Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Тук ще се запознаем с ,,Анжелизъма"- нова религия (неофициална,защото нямам пари да я регистрирам в агенция по вероизповеданията,но работя по въпроса). 

Анжелизъм - от Анжел(иначе казано,аз).Бил съм в отвъдното ,и се върнах оттам като Господ ми каза ,че ,,Не прелюбодействай" е всъщност ,,Не прекалявай".Друго основно нещо е ,,Не лъжи" , ,,Не кради" , ,,Не убивай" ( естествено при крайна необходимост ,и това не са грехове.Най- голям грях в ,,Анжелизъма"е ,,Изнасилването".Свещена книга - Още нямам време да я допиша,но за сега е ,,До отвъдното и обратно"(някои я свалиха и прочетоха,и дано са разбрали кода,и ,,що е то Господ".Сега ще кача пак една от версиите,но нещо не става през телефона ,затова някой ако проявява интерес ще му я пратя на поща или Вайбър - или ще я кача в профила си). 

Ползват се всички храмове в които може да се запали свещ(чрез ходенето на храм се засвидетелства уважение на Господ - все едно сте Му отишли на гости).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Anjel Dimitrov написа:

Тук ще се запознаем с ,,Анжелизъма"- нова религия (неофициална,защото нямам пари да я регистрирам в агенция по вероизповеданията,но работя по въпроса). 

Анжелизъм - от Анжел(иначе казано,аз).Бил съм в отвъдното ,и се върнах оттам като Господ ми каза

Първо: Нямаше ли друга тема, а?!

Второ: Към момента не може да е религия, защото не е наследена. Пък и няма и регалии - символи на въпросната.

Трето: Що така бе Ангеле се наричаш Анджел, а?!  Що не я наречеш Геленизъм, а?! Или Генегелеизъм?! :) 

Четвърто: След като това е твое Аз, то другите Азове к'во, а?!

Дали си ходил до отвъдното и т.н., то да те питам: С Дявола разговарял ли си, а?! Бил ли си на една маса с него и въпросния какво ти е казал, а?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, iИ.дИоNд.Ni написа:

Първо: Нямаше ли друга тема, а?!

Второ: Към момента не може да е религия, защото не е наследена. Пък и няма и регалии - символи на въпросната.

Трето: Що така бе Ангеле се наричаш Анджел, а?!  Що не я наречеш Геленизъм, а?! Или Генегелеизъм?! :) 

Четвърто: След като това е твое Аз, то другите Азове к'во, а?!

Дали си ходил до отвъдното и т.н., то да те питам: С Дявола разговарял ли си, а?! Бил ли си на една маса с него и въпросния какво ти е казал, а?!

Оная я изрих,защото я блокираха.

Има символи (ще пусна снимки)

Не ,,Анджел" ,а ,,Анжел" 

Четвъртото не го разбрах .

С дявола - не ,с - Господ -да.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Anjel Dimitrov написа:

Друго основно нещо е ,,Не лъжи"

Едно усложнение

Казваш "не лъжи". Ама и чичо Фройд на едно нещо като лъжа казва "изтласкване". Много хора не искат да си спомнят неприятности и яко лъжат, че такова нещо не се е случвало. Хванат Асен и го питат "Ти ли открадна?", а той се кълне и вери, че не е. Като му припомнят по един особен начин, вика "Забравил съм бе, старши", "Обърках се". Забравил, а? Айде пак със същия начин, че да го запомни.

Търговията без лъжа не бива, а журналистиката... срам ме е от тях. Да спрат журналисти и търговци да лъжат, все едно да им зашиеш устата. Не става без лъжа.

Ами в семейството? Кръшнеш. Няма всичко да си казваш, я? Защо да си тревожиш половинката? То това не е изневяра, никакви чувства, просто чукане. Ама аз много си обичам жената и децата...

Ами учените? Птолемей казал: Истина е, че слънцето се върти около земята. Коперник казал Земята се върти около слънцето. Първият не лъже, просто не казва истината (царуваща в момента) Ами Стамат? Лъже или греши?

Та, и Мойсей не е посмял да забрани лъжата. Знаел е, че такова нещо като "истина" няма и всеки вижда нещата по свой субективен начин, а това вече не е единната и цяла истина. 

Ти си знаеш, но това да не се лъже е непосилно трудно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, Anjel Dimitrov написа:

,,Не убивай" ( естествено при крайна необходимост ,и това не са грехове.

