия(не водки и други спиртни напитки) ракията спомага за отваряне на кръвоносните съдове но в малки количества(не кило и канче), посети отново личния си лекар, говорете за възможността тая клапа да се подмени(гледам статията пише че е възможно макар и при по-възрастни пациенти), и така, бъди себе си, тя смъртта така или иначе все някога ще дойде, а ако седнем всички да треперим и да я чакаме...
https://www.24zdrave.bg/Article/6016477

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 часа, Иван Тошев написа:

Страх ме е да не получа внезапна сърдечна смърт.

Това нещо на психоложка или психиатър разказвал ли си го ?
А иначе, смъртта е избавление от капана на съществуването, да си умрял е готино, нямаш повече никакви проблеми и няма паник атаки и не те е страх от нищо.
Ако ти се иска да поживееш още 40 годинки, ще трябва първо да намериш начин да приемеш, че може и утре да умреш.
Значи тарикатлъкът е да се намериш някоя кака с две поотраснали дечица ( над 5 годишни ), да те прибере при нея и да си живуркаш без ти да правиш твое бебе.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Белгиеца написа:

Значи тарикатлъкът е да се намериш някоя кака с две поотраснали дечица ( над 5 годишни ), да те прибере при нея и да си живуркаш без ти да правиш твое бебе.

Не знам това като какво да го приемам подигравка ли забавно ли да ми е,но явно си ме разбрал погрешно ако не се шегуваш с мене.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 19.05.2020 г. в 17:34, Иван Тошев написа:

Здравейте преди няколко месеца бях диагностициран с пролапс на митралната клапа ... бодежи в гръдната обл. прескачания на сърцето.Установи се пролапс от най малката степен 0-1.Проблемът ми е че след това спрях да живея.Страх ме е да се натоварвам страх ме е от тези прескачания които получавам страх ме е да правя секс и дори да мастурбирам.Тъй като по време на прегледа бях притеснен и сърцето ми щеше да изкочи ме е страх че заради бързия пулс д-рите са пропуснали да видят нещо на ехографа което може да е опасно.От 2мес получавам паник атаки и целодневна тревожност.Имам чувството че не мога да дишам и ми се вие свят и все едно всеки момент ще ми причернее и замаяноста е почти постоянна дори и да не получавам паник атаки.Корема ми се свива дори и да не мисля за сърцето или нещо притеснително и за проблемите и веднага след това си усещам как сърцето ми бие в гърлото и се притеснявам.А прескочи ли ми сърцето това е почти сигурна тревожност до края на деня.Също постоянно се следя за аритмии и сърд.мъждене.Страх ме е да не получа внезапна сърдечна смърт.Предписаха ми бета блокер защото др ми каза че ще ми успокои сърцето което ще направи дишането ми по лесно и ще намали прескачанията което ще намали притеснението ми след пиенето им съм забелязъл че дори и да се притеснявам както преди и да получавам тревожни атаки пулсът ми който преди да ги пия сигурно е бил поне 115 сега е между 60-75,но това може и да е съвпадение.Забелязъл съм че напоследък се стряскам от най малкото нещо.Страх ме е да излизам навън и като цяло от всякакво напрежение и натоварване.Имаше един период от една седмица в която се чувствах по добре,но в момента става по зле.Като цяло нямам паник атаки но се чумствам че помти постоянно съм на ръба и съм в постоянна тревожност като се изследвам и слушам за аритмия шумове и т.н. дори стигнах със приложението на телефона за записване на глас или звук да записвам сърцето ми как бие и да го слушам.Благодаря предвалително за отговорите.А и аз съм момче на 19.

Пролапсът на Митралната клапа е стъвсем обичаен структрен дефект в сърдечната клапа с който един оггромен процент от населението живее до дълбока старост и абсолютно недиагностицирани. Той съвсем не е животозастрашаващ както смятате и мислите освен ако не са изпълнени няколко много специфични допълнителни условия и фактори. Опростено пролапсът представлява неплътно прилепване на клапата поради структурна аномалия в нея при което се получава нормално изпускане на съвсем малка част от кръвта, съответно смесването на кислородизираната с нечиста кръв. Ако беше голям пролапс най вероятно нямаше да си пишем. Обикновенно огромен процент от хората живеят напълно нормално с това без никога да научат за него , а това смесване в никаква степен не повлиява нормалният им живот и ритъм ако спазват специфични условия ,защото тялото го компенсира.Единственно понякога поради специфични фактори пролапсът в митралната клапа може да се превърне в нетолируемо състояние и животозастрашаващ проблем. Извън тези случаи живота за вас продължава  съвсем нормално и безпроблемноКои са специфичните  условия които може да доведат до смърт при Пролап на Митрална Клапа :

