Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2023 година. ☀️

Препоръчан отговор

преди 28 минути, цър-вул написа:

Оказаха се експандирани овкусени свински кожички.

Начи мое си 'зема. Благодаря.

А у фейса ше казвам, че съм кусал "ципура на скара и френско бяло вино"...  слушайки некъф набеден менестрел... ма и я съм един аристократ, ум да ти зайде... дано не намине некой истински и да ме сдуа... мхм

Проблемът е, че неам такова... к'во беше... фейс... фейс... ааа, фейспейпър.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, algor написа:

С Шакира в леглото ядем всичко!

music video GIF by Shakira

Така е!

преди 8 часа, цър-вул написа:

И колко наситени мазнини има?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

23:52

Фюх

На косъм бях - още осем минути и щах да стана пак на тиква

Навън вали някакъв измислен снежец

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Аууу че гнусно танцува тази!

taehyung-taehyung-judge.gif 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 часа, emmi написа:

Обожебе! То, и пуканки да не смее да си купи човек! 

И аз тей съм чувал - дан верваж на писано. пример - на вратата пише/нарисувано жени, а зад вратата - клозед.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 часа, цър-вул написа:

Човек цял живот се среща с нещо ново - вчера се срещнах с "Колагенови пуканки"

На мицикамнцки чичаро, на српски чварци, на руски шкварки, на български пръжки! С балканска салса от домати, праз, сол, оливиа и капка лимон! И ина бутилка студена рикия и една кана прохладно винце!

Оле!

И салата от кисело зейе с кармъзъ бибер и шарлаган...

Пак оле!

преди 5 минути, lebel написа:

...

Добро утро. Сняг и студ.

Отвъд Ел Чапарал, нейде и околностите на Зона Рио, температурите бяха в интервала - азотно синьо небе и около 21 човешки градуса без облаци! Възползвах се от случая да се сдобия с разни дефицитни стоки. Конусчета сладки пилонсийос, топки ароматен уахакски шоколатл, пръчки дулсе де лече, ром - неперфектен но липсващ по тукашните ширини, дреболии и разни други благини... Разхотка... Слатки прикаски... Такос де марискос... Мулитас... Консоме... И много... Много... Люти салси... Пазарчета... Катедрала... Сергии и мариачи... Боядисани магарета със зеброва шарка... Сориана... Опашки и лудница... Мин Херц направо побесня... С три думи... Здравей Шарено Мексико... И с още три... Довиждане Шарено Мексико...

Бутилка... Цветя и Почивка...

И с нови сили, от кораба, направо на бал...  Озовахме се на дебела маса... И там се разписахме...

Сега лежа, мисльосмилам и храноподреждам... Готов да изпъшкам само:

Добро ви утро и Добра Стига Форуме...

Оле!

преди 4 минути, цър-вул написа:

И аз тей съм чувал - дан верваж на писано. пример - на вратата пише/нарисувано жени, а зад вратата - клозед.

Аха! И на кутийката на кибрита пише спички, а то вътре, с клечки...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, darkterminal написа:

На мицикамнцки чичаро, на српски чварци, на руски шкварки, на български пръжки!

Тцъ - не са пръжки!!! Кожа, овкусена и точно експандирана. Усещането е като от царевичните пръчици или аеро шоколада как залепват/се засмукват мехурчетата в устата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 3.02.2023 г. в 12:33, Уиш... написа:

мии, щото сте много тихи, какво да си помисли човек

...

В тихом омуте, черти водятся...

...

как ще пъшка, виж как напъцорчено сей строил  и портретува. следва овен с големи роги.. даже овена трябваше да е пръв, обаче магарето му би къча и го изпревари

...

Портечтува е лногу убуф глаголь! За пореден прът пичелиж юваженийтуми!

Олье!

Йе!

...