Айде отново Анджелизъма се възроди. 

Та да започнем с въпроси, също както в другата съща тема- коя е тази крайна необходимост за да убиеш се зачудих? Крайна необходимост може да се тълкува от всеки различно, някой може да реши, че неотстъпено място в автобуса е крайна  необходимост и да убие за това, дефинирай крайна необходимост моля. 

,,Не убивай" ( естествено при крайна необходимост ,и това не са грехове.

Най- голям грях в ,,Анжелизъма"е ,,Изнасилването".

Тоест според учението ти може да убиеш при крайна необходимост, но не  можеш да изнасилиш при крайна необходимост и ако го направиш е голям грях, по голям от отнемане на живот?! Правилно ли съм разбрал? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Търсещ истини написа:

Ти си знаеш, но това да не се лъже е непосилно трудно.

Е не може да си напълно без лъжа,но в Анжелизъма има ,,благородна лъжа"

преди 3 часа, FusE написа:

Правилно ли съм разбрал? 

Правилно си разбрал.

преди 3 часа, FusE написа:

дефинирай крайна необходимост моля. 

Крайна необходимост е примерно,когато някой те рекетира,ти имаш пълното право да го убиеш без да си извършил грях.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Търсещ истини написа:

Първият не лъже, просто не казва истината

И двамата нито лъжат, нито казват истината, още откакто краля на нагите даде сутрите на Нагарджуна да учи хората на ум и разум.

А, ти по надолу си си поправил богохулството

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

А, ти по надолу си си поправил богохулството

????

Избягвам да оскърбявам религиозни чувства...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, Anjel Dimitrov написа:

Не ,,Анджел" ,а ,,Анжел" 

Четвъртото не го разбрах .

С дявола - не ,с - Господ -да.

По мнението на вещо лице, Анжел звучало женско ... Ангел било пък твърде божествено.

Но ти си АзъТ ... как ще си я нафърфориш, за дригите които смятат себе си също за Аз, то какво, а?!

Ти като мислиш ли, че има само един близо до смъртта и де факто с кого си вечерял с Дядо Смърт, който си помислил за Господ ли, а?!

За Дявола или по моему Демона, то според моите схващане той е божие творение, което някъде лъжовно му приписват сатанински функции. Сатаната или по мое му Лукавия е друго. Последния ми е изкушавай през най-близките, но оцелях именно в следствие на вярата си не във вид религия, а в Бог.

Господ е просто тогавашно действащо лице и според мен нещо не е последния пророк. Не съм се задълбочавал в теологическите неща, защото те са за масите, а не за индивидуалистите. Да, християнин съм по религия, но само толкова. Самото учение е добро. Говоря са православието, а не католицизма. Последния е твърде изопачен и независимо, че повече от населението на света изповядва същия, то той твърде много е привързан за материализмът, а не учението на Иисус Христос. Има къде други видове ереси, които са по-хуманни и близки до православните, но все пак са вид ерес.

Направи вид резюме какво считаш, че трябва да е бъдещата ти платформа на въпросната религия. Хората от много думи се объркват.

Кратко: Стигни си мисълта и под формата на първо, второ ... Това си е вид обща програма, която в последствие да вмъкваш изказаните модули (систематика).

Колкото по разводнена ти е мисълта, то толкова не ще бъде понятна. Не ползвай копи - пейст от различните до момента религии. Не описвай разликите с другите, нито приликите, а дай общ план. В противен случай ще звучиш като поредния популист.

Има и друго: Срещал съм се и с други пророци. На вид за другите са били луди, но аз имам способността да хващам уникалното, а не вид механичен сбор от различните религии, учения, догми и научни неща и прочие.

Нека се види до колко твоята религия е уникална и  най-вече крайната цел = ползата за другите. Никой в днешно време без вид полза няма да те последва и докато направите вид "църква" ... после регистрация във държавата ще мине поне 20 години.

Доволно съм контактувал и с бялото братство и с богомили. Контактувал съм и с вид хора вярващи в Тангра и т.н. С будисти не съм контактувал, а в този форум гледам ще се помелят да си се надцакват кой е по-по-най будист и кой будала ще им се върже. За мен ще си останат вид секта в будизма, и бих казал, че в България са доста видове секти на въпросното учение.

И най-важното: Декларирай користната си цел (мотив),  която те е подтикнала да създадеш  въпросната нова религия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

И най-важното: Декларирай користната си цел (мотив),  която те е подтикнала да създадеш  въпросната нова религия.

