Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2023 година. ☀️

Препоръчан отговор

преди 56 минути, Trichocephalus написа:

имаш ли още червено ? 

Имаш излишно? 🤣

В мазата имам поне 50литра 

Алжирка от елхово, мерло от Карайесен и мисля каберне или купаж от Палеокастро

Сакарското вино определено събуди любопитството ми и мисля есента да пообиколя там

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Trichocephalus написа:

Добро утро :newspaper:

Ще я видим ний тая работа...... Добро ли е... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Бошке, бошке, бошке... Четя и се кръстя с две ръце... Преди се газирах, че онъйзи река се наричала Шанай Тимпишка... А сега се оказва, че имало било птица Питохуи (Pitohui dichrous)... Отделяла била батрахотоксин (тук, ше ме прощава Бранислав Нушич, ама има по завързани думи от хипотенуза и Артаксеркс), който бил типичен за жабите дърволази, но фтичката Питохуи, го добивала от... Точно така, не го добивала била от жебите, а най го добивала била, от изедените, молявити ми се бръмбаре! И после защо се чудели хората на рецепката за Алисиния Брамбулет, когато за направата му е необходимо, чисто и просто, човек, да пържи за пет минути, обикновен мангустин, в петиярово масло...

А добрутру Форуме!
Наздраве!
И добър апетит!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 часа, Trichocephalus написа:

Камъкът пусна вода - НАП ми върна пари :shy11: - това са от парите, които ТИ ще им дадеш :ass: 

Стига хули тоя НАП, щедри са таз година. Влачи сега, че догодина се не знай, колко ще ни е постна пицата :money62:

преди 4 часа, Trichocephalus написа:

Добро утро :newspaper:

преди 3 часа, emmi написа:

Ще я видим ний тая работа...... Добро ли е... 

преди 3 часа, Звяра!!! написа:

Добро утро! ❤️

преди 37 минути, darkterminal написа:

А добрутру Форуме!

В 6 часа сутринта си беше чудничко утрото, само да не трябваше да се става.

Добър ден!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Утре мислех да не ходя в офиса а кротко да си се ровя из камарата с папки вкъщи... 

Много нещастен Емот

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, M.Николов написа:

На мен пък компютъра ми прави въртели.

Ще го оправям, но не сега, че трябва да поспя.

Само половината легло е твое. Другото си е за мен

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тъй.

Петъкът върви е с една лежерна пустота, в която от време на време прехърчат искри от ентусиазъм по подреждаме на дома ( ей-така : малко бърсане на прах, малко книги да се подредят, малко  ненужни вещи да се свалят в мазето, малко още по-ненужни вещи да се качат в багажника за пребазиране в хасиендата ) ..... абе - от всичко по малко, но за сметка на това - с видим резултат от към подобрение на жизнената среда .

Чай някой да иска ? :newspaper: 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, цър-вул написа:

Много трудно- трябва ти вътрешен човек във wifi мрежата. В къщи абсурд да се случи, а навън аз публични мрежи не ползвам. Тъй че си свиркам по темата :cheers: 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...