 

Прием на Кофеин. (Кофеинът е много мощен стимулант и като такъв влияе в/у импулсната инервация на сърдечният мускул увеличаващ волтажите в клетките на Синоатриалният възел,тежко повлияващо в/.у цялостната структурна Систола и Диастола на сърцето водещо до отклонения в елекро кардиограмата. Най голяма трагедия може да се случи при прием на Кофеинизирани Енергийни напитки като Red Bull , Monster, Hall или други ..съдържащи кофеин.Симптомите описвани като Сърце в гърлото Тежест в гърдите,прескачане на сърце са имено заливане на Сърцето с химически отрови, стимуланти и то започва да губи ротъм съчетано с пролапса може да има много лош изход за вас.

 

Кофеинът за вас трябва да е тема табу!  Всичко друго, но не и кофеин и кофеинизирани напитки и стимуланти .Има множество документирани случаи на хора с Митрален пролапс ,които получават Кардио васкуларна аритмия, Атриална фибрилажия и Смърт след прием на Кафе ,Енергийни напитки или съчетания м/у двете и алкохол.В обикновеното ви ежедневие състоянието може да бъде компенсирано.Когато  обаче приемете кофеин то изостри на максимум състоянието, компенсацията става немислима. Стига се до ниво в което неприлепването, аномалията в сърдечният ритъм и неправилността на сърдечният ритъм са толкова изявени и големи ,че сърцето просто спира да помпи нормално клапата изобщо не прилепва вече и сърцето започва да трепти и губи тотално синхронизация.Следва смърт.Именно за това следва на явсяка цена да избягвайте приема на какъвто и да било кофеин стимуланти ,а особенно енергийни напитки *съдържащи огромни дози кофеин)Ако можете изобщо ги ЗАБРАВЕТЕ ако не с Кафето карайте много- много- много консервативноИ го пийте с много мляко. Най вероятно неконтролируемо пиете Кафе + енергийни боклуци.По възможност избягвайте ги и ще сте много добре.Приемам ,че не вземате някакви наркотици ,за които изобщо нямам познания за влиянието им в/у митрален пролапс.Ако е така спрете всякакви стимуланти каквито и да са те.Защото описаните симптоми не са проявяват  от нищо.

 

Условия , които НЯМАТ абсолютно никакво влияние в/у митралният ви пролапс 0-1 са нормален спорт, сексуална функция плуване,фитнес. общо взето всичко ....Живейте си абсолютно нормално живота и не се филмирайте! Вземете да се наспивате по добре и да избягвате синята светлина вечер след 8: часа това ще ви успокои напълно след като премахнете Кафе и Енергийните напитки.Срцето ви ще влезне изцяло в отличен ритъм за месец и ще забравите за пролапса си до дълбока старост. За допълнително спокойствие може да изключите и всякакви WIFi мрежи, които имате и тези около вас да ги убедите и те също да ги изключат и махнат. Сега нямам време да ви обяснявам защо ,но те също съществено имат влияние и в/у сърцето ви и в/у спокойствието ви най вече и то огромно. UTP ектраниран кабел за интернет и никакви Wifi нито от рутер нито от телевизор нито от лаптоп нито от телефони и устройства. Спирайте ги всички wifi-та заедно със всички стимуланти и ще сте добре.

 

Успех!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Какви са условията , при които пролапс на митрална клапа може да стане смъртоносен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Иван Тошев написа:

Не знам това като какво да го приемам подигравка ли забавно ли да ми е,но явно си ме разбрал погрешно ако не се шегуваш с мене.