Користната цел е следната: Просто да се достигне до Бога,за да получи всеки ,,мир и благодат" ,защото чрез дохождане до Бога можеш да получиш всичко желано от Господ ,а не от други божества(както например някои се обръщат към Сатаната ,или тъй наречения Дявол,щото разбираш ли Господ не бил давал власт и страст,а Господ ,както даде никой друг не може.).Та в общи линии користността е тази ,всичко да се иска от Господ ,чрез молитва в храм,като молитвата да е конструирана по следния начин: ,,Господи дай ми еди какво си,и обещавам да помагам на другите ".Това е в основата на Анжелизъма - Искаш нещо от Господ като обещаваш да си божи служител и да помагаш от негово име.Когато се забавляваш сине за теб от Бога ,а когато помагаш да става от името на Господ , и за негова слава.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Anjel Dimitrov написа:

дохождане до Бога

Дъниш се .... Той е всичко .... ние сме частица от него ... Де факто всеки индивидуалист знае това, но не си го признава и яростно отрича, че няма Бог.

Кратко: Атеизмът, спрямо мен, е актуалната религия в момента.

Трябва да си по-модерен от нея, а не да вървиш на зад.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, iИ.дИоNд.Ni написа:

Дъниш се .... Той е всичко .... ние сме частица от него ... Де факто всеки индивидуалист знае това, но не си го признава и яростно отрича, че няма Бог.

Кратко: Атеизмът, спрямо мен, е актуалната религия в момента.

Трябва да си по-модерен от нея, а не да вървиш на зад.

Ние сме творението и Бог е вътре в нас ,малко или много откакто сме се родили.

Значи да отворя една скоба ,че Анжелизъма уважава шизофрениците които си говорят с Бога телепатично.Познавам няколко такива на ,които Господ им говори,само че благодарение на тях установих ,че всичко се заслужава ( говоря за екстри и луксове) ,иначе Господ е подсигурил храна,вода и чисти дрехи за всеки ,който го търси и мисли да помага на себеподобните си,и ако си достигнал до Бога то ще получиш и много любов -(във всякакви мечтани разновидности.В този контекст Анжелизъма приема всички сексуални наклонности,без непожелано насилие ,примерно гейовете бисексуалните и лесбийките при Анжелизъма могат спокойно да се молят на Господ за сродни души.).

И да допълня ,че платената любов в Анжелизъма не е грях ,а просто вид любов.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Anjel Dimitrov написа:

шизофрениците които си говорят с Бога телепатично

Пропуснах въведението, но такова вид заболяване няма. Друго е, но научната религия се страхува от различните.

преди 11 минути, Anjel Dimitrov написа:

Ние сме творението и Бог е вътре в нас ,малко или много откакто сме се родили.

Пак издънка .... ние сме подобие на Бог ...

Да, той ни е създал, но не е негово творение.

Де факто, сме: ПОВТАРЯМ: Частица от Бог. Той е всичко!!!

Не го възприемай като вид материя. При духовността, при вярата е по-различно.

Ти, като личност си достигнал своята еманация, т.е. апогея на своята интелигентност, но тук иде реч за интелект.

Поне малко прави разлика ... Вярно, чуждици са тези думи в българския език, но ако го кажа на български = определени себе определили се като умни, ще отсекът, че съм простак и невежа ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Пропуснах въведението, но такова вид заболяване няма. Друго е, но научната религия се страхува от различните.

Пак издънка .... ние сме подобие на Бог ...

Да, той ни е създал, но не е негово творение.

Де факто, сме: ПОВТАРЯМ: Частица от Бог. Той е всичко!!!

Не го възприемай като вид материя. При духовността, при вярата е по-различно.

Ти, като личност си достигнал своята еманация, т.е. апогея на своята интелигентност, но тук иде реч за интелект.

Поне малко прави разлика ... Вярно, чуждици са тези думи в българския език, но ако го кажа на български = определени себе определили се като умни, ще отсекът, че съм простак и невежа ...

И за мен няма такова заболяване,защото те наистина си говорят с Господ,а да си говориш с Него не може да се нарече заболяване.

Няма издънка Господ може да си приема всяка форма( дори неудошевени предмети)

Точно сме си негово творение.

Не е всичко,ние хората не сме Бог ,ние сме хора.

