Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2023 година. ☀️

Препоръчан отговор

преди 50 минути, //\\//\\ написа:

сичко си е в реда на нещата.

И славабогу

Езненадите в повечето случаи са неприятни и стресирващи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, emmi написа:

И славабогу

Езненадите в повечето случаи са неприятни и стресирващи

Не съм набожен , ама щом казвате... слава да е!

priest.gif.dc7ffda66ffbbd5f341c1b879be1624b.gif

Стрес тестовете са си ежедневие- навсякъде и във всичко. Който е кален-минава , който не е- или ще се научи , или не му мърда скорошното изперкулясване. Единствено хубавото на изненадите е , че все пак са някакъв вид разнообразие , както и да е...

преди 23 часа, M.Николов написа:

:cheers:

Стъпка 1                                    Стъпка 2

beer1.gif.58217b3fe0b052d5aad827fda3b0c288.gif    следва  1747815624_1-2-3cheers.gif.e830286493aba7b42f6775f2608b329b.gif

ps Нататък фазите са различни , понеже са строго индивидуални.

преди 20 часа, Mediterranean написа:

Тия пак са на некакви апчета, трева или не знам си кво.😆

Може би , все пак : има нещо гнило в Дания

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, //\\//\\ написа:

... Единствено хубавото на изненадите е , че все пак са някакъв вид разнообразие , както и да е...

...

Е, то некои... ъъ, позитивно настроени (според мен даже леко предрусали с позитивност) твърдят, че и в Алцхаймер имало нешо хубаво... всеки ден си се запознавал с нови хора...

Иначе, китайците (набеждават Конфуций... то като го нема, мое му припишеш 'сичко), с присъщата си откритост, отдавна са формулирали проклят... пардон, благопожеланието - дано живееш в интересни времена

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, lebel написа:

твърдят, че и в Алцхаймер имало нешо хубаво... всеки ден си се запознавал с нови хора...

Самата прелест....

преди 34 минути, lebel написа:

Иначе, китайците (набеждават Конфуций... то като го нема, мое му припишеш 'сичко), с присъщата си откритост, отдавна са формулирали проклят... пардон, благопожеланието - дано живееш в интересни времена

Тези трибуквените , които са практикували нищоправене и само са си заглаждали козите бради(тип азиатска хитрост), не ги разбирам.

преди 18 минути, ДзВяРа! написа:

:bye1:Искаш ли да ти покажа котето?

tiger.gif.813df564c54ba4030b9ac5e8e7d134bd.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, //\\//\\ написа:

Това вашия домашен любимец ли е? Сладка и миловидна животинка(бебешор).

Де да беше, ако беше мое щях да го мачкам по цял ден. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 часа, darkterminal написа:

Хъхъхъ... Благодаря за въпросъ... От ина ноу брутална песма...

Там така се пее:

Леле откога я търся тая песен. Чула съм я като съм била малка и оттогава тва кел кел ми е в главата.

Ама понеже не знам ни кой я пее, ни разбирам текста, с тва кел кел нищо не излиза в Гугъл. 

Добре, че ти си по-дърт и помниш. 😉

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Колата ни вече сериозно сдава багажа. А баща ми трябва да ходи на рехабилитация на Павел баня, вече всичко е уредено. Не знам какво ще правим без кола сега.:(

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

много съм доволен от последната си покупка от презрения жълт сайт

IMG_3317.jpeg

IMG_3318 2.jpeg

сега и на очичките ми е добре, и лаптоп§ето се §увства страхотно.

наздраве :cheers:  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз от 5 години търкалям подобно животно, но моето се разгъва до масичка и е с 2 фена. А аз зех, че му интегрирах и ено усебе хъбче.
Ай, чиститу

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, цър-вул написа:

Аз от 5 години търкалям подобно животно, но моето се разгъва до масичка и е с 2 фена. А аз зех, че му интегрирах и ено усебе хъбче.
Ай, чиститу

за 6 презрени гущера - толкоз. маси§ка си имам отделно, бамбукова, даже с място за §аша за кафе и пепелник, но тя само за леглото, §е е обемист - не мога да я туря на бюрото.... все се дразнех , §е не ми е на нивото на о§ите монитора, а ме помръзва да вадя някой дърт монитор от мазата и да го вързвам за лаптопа. Това е иделаният варант за работа, според мен... А хъб§ето - тая дърта клавиатура е с два USB порта под клавишите ( един отляво, един от дясно ) и така разполагам с 4 порта докато работя и  аз заради тях я ползвам основно, върпеки,§ е ме дразни заради Ч-то, дето не си е на мястото :lol6: 

наздраве :cheers: 

преди 11 минути, emmi написа:

Няква железяка

Халумин, како, дур :cheers: 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...