Ако направиш бебе на някоя ти, какъвто си голям страхливец, ще почнеш да си въобразяваш че има големи опасности за детето и като комбинираш сегашния ти ирационален страх с новия, като нищо може да влезеш в омагьосън кръг и .... да пукнеш.
А ако каката си има нейни деца, за тях няма да те боли и да ги мислиш така както ако бяха твои.
Но ще се възползваш от присъствието им да можеш да се занимаваш с отглеждането им и те ще ти носят радости. И няма да си самотник и ще се чувстваш многоооо по-добре.
А тя каката ще ти се качва на тебе отгоре, да не се изморяваш ти, сещаш ли се. Абе живот бе, рахат работа.
Значи търси психиатър някой, той като доктор да те успокои, па той може да те прати и при някоя психоложка тя да се занимава повече време с тебе. Освен медицинските грижи, ти трябва и психотерапия щото сега си на една много хлъзгава наклонена пързалка и ще се претрепеш, ако няма кой да ти подаде ръка и да те спаси психологически.
Ти и без сърдечния ти проблем си личност склонна да се паникьосва лесно за дреболии даже, та трябва много да работиш над този кофти аспект от характерата ти.
Ако не искаш да се удавиш у живота, трябва да се научиш да плуваш в чакащият те океан от житейски проблеми.
А освен психиатъра и психоложката, можеш да си потърсиш някой от тези които се занимават с коучинг, да ти дава съвети практически как да се справяш по-добре при стресови ситуации възникнали при разни нови предизвикателства за теб. А има и едни много ефикасни шарлатани, които също биха могли ( ако го искат ) много да ти помогнат, ама при тях е рисковано щото са яко лакоми.
В текста които си писал аз съм забелязал разни симтоми описани по разни учебници по психиатрия и психология, та ме е страх за тебе да не развиеш сам разни поведенчески проблеми, които после се лекуват трудно и дълго и струва пари. Разни такива като тебе знаеш ли как залитат първо към вегетарианство, после веганство, лови ги орторексия и какви ли не шашавлъци ( по селски). А след 16 години може и парафрения да развиеш, пък ако си яко надарен и имаш късмет може и с някоя от параноите да се уредиш. Да бе, то така се почва, уж само от "рационални" съображения почва да те е страх и да се пазиш, първо от нещо безобидно, после от нещо друго и .... "капка по капка вир става".
Хора като тебе стават и жертви на разни обратно-резбови активни садисти или ги набарват разни гурота от секти и т.н.
Да бе, на ниво личностово развитие имаш много голям проблем, ако не се заемеш с оправянето му сега веднага и ако сърцето ти няма желани да спре и да те избави от съществуването ти, ще има да страдаш следващите 50 години ....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Белгиеца написа:

Ако направиш бебе на някоя ти, какъвто си голям страхливец, ще почнеш да си въобразяваш че има големи опасности за детето и като комбинираш сегашния ти ирационален страх с новия, като нищо може да влезеш в омагьосън кръг и .... да пукнеш.
А ако каката си има нейни деца, за тях няма да те боли и да ги мислиш така както ако бяха твои.
Но ще се възползваш от присъствието им да можеш да се занимаваш с отглеждането им и те ще ти носят радости. И няма да си самотник и ще се чувстваш многоооо по-добре.
А тя каката ще ти се качва на тебе отгоре, да не се изморяваш ти, сещаш ли се. Абе живот бе, рахат работа.
Значи търси психиатър някой, той като доктор да те успокои, па той може да те прати и при някоя психоложка тя да се занимава повече време с тебе. Освен медицинските грижи, ти трябва и психотерапия щото сега си на една много хлъзгава наклонена пързалка и ще се претрепеш, ако няма кой да ти подаде ръка и да те спаси психологически.
Ти и без сърдечния ти проблем си личност склонна да се паникьосва лесно за дреболии даже, та трябва много да работиш над този кофти аспект от характерата ти.
Ако не искаш да се удавиш у живота, трябва да се научиш да плуваш в чакащият те океан от житейски проблеми.
А освен психиатъра и психоложката, можеш да си потърсиш някой от тези които се занимават с коучинг, да ти дава съвети практически как да се справяш по-добре при стресови ситуации възникнали при разни нови предизвикателства за теб. А има и едни много ефикасни шарлатани, които също биха могли ( ако го искат ) много да ти помогнат, ама при тях е рисковано щото са яко лакоми.
В текста които си писал аз съм забелязал разни симтоми описани по разни учебници по психиатрия и психология, та ме е страх за тебе да не развиеш сам разни поведенчески проблеми, които после се лекуват трудно и дълго и струва пари. Разни такива като тебе знаеш ли как залитат първо към вегетарианство, после веганство, лови ги орторексия и какви ли не шашавлъци ( по селски). А след 16 години може и парафрения да развиеш, пък ако си яко надарен и имаш късмет може и с някоя от параноите да се уредиш. Да бе, то така се почва, уж само от "рационални" съображения почва да те е страх и да се пазиш, първо от нещо безобидно, после от нещо друго и .... "капка по капка вир става".
Хора като тебе стават и жертви на разни обратно-резбови активни садисти или ги набарват разни гурота от секти и т.н.
Да бе, на ниво личностово развитие имаш много голям проблем, ако не се заемеш с оправянето му сега веднага и ако сърцето ти няма желани да спре и да те избави от съществуването ти, ще има да страдаш следващите 50 години ....