Той си е точно материализирана информация с форма и предназначение на формата.

Еманацията ми е все още далеч,защото годинките си летят.

Не знам какъв си но си добър съфорумник.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Anjel Dimitrov написа:

говорят с Господ

Поредна издънка .... няма такова нещо ...

Има си един с една книга и серия от даже: "Разговори с Бога".

Виждайки, че отричаш името си Ангел, като си запазил Димитров (Това фамилия ли е или през име, а?!), то виждам до колко си право слово Ви казвам.

Това твоето, не е религия, а вид Ерес.

Няма лошо, че не осъзнаваш Сатаната в теб. Той де факто го е яд, че Бог е над него, и че при теб явно е успял да те програмира да изказваш вид неистини, за да изкушаваш и други.

Дявола, Демона говорят сега през мен. Ти, тях не познаваш, защото нищо не знаеш за тях.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Поредна издънка .... няма такова нещо ...

Има си един с една книга и серия от даже: "Разговори с Бога".

Виждайки, че отричаш името си Ангел, като си запазил Димитров (Това фамилия ли е или през име, а?!), то виждам до колко си право слово Ви казвам.

Това твоето, не е религия, а вид Ерес.

Няма лошо, че не осъзнаваш Сатаната в теб. Той де факто го е яд, че Бог е над него, и че при теб явно е успял да те програмира да изказваш вид неистини, за да изкушаваш и други.

Дявола, Демона говорят сега през мен. Ти, тях не познаваш, защото нищо не знаеш за тях.

Ерес е от гледна точка на патриарси и такива учили в семинарията.Иначе аз съм посланник на Бога ,и приелите Анжелизъма спокойно могат да се възползват от тозчас дар от Бога ,,Любовта" без страх ,че извършват грях. 

А ти като православен си грешник та грешник ,и ще вървиш в ада,а Анжелистите в рая.Това е положението .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Anjel Dimitrov написа:

Ерес е от гледна точка на патриарси и такива учили в семинарията.

Заби в едно "дере" ... Явно не си вдянал изобщо какво е религия, а се опитваш да правиш нова.

Двойка по отношение на вяра.

Та, в духовността няма поправителен.

Дано в реала ти е добре. Амин

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, iИ.дИоNд.Ni написа:

Заби в едно "дере" ... Явно не си вдянал изобщо какво е религия, а се опитваш да правиш нова.

Двойка по отношение на вяра.

Та, в духовността няма поправителен.

Дано в реала ти е добре. Амин

Двойката е за теб.Нищо не разбираш от анжелизъм.

Има дори и ти можеш да се пооправиш.

В реална само можете да ми завиждате,защото Господ ми е дал ,и ще дава тепърва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, Anjel Dimitrov написа:

Двойката е за теб.Нищо не разбираш от анжелизъм.

Има дори и ти можеш да се пооправиш.

Дали двойка или друго = за мен оценката е без значение.

В смисъл = не мога да ползвам за вид мое благо твоята религия.

Не си този който може да нарежда на кого да завиждам. Принципно не завиждам на никого, а му се радва, че успява. Мен не ме блазнят чужди облаги, защото в тоя живот имам доста блага. Повече не са ми потребни.

Господ не ми е дал, Моите родители са се погрижили да имам всичко. Изградиха ме като вид независим, за което съм им благодарен.

Що се касае до вида религия която изповядвам, то тя се базира изцяло на православното християнство. Да, едно нещо в него е по важно: Не е въпроса как се чувстваш и какво изживяваш, а в името на какво го правиш. За мен винаги ще си остане едно нещо приоритет: Моето семейство в името на което си заслужава личностни лишение, за да може бъдещето на семейството на децата да е по-добро от наследените неща от двете семейства от които са тръгнали нещата.

Така е: Моята ценностна система е съградена върху семейните ценности. Там са моите блага и не от мен зависи вече дали въпросните ще стават в повече.

Аз съм си изпълнил своите ангажименти и в момента само и единствено се радвам на успеха на моите млади, които успяват и надграждат семейните ценности от миналите години. С всеки изминат ден щастието ми нараства с повече благодарение на щастието на моите наследници.

Та, заври си твоята религия в правилната тълпа и може да се получи.

Тук споделям вид бъгове в нея. Дали ще ги поправиш, то мен лично не ме касае.

Наслука и успех!

