Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2021година. ☀️


Препоръчан отговор


преди 2 минути, Уиш... написа:

нали съм си  от дубрите вешки,:53:

Ъхъ! Тоо тук сме се събрале само дубриджки! И ас дубро и Емата дубро и Уишата и тя, много дубро!

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • Отговори 12,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Популярни публикации

що са бийш мооо   иш как во ви нося

Поздрави от El Pacifico... Днес младежът беше по-кротък и сресан от всякога...    

Черпя Муратово езеро На хижа Вихрен тъкмо запържват бобеца А пържените им филийки са уникално вкусни

Публикувани изображения

преди 18 минути, Уиш... написа:

моят хладилник е жентълмен:D

Пилотно заглавие : " Приключенията на нагръдника-отшелник в криогенна среда".......

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 минути, darkterminal написа:

Ъхъ! Тоо тук сме се събрале само дубриджки! И ас дубро и Емата дубро и Уишата и тя, много дубро!

с думите ти записано вярно!

преди 1 минута, ,,,, написа:

Пилотно заглавие : " Приключенията на нагръдника-отшелник в криогенна среда".......

 директно отлита да разпалва огъня за Самхейн :D

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 5 минути, Уиш... написа:

директно отлита да разпалва огъня за Самхейн :D

И оставяйки трайна следа във форумната митология. От митове и легенди се заражда фолклор,който прилежно се пренася през поколенията.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ужс


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

отивам да си мълчъ пак, не знам как всичко все отива на лигоч, а бутилките с олио на Емилянова дали спят добре в тяхния си шкаф, никой не го е еня

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 минути, Уиш... написа:

ужс

още може

преди 3 минути, M.Николов написа:

чак пък прилежно

Старанието е задължително.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, ,,,, написа:

Старанието е задължително.

Кажи го на новото поколение:)

преди 5 минути, Уиш... написа:

отивам да си мълчъ пак

Седи бе, виж как хубаво си лафите с Дарки

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
току-що, M.Николов написа:

 

Седи бе, виж как хубаво си лафите с Дарки

ти слушател ли го раздаваш, лисец :biggrin:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 4 минути, Уиш... написа:

отивам да си мълчъ пак, не знам как всичко все отива на лигоч

Тази тема към това предразполага. А ако олиото вече е гранясало,няма за какво да го мислиш.

После ще ми кажеш :дали наистина мълчанието е злато:D

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 

преди 4 минути, Уиш... написа:

ти слушател ли го раздаваш, лисец :biggrin:

Ъхъ, така е по-лесно.:D

Я да те питам, че съм забравил Емми, като обясняваше как пече св. месо заринато в сол във фурната на колко градуса трябваше да се пече?

Помниш ли?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, M.Николов написа:

 

Ъхъ, така е по-лесно.:D

Я да те питам, че съм забравил Емми, като обясняваше как пече св. месо заринато в сол във фурната на колко градуса трябваше да се пече?

Помниш ли?

 намери кого да питаш , баш заплеса на хорума :shy11: 180-200 пускай по интуиция 

току-що, ,,,, написа:

Това лисугер ли ще дойде?

ахам

преди 4 минути, ,,,, написа:

Тази тема към това предразполага. А ако олиото вече е гранясало,няма за какво да го мислиш.

После ще ми кажеш :дали наистина мълчанието е злато:D

нетърпелива съм аз...   от мен няма да научиш отговора 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 30 минути, M.Николов написа:

И аз  мисля нещо такова 200-250 градуса

на 250 тая сол няма ли да сатне на камък :biggrin: тя Емата верно че има чук , ама...

да готви с него чак

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

мисля с теб арно ще сготвим по нощите, :lol6:да видим у,ле кой ще получи пчеличка , кой осичка

 

успех, Николов)))

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 7 минути, M.Николов написа:

 

Ъхъ, така е по-лесно.:D

Я да те питам, че съм забравил Емми, като обясняваше как пече св. месо заринато в сол във фурната на колко градуса трябваше да се пече?

Помниш ли?

Ти го фани свинето пък температурата лесно ще я оправим

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, bornofash написа:

Ти го фани свинето пък температурата лесно ще я оправим

тук сне отбор подпалвачи:wub:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 7 минути, Уиш... написа:

нетърпелива съм аз... 

Търпеливата нетърпеливка. Винаги има какво да се научи.

преди 3 минути, Уиш... написа:

тук сне отбор подпалвачи:wub:

Драсни-пали Клечица

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 минути, ,,,, написа:

Търпеливата нетърпеливка. Винаги има какво да се научи.

от мен лично само  глупости

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Събра се кот'то с прасето и започна и то да се излага като него

преди 4 минути, Уиш... написа:

тук сне отбор подпалвачи:wub:

Потенциални подпалвачи

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • Ma_ri промени заглавието на За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2021година. ☀️

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване