Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2023 година. ☀️

Препоръчан отговор

преди 5 часа, JKirilov написа:

Че вали - вали, ама и ламбата взе да примигва нещо, урагани ли има у планините?

А, ние сме у равнината.... 

преди 2 часа, Уиш... написа:

тя Емата сутринта щи прочете инструктажа😄

Емот с цайси с диоптри

Таласъмясвали сте, гледам? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, цър-вул написа:

Бяла пелена и тъъничък ветрец

Чесно казано.... Отново нищо фпечатляващо

Некакси се надявах на преспи

Ама.... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имаш крава, друсаш виме, пиеш мляко!
Едно време рицарите по шабат са чесали коня. Конете станаха железни, но и рицарите изпокапаха.
Да, лейдълмени и джентълменки, не издържа сърцето на Якоруда и си купи преди месец ендуро. И каждая пятница с апапите препуска по блата и чукари. Номерът е зашит на гърба на якето! Вот так вот! Хигиена му е макята!

ендуро

Добре, че аллаха надупи глобалното затопляне и в тези минути е +23'C, та се очертвава ленински съботник.
Умря ми китайския лимон. Буцата в коритото вдясно. Пък и едни пидерски лаппички пристигнаха и тях трябва да ухажвам ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Profruit написа:

Умря ми китайския лимон. Буцата в коритото вдясно. Пък и едни пидерски лаппички пристигнаха и тях трябва да ухажвам ...

ОНЯй лимон ли!?!? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Profruit написа:

Имаш крава, друсаш виме, пиеш мляко!

имам тамагочи в гаштата, играйкайках си
ся пак го има, амъй умрело  и за туй спамя по форуми

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кафенце ? :newspaper: ?  

ходихме до новото имение, направихме снежен човек, кучето се овъргаля хубаво във снега, а аз мерих с рулетката и пресмятах различни нещица. Обаче ще ми трябва и акъл. Специализиран акъл. Определено с клипчета и форуим няма да стане.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Trichocephalus написа:

Кафенце ? /cdn-cgi/mirage/4568df129190ed1b3bb3aa93bceb50a17b47fde285243ab1fdb78dba788b9298/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_newspaper.gif ?  

ходихме до новото имение, направихме снежен човек, кучето се овъргаля хубаво във снега, а аз мерих с рулетката и пресмятах различни нещица. Обаче ще ми трябва и акъл. Специализиран акъл. Определено с клипчета и форуим няма да стане.

Започва да ти светва

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, Trichocephalus написа:

явно ще пия имодиум ..... /cdn-cgi/mirage/4568df129190ed1b3bb3aa93bceb50a17b47fde285243ab1fdb78dba788b9298/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_lock.gif  

Няма да се пуашиш

Ще станат нещата

Всяко сложно нещо се състои максимум от три прости неща

А всяко просто нещо от максимум три елементарни

Така че няма нищо сложно - само струпване на елементарни неща

Което ми напомня да отида да видя дали е изсъхнал теракола с който запълних канала в стената на куфнята на сестра ми, който електричаря радби за да направи разводка до ширма. И ако е сухо да го мина със шпакловка

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Trichocephalus написа:

Обаче ще ми трябва и акъл

За първи път виждам българче да иска акъл?:doh:

преди 1 час, Trichocephalus написа:

явно ще пия имодиум ..... :lock:  

Дуфалак, Дуфалак!!! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Зимна приказка на гарата:
Сняг се сипе на парцали,
пет премръзнали мaнгaли
влачат жици на кангали, 
а пък гаровият персонал
точи нафта на провал.

едит:

преди 1 час, JKirilov написа:

...

Дуфалак, Дуфалак!!! :)

мхм, мхм. + виагра + лексотан. по късна доба.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, lebel написа:

а пък гаровият персонал
точи нафта на провал.

Ако позволиш лека корекция от моя страна:

а пък гаровият персонал
точи нафта като невидял.

Иначе ми допада.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, M.Николов написа:

Ако позволиш лека корекция от моя страна:

...

Става. И без т'ва промених "гаровият", Ше го водим нешо като оупън сорс...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 часа, emmi написа:

Няма да се пуашиш

Днес говорих с един чиляк за оглед за нов покрив.

Проблемът ми, е че все още нямам идеякакво ще ми се наложи да правя по нещата ПОД покрива - в смисъл, стени, укрепване, раместване на помещения. Иска ми се да удължа една тераса, която стига до едно място, завършва със стъпала надолу, - тях искам да ги махна, а вмето тях терасата да се ъдължи, като под нея да бъде стена, която да разшири помещението. Обаче - нужни ли са колони ? Колко ? Къде да се разположат ? Как да се върже уширението със съществувата сграда, която е гредоред ? Какво да правя със най-старинната част, която е кирпич ? Трябва лида я укрепвам ? При подобна постройка коя стена е носеща ? Как са закрепени гредите ? Стена под носеща греда може ли да се маха ? И ако да - къде са точките, които да се укрепят ? Как да се убеди комшия да си махне боклуците, натрупани върху задната стена на къща, за да може да се копае и да се направи хидроизлолация ? Ако се лее бетон - дърветата ще пречат ли на бетон-помпата ?  И въобще ще има ли нужда от бетон ? Няма ли да може да се направи със метални стълбове като колони ? Ако - да, какви точно, колко мм да са дебели, вкопават ли се, или само се излива пета ? Кое ще излезе по-евтино в краткосроче план ? А в дългосрочен ? 

апропо- наздраве :cheers:  греяна ( в новото дзезве ) ракия 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...