п.п. Радвам се, че си заможен. Радвам се, че ще имаш повече за напред. Споделяй бъдещите си блага с правилните хора. Амин (С това мога да ти помогна = да се помоля да ти е така както го желаеш.) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, iИ.дИоNд.Ni написа:

Дали двойка или друго = за мен оценката е без значение.

В смисъл = не мога да ползвам за вид мое благо твоята религия.

Не си този който може да нарежда на кого да завиждам. Принципно не завиждам на никого, а му се радва, че успява. Мен не ме блазнят чужди облаги, защото в тоя живот имам доста блага. Повече не са ми потребни.

Господ не ми е дал, Моите родители са се погрижили да имам всичко. Изградиха ме като вид независим, за което съм им благодарен.

Що се касае до вида религия която изповядвам, то тя се базира изцяло на православното християнство. Да, едно нещо в него е по важно: Не е въпроса как се чувстваш и какво изживяваш, а в името на какво го правиш. За мен винаги ще си остане едно нещо приоритет: Моето семейство в името на което си заслужава личностни лишение, за да може бъдещето на семейството на децата да е по-добро от наследените неща от двете семейства от които са тръгнали нещата.

Така е: Моята ценностна система е съградена върху семейните ценности. Там са моите блага и не от мен зависи вече дали въпросните ще стават в повече.

Аз съм си изпълнил своите ангажименти и в момента само и единствено се радвам на успеха на моите млади, които успяват и надграждат семейните ценности от миналите години. С всеки изминат ден щастието ми нараства с повече благодарение на щастието на моите наследници.

Та, заври си твоята религия в правилната тълпа и може да се получи.

Тук споделям вид бъгове в нея. Дали ще ги поправиш, то мен лично не ме касае.

Наслука и успех!

п.п. Радвам се, че си заможен. Радвам се, че ще имаш повече за напред. Споделяй бъдещите си блага с правилните хора. Амин (С това мога да ти помогна = да се помоля да ти е така както го желаеш.) 

Не съм заможен ,даже може да се каже ,че съм мишок,таксиметров шофьор в малък град ,но за мен си ми стигат,да си живеят перфектно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не съм заможен ,даже може да се каже ,че съм мишок,таксиметров шофьор в малък град ,но за мен си ми стигат,да си живеят перфектно.

Отричането + живея перфектно = вид асоциативен оксиморон. ;) 

преди 19 часа, Anjel Dimitrov написа:

В реала на мен Господ ми е дал достатъчно към момента, а сега аз дава.

Това, че си имал близка среща със смъртта, реално е било вид "телеграма".

Имаш желание да създадеш нова религия. Няма лошо, но казах ти вид бъгове.

Тези които ме познават знаят един мой лаф от преди деветнадесет години, а така също и неща които съм споделял в миналия век (по-точно 1997 година): " Аз ще дописвам Библията".

Лично аз съм започнал да изграждам духовността си някъде 1989 година. До 1993 я съградих, а реално съзнателно почнах през 1971 година да събирам база данни за това какво е духовност, какво е Бог и какво съм аз, какво мога, какво трябва да правя и ред други фрактали, които през 2001 сглобих. Някъде там престанах да програмирам ЕИМ. Започнах да се занимавам с хора. Да ги програмирам (мотивирам) да правят неща които да не са по модата, а да са праведни.

Всичко това е след като се запознах с Атеизма. Да, това е новата религия, която и към момента е актуална. Ползата от въпросните (тези които я изповядват) е огромна). Виждал съм индивид който си признава, че е бил атеист до дадена възраст, а после е станал ревностен набожен.

Кратко: Да, знам, че е необходима вид нова религия стъпила на нова духовност, но след като аз лично получих "телеграма" и реално вид откровения бързо преминаха през мозъчната ми кора, то = Да, в апокалипсис (откровения) живеем.

Едно нещо разбрах: Библията (Стария и Новия завет) вече е във фаза на По-нов завет. Въпросната свещена книга не свършва с откровенията на св. Йоан.

Цитат

[1:1]  Откровение на Иисуса Христа, що Му даде Бог, за да покаже на рабите Си онова, което трябва да стане скоро. И Той го яви, като го изпрати чрез Ангела Си на Своя раб Иоана,
[1:2]  който възвести словото Божие и свидетелството Иисус Христово, и всичко, що е видял.
[1:3]  Блажен е оня, който чете, и ония, които слушат думите на пророчеството и пазят писаното в него; защото времето е близо.
[1:4]  Иоан - до седемте църкви, които са в Асия: благодат вам и мир от Оногова, Който е, и Който е бил, и Който иде, и от седемте духове, които са пред Неговия престол

Реално това което ти мислиш за вид нова религия е продължение на вид предишна, но с нови средства.