Разбирам че всеки има начин на общуване но това твойто е малко се правиш на готин имам проблем и го усещам опитвам се да се справя и писах тук за да може да чуя мнение от хора които са минали през същото. Нали разбирам че явно на теб като "перфектно " изградена личност и човек няма как да ти се случи нещо подобно ти е един вид смешно и някакси лудост.Аз нямам нужда от медицински грижи просто страха ми е прерастнал в проблем но иначе в останалата част от живота ми нямам проблеми.Така че иронията и тъпите ти шегички са по зле и от съществуването ми от което трябва да ме спаси сърцето ми (ако има желание разбира се).Дано и теб те спаси по този начин от жалкия ти хумор защото не е смешно и интересно

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 19.05.2020 г. в 17:34, Иван Тошев написа:

Здравейте преди няколко месеца бях диагностициран с пролапс на митралната клапа като ми беше установен в 3та град.За да стигна до него имах оплаквания като бодежи в гръдната обл. прескачания на сърцето.Прави ми се ЕКГ и ехограф.Установи се пролапс от най малката степен 0-1.Проблемът ми е че след това спрях да живея.Страх ме е да се натоварвам страх ме е от тези прескачания които получавам страх ме е да правя секс и дори да мастурбирам.Тъй като по време на прегледа бях притеснен и сърцето ми щеше да изкочи ме е страх че заради бързия пулс д-рите са пропуснали да видят нещо на ехографа което може да е опасно.От 2мес получавам паник атаки и целодневна тревожност.Имам чувството че не мога да дишам и ми се вие свят и все едно всеки момент ще ми причернее и замаяноста е почти постоянна дори и да не получавам паник атаки.Корема ми се свива дори и да не мисля за сърцето или нещо притеснително и за проблемите и веднага след това си усещам как сърцето ми бие в гърлото и се притеснявам.А прескочи ли ми сърцето това е почти сигурна тревожност до края на деня.Също постоянно се следя за аритмии и сърд.мъждене.Страх ме е да не получа внезапна сърдечна смърт.Предписаха ми бета блокер защото др ми каза че ще ми успокои сърцето което ще направи дишането ми по лесно и ще намали прескачанията което ще намали притеснението ми след пиенето им съм забелязъл че дори и да се притеснявам както преди и да получавам тревожни атаки пулсът ми който преди да ги пия сигурно е бил поне 115 сега е между 60-75,но това може и да е съвпадение.Забелязъл съм че напоследък се стряскам от най малкото нещо.Страх ме е да излизам навън и като цяло от всякакво напрежение и натоварване.Имаше един период от една седмица в която се чувствах по добре,но в момента става по зле.Като цяло нямам паник атаки но се чумствам че помти постоянно съм на ръба и съм в постоянна тревожност като се изследвам и слушам за аритмия шумове и т.н. дори стигнах със приложението на телефона за записване на глас или звук да записвам сърцето ми как бие и да го слушам.Благодаря предвалително за отговорите.А и аз съм момче на 19.