оказа се че нямам кьораво бяло лист у дома,  драсках на гърба на стара рисунка.. и аз като обущаря дето ходел със скъсани обувки.. възмутен о 

Кат немаш кьорво лизд, извади гуй гюзелим листъ да гай видим тугъс, ешек ли ше се пули на него катой сархош пезевенк или агаля-агаля на орта будала ше се гюлдюрка хайванчео...

Бес Оле!

Мооо...

преди 5 минути, цър-вул написа:

Тцъ - не са пръжки!!! Кожа, овкусена и точно експандирана. Усещането е като от царевичните пръчици или аеро шоколада как залепват/се засмукват мехурчетата в устата.

Пръшки! Чичарон! И чварци! Готоф съб да споря... Но не точно ся... Ше обеснявам поцле! Вийнтуялно!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, darkterminal написа:

...

Отвъд Ел Чапарал, нейде и околностите на Зона Рио, температурите бяха в интервала - азотно синьо небе и около 21 човешки градуса без облаци! Възползвах се от случая да се сдобия с разни дефицитни стоки. Конусчета сладки пилонсийос, топки ароматен уахакски шоколатл, пръчки дулсе де лече, ром - неперфектен но липсващ по тукашните ширини, дреболии и разни други благини... Разхотка... Слатки прикаски... Такос де марискос... Мулитас... Консоме... И много... Много... Люти салси... Пазарчета... Катедрала... Сергии и мариачи... Боядисани магарета със зеброва шарка... Сориана... Опашки и лудница... Мин Херц направо побесня... С три думи... Здравей Шарено Мексико... И с още три... Довиждане Шарено Мексико...

Бутилка... Цветя и Почивка...

И с нови сили, от кораба, направо на бал...  Озовахме се на дебела маса... И там се разписахме...

Сега лежа, мисльосмилам и храноподреждам... Готов да изпъшкам само:

Добро ви утро и Добра Стига Форуме...

Оле!

...

И кога поглеждаш - само лежиш  (не ми даде сърце да подменя описанието ти с троеточието... позволих си само леко да го "отдалеча"...)

В тихом омуте, черти водятся...

...

Потвърждавам!

Да тут еще черти змей принесли,
Свилися в клубок — руки, ноги сплели,
А мне бы вверх…

...

Пръшки! Чичарон! И чварци! Готоф съб да споря... Но не точно ся... Ше обеснявам поцле! Вийнтуялно!

преди 1 час, цър-вул написа:

Нямам представа кой крив, кой прав, но ме сетихте, че оня от вица "ципура на скара и френско бяло вино..." всъщност е маал пръжки...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, M.Николов написа:

Как реагираха на подаръка?

:)

стори ми се че не е твърде очарована

мисля че се засегна от натписа "антистрес"

не знам що

преди 3 часа, lebel написа:

Добро утро. Сняг и студ.

вятър и слънце

до тук: кротко пишем

но ще трябва да се прескочи до мазата на селската резиденция...................

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, emmi написа:

ще трябва да се прескочи до мазата на селската резиденция.....

Мдаа, време ти е за тунел  до там - за бръц прехот.😎

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 часа, Mediterranean написа:

Ядеш ли й дупарата?

Сетих се за 1 виц. В спалнята се чуват охкане, пъшкане. И по едно време ще те изям.

А, от отсрещната стая се чува .

- Маме, аз ти направих мусака, ти намери какво да ядеш. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, цър-вул написа:

Мдаа, време ти е за тунел  до там - за бръц прехот.😎

Докторското го испихме....

Прокурорското и него...........

време е да протегна крайник към сопствените сапаси

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, emmi написа:

Докторското го испихме....

Прокурорското и него...........

време е да протегна крайник към сопствените сапаси

Съдийско нешо, адвокатско... ала-бала?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, lebel написа:

Съдийско нешо, адвокатско... ала-бала?

ти от костенурка вълна стригал ли си?

отивам да си прелея алжирката по шишета

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...