Затова и ти обърнах внимание, че от теб се изисква вид оригиналност, а не просто копи - пейст .... ;) 

Желанието ти да срутиш старите завети е грешно. То е продиктувано от атеизма, от дуализма и ред други течения = въпросните седем "църкви".

Лично аз те провокирах, за да видя каква осма "църква" си решил да правиш, но към момента не се справяш добре.

Според моите схващания въпросната е на Демона. За същата не се говори, тя е вид табу за православните, но добре им е известна. ;) 

Затова и те попитах дали с Дявола, с демона си правил вид среща ... Разговарял ли си и видял ли си и неговата гледна точка.

Мен лично ме анатемосаха, защото обърнах внимание на клира, че има такава "църква". Той Дявола, Демона също е боже творение.

Бог е всичко. За него няма добро или лошо. Единствената забрана за адамовия род е била да не пипа познанието. Затова и е бил низвергнат. В последствие именно Иисус Христос се ражда и се себе отдава, за да изчисти въпросния грях, показвайки, че има възкресение, че въпросния род, ако се покае, смири и т.н. отново ще заслужи божията любов.

Нормално е. Всеки греши и именно чрез покаяние, смирение, чрез признание на греховността, то човек може да възкръсне и бъде приет в царството Господно.

По нормален начин казано: На всеки може да се даде втори шанс. Но не и трети. До колко е искрен в своята изповед на греховността, то само и единствено може да се види през учението на Иисус Христос.

Католицизма е ерес сред църквата базирана на въпросното учение.

И като за последно: Просто ми цитирай въпросните църкви. Разгледай самото понятие Църква от по-общ характер, т.е. издигни се над известното и погледни от по-висше ниво.

Казваш, че си носител на нов вид учение = сега е момента да покажеш, че си над някакви видове предразсъдъци.

Нека видя до колко духовно си израснал. Да, виждам, че добре живееш, даже както казваш перфектно = това имах в предвид, че си заможен, а не нисшето схващане за заможност.

Ясно ли се изразих?!

п.п. Не съм против теб, нито до теб, нито зад теб. Чистоплътно те провокирам, за да може да осъзнаеш до какво си се допрял = собствената си смърт. Това не променя човека, а му дава друг вид поглед, който не трябва да се базират на вече добре знайни ограничения. Да, този свят е ограничен. В него съществуват закони, но има едни по-висши закони, а не закони на джунглата. ;) Тя джунглата се видоизменя, променя, но човек или се приспособява към нея, или се адаптира или заживява в хармония с нея. Всичко е Божие дело и то ще бъде дори и след нашата материална кончина. Реално материята от която сме = ще остане тук. В бъдеще ще се трансформира в друга и т.н., но Живота продължава. Той е едновременно в нас и извън нас и ако не зачитаме този който е извън нас, явно не зачитаме и самия Бог.

Клишето: Светът не се върти около и единствено нашето Его.

Кой си ти, да създаваш религия базирана само и единствено на теб, а?!

Не случайно ти намекнах за другите Азове. ;) Да, има и друг Аз, и друг Аз и т.н. и кое те отличава от другите които също наричат себе си Аз, а?!

Нека тогава да се казва въпросната религия Азелизъм. Хм ... Азел = другото имен на кой, а?! Дали ще го казваш Анжел или прочие е без значение за мен.

Сека разбра ли, защо не си вечерял с Дявола .... защото си отявлен такъв. ;) 

Не може да схванеш, защо ти обръщам внимание на теб ли, а?! Просто е: Не си лукав!

Да, изричаш вид лъжи, но те лесно се разпознават ... :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 56 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Мен лично ме анатемосаха, защото обърнах внимание на клира, че има такава "църква". Той Дявола, Демона също е боже творение.

Бог е всичко. За него няма добро или лошо. Единствената забрана за адамовия род е била да не пипа познанието. Затова и е бил низвергнат.

Малко ти е анатемосването. Кой си ти че да познаваш Бог и неговите закони, пък и акъл да даваш, познание на другите? Гледай звездите, кланяй се и блей! Нарушил си всички забрани, затова ще гориш в пъкъла вовеки веков, при твоя баща Дявола :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...