Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


Предлагам времето във форума да се направи да показва кога е публикувано мнението т.е дата и точен час (часове, минути и секунди), вместо както е сега постоянно да се следи всяко мнение преди колко време е публикувано. Според мен, това е излишно товарене на сайта.
6Rc0qqX.png

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

На по старите постове пише само дата. Не ти ли е достатъчна? Защо ти е час, минути, че и секунди?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако го посочиш с курсора, се показва точно време.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, tepmu написа:

Предлагам времето във форума да се направи да показва кога е публикувано мнението т.е дата и точен час (часове, минути и секунди), вместо както е сега постоянно да се следи всяко мнение преди колко време е публикувано. Според мен, това е излишно товарене на сайта.

Не мога да схвана каква точно е разликата? Още повече теб какво те бърка това - нито е твой форума, че да плащаш трафик/хостинг, нито нищо. Това са елементарни неща, които не товарят нито базата данни особено, нито отнемат кой знае колко процесорно време, за да се изчислят.

Още повече, че най-вероятно този скрипт товари твоята машина и как ще се показва не мисля, че е от особено значение.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Screenshot_1.jpg.333472e8f11eae7a929ce1f807093b82.jpg


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 10 часа, ice_lion__01 написа:

На по старите постове пише само дата. Не ти ли е достатъчна? Защо ти е час, минути, че и секунди?

Има значение и то голямо. Мен обаче повече ме дразни цената на обявите, че са в евро, а не в лева.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Скоро всички цени в България ще са в евро, така че - свиквай :) .

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Няма как да свикна. Въпреки че съм гъвкав и мога да се приспособявам. Пък и най-малко ще минат едно пет години, а дотогава я камилата, я камиларя...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това като гледам сравнително лесно ще стане под формата на потребителски скрипт (за Tampermonkey например). Ако ми остане време, може да седна да разпиша нещо.

За който не е ползвал нещо подобно - най-общо казано това е разширение за повечето популярни браузъри, което позволява инсталирането на скриптове, които променят поведението на даден сайт (разбира се само за браузъра, на който е инсталирано) - обикновено се прави с цел да се добави функционалност или да се оправи нещо счупено.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

То пък било още по-лесно, отколкото си мислех - стана за има-няма 5 минути.

Инсталираш TamperMonkey. Щракваш на бутона на разширението, който в най-общия случай ще се появи най-вдясно в адресната лента -> Create a new script...
Поставяш следния код:

// ==UserScript==
// @name      Kaldata time format
// @namespace http://tampermonkey.net/
// @version   0.1
// @author    killchain
// @match     https://www.kaldata.com/forums/*
// @grant     none
// ==/UserScript==

(function () {
	let times = document.getElementsByTagName('time');
	let locale = navigator.language || 'BG-bg';

	for (let time of times) {
		time.innerText = new Date(time.dateTime).toLocaleString(locale);
	}
})();

В редактора на Tampermonkey натискаш File -> Save. Готово.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да, стана! Не, че ми е нужно за сега, ма знае ли човек! :)

Браво!image.png.cc27339c22fc0f13d0961aa338ca0f7f.png

 

image.png.935882d5d4a95cef1a8bc08cd5a29699.png

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 16 часа, killchain написа:

В редактора на Tampermonkey натискаш File -> Save. Готово.

Искам да споделя, че при мен днес скрипта беше деактивиран. Затова отидох в TamperMonkey-> Settings->Script Update и сложих отметка на Update disabled scripts-> Every Day. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 54 минути, EMSIDI написа:

Искам да споделя, че при мен днес скрипта беше деактивиран. Затова отидох в TamperMonkey-> Settings->Script Update и сложих отметка на Update disabled scripts-> Every Day. 

Странно, не знам защо се държи така. Така или иначе скриптът в този си вид няма как да се обновява (не му е даден адрес за обновление, не е публикуван никъде), така че тази настройка или не би трябвало да влияе, или е заобиколка за някой бъг в Tampermonkey.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Чак толкова не разбирам. Зададох го така, пък ще видя утре. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...