Тоест, диагностициран си че нищо ти няма, но ти си умираш от шубе! Тоя пролапс е абсолютно нищо! Нищичко. Пулса ти скача заради страха и съвсем закономерно се кротва с бета блокер, защото той блокира адреналина. На 19 години абсолютно ненужна мярка, защото пулса при който може да умреш е над 200. Моят съвет е да потърсиш помощ от психолог (психиатър) за страховете си. Защото те са меко казано неоснователни. Не можеш да дишаш заради паник атаките. Там насочи мислите си и потърси помощ. Започни да живееш час по- скоро момче! Намери си гадже, прави секс... Нищо ти няма!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Иван Тошев написа:

 

просто страха ми е прерастнал в проблем 

Еми иди питай един психиатър за текстовете писани от мен какво мисли той.
Те психиатрите със сигурност няма да дойдат да ти помагат тука за без пари.
Ако те е страх от писхиатрите, ето това го има във вид на дебела книга от хартия на български, купи си го и го чети. Пише у него какви проблеми си имат хората, мислейки си че нищо им няма. ( не говоря за сърцето ти)

https://simple.wikipedia.org/wiki/DSM_IV

Има го и за безплатно сваляне като ПДФ на английски и френски, на руски не съм го търсил, а на български не го намерих когато го търсих. Аз го чета на френски.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Иван Тошев написа:

Разбирам че всеки има начин на общуване но това твойто е малко се правиш на готин имам проблем и го усещам опитвам се да се справя и писах тук за да може да чуя мнение от хора които са минали през същото. Нали разбирам че явно на теб като "перфектно " изградена личност и човек няма как да ти се случи нещо подобно ти е един вид смешно и някакси лудост.Аз нямам нужда от медицински грижи просто страха ми е прерастнал в проблем но иначе в останалата част от живота ми нямам проблеми.Така че иронията и тъпите ти шегички са по зле и от съществуването ми от което трябва да ме спаси сърцето ми (ако има желание разбира се).Дано и теб те спаси по този начин от жалкия ти хумор защото не е смешно и интересно

Абе звучи грубо но е истина тива което казва, чети добре и аз и той какво ти казваме, аз го казвам от опит, а комшията явно има познания.

Апропо комшо като прочетох как го обясняваш имах чувството че слушам доктор Хаус. 😁

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, Bubbles написа:

Абе звучи грубо но е истина това което казва, ...

 

Ако иска да не е грубо, да намери пари за някоя психоложка.
По телевизия Българе оня трътлестия с белезите показва една психоложка в едно вечерно предаване, която може много да му помогне.  Няма значение дали са близо един до друг, по Скайпан ще стане също работата, ако има пари да й плаща.

https://psiholog.co/daniela-stoeva-psiholog-psihoterapevt/

Ето я Даниела Стоева

spacer.png

 

и на видео

 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 21.05.2020 г. в 0:17, Белгиеца написа:

Еми иди питай един психиатър за текстовете писани от мен какво мисли той.
Те психиатрите със сигурност няма да дойдат да ти помагат тука за без пари.
Ако те е страх от писхиатрите, ето това го има във вид на дебела книга от хартия на български, купи си го и го чети. Пише у него какви проблеми си имат хората, мислейки си че нищо им няма. ( не говоря за сърцето ти)

https://simple.wikipedia.org/wiki/DSM_IV

Има го и за безплатно сваляне като ПДФ на английски и френски, на руски не съм го търсил, а на български не го намерих когато го търсих. Аз го чета на френски.

Не че ще е от полза,ако те питам: Ти бе Отворко на 19, посети ли психолог?

Едва ли. О, ти си нямал подобни проблеми!

Хайде сега, да видим и да обясним на човека, че може да отиде при личен лекар и с направление да потърси специализирана помощ. 

Няма срамно да си пие хапченца седатив или пасифлора или ремотив с жълт кантарион, но е важно да споделя НЕ във форум.

Успех! на автора на темата

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 часа, Maleficient написа:

 

Хайде сега, да видим и да обясним на човека, че може да отиде при личен лекар и с направление да потърси специализирана помощ.

Е той е ходил вече! Тоя пролапс да не мислиш че са го видели по телевизията?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 часа, Maleficient написа:

Не че ще е от полза,ако те питам: Ти бе Отворко на 19, посети ли психолог?

Едва ли. О, ти си нямал подобни проблеми!

Е, гаджетата не ми позволяваха да се правя на сърдечно болен.
И на мене ми туптеше сърцето яко като си вдигнеха краката, ама не съм се сетил че е било страшно.
Обаче със сегашния ми акъл, ако можеше да съм на 19г със сигурност щях да отида при Даниела.
Тя тази е направо вълшебница.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване