Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

За какво си мислите в момента-в разгара на лятото през 2020 година. ☀️


Препоръчан отговор


преди 2 минути, Inana.. написа:

 

гадже имаш ли си  :sunglasses:

Подсети ме, че Серж не съм го виждал от доста време, да не е и той по барикадите? А може да си е намерил гадже. 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • Отговори 5,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Популярни публикации

що са бийш мооо   иш как во ви нося

Черпя Муратово езеро На хижа Вихрен тъкмо запържват бобеца А пържените им филийки са уникално вкусни

Уишковаааа, Даркииии, мойто море фчера беше зелено и с пуфкави вълнички на бели рюшчета    

Публикувани изображения

току-що, FusE написа:

Подсети ме, че Серж не съм го виждал от доста време, да не е и той по барикадите? А може да си е намерил гадже. 

няма го , разпитах пернишката група :bubblegum:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 4 минути, Belhor написа:

Добре, но на определените за целта места, че там блокирахме кръстовището, а това не са хубави работи.

Ще се уточним стратегически с логистика, няма да допуснем грешки. 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 минути, Inana.. написа:

тоа новият къде се запиля бе 

тъкмо щех да го каня на ено танго :rolleyes:

 

Чапкънски? Че кво му е новото?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, Inana.. написа:

няма го , разпитах пернишката група :bubblegum:

Този ще вземе властта без нас :speak:


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
току-що, FusE написа:

Ще се уточним стратегически с логистика, няма да допуснем грешки. 

И без татуировки! Издават ви!

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
току-що, Belhor написа:

Чапкънски? Че кво му е новото?

че аз не съм го срещала 

не го познавам 

изобщо не знам има ли си гадже :rolleyes:

преди 1 минута, FusE написа:

Този ще вземе властта без нас :speak:

кат му тропна с крак и ше ми предаде цялата власт заедно със вита млечна баница по пернишки :sunglasses:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, Inana.. написа:

че аз не съм го срещала 

не го познавам 

изобщо не знам има ли си гадже :rolleyes:

А ти за двата бухала викаш че е новия. И аз не го познавам.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 7 часа, ‌‌ написа:

Охоо отровната комбинация ДаркУиш :D 

Приятно ви изгаряне по плажовете ламезили такива 

М! Еш как ми оправи настроението за деньъ! Мерси Васечкин!

преди 4 часа, Maleficient написа:

понеже Кой се римува с Драгой, нека това е моят отговор.

Добър ден.

....

Хъхъхъхъ! Койчо от Койнаре с куцото магаре...

Дубрутри Малеф....

преди 28 минути, Trichocephalus написа:

...
Деа бурканя овче мляко о два биволско . Буца от кило и триста овче сирене, питка кашкавал - овчи , кило и нещо . Туй е плячката от днес .
...

Редим се на лавката в триградската мандра и се чудим ко да си вземем... Купуваме си един самун добре зачервен, все още парещ селски хляб и почваме да обсъждаме какво да си вземем към него, а една леко мустаката баба отзад ни вика, ами завъртете по един гьобек... Снахата е в потрес, ние с брат ми почваме да се бутаме и да се щипем и да се хилим, ка ся ше тръскаме сланини,... Обаче лелчето зад тезгяха излезе печена мацка и взе, че зачезна нанякъде и докато ние с брат ми се нахилим, тя взе, че се върна с три обли пакета, с неправилна форма, завити с целофан... И каза: - Ей ви го гьобека, само не преяждайте с него, че ще ви болят коремите... - и добави пакет шарена сол... Спогледахме се тримата, седнахме на съседната маса, отворихме плика, а там една топла, наситено жълта, еластична маса пускаше пара и ухаеше на мляко и масло.... Че като го нагънахме... Защипваш с двата пръста, по откъм края, за да не пари изтегляш дебела нишка от гьобека, размазваш с палеца по дъхавия хляб, поръсваш от шарената сол, хапваш и още несдъвкал се оглеждаш за следващата хапка... Ммммм... Така се навъртяхме с този гьобек, че не ти е работа...

Тъ... Оказа се, че технологично, съвсем прясно подсирения кашкавал, минава през някаква термична обработка и докато е оше топлъ, там нещо го бъркат с някакви бъркалки, за да му придадат хомогенна структура и някаква особена текстура... Та сега, в мандрата, тоя процес го върши електрическата бъркалка... А навремето, са го въртели кадъните с точилките в казаните... А за да не загори гъстата маса е трябвало да се бърка бая енергично и движенията на тялото наподобявали хвърляне на гьобеци... Та за това и гьобек му викали на пресния, топъл неразлят оше по калъпите кашкавал...

Следващият път, на Триград... Пак ше маам гьобек, с топъл хляб, на дървените маси до лавката в мандрата... Ей тъй...

 

Дубурту бамда

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, Belhor написа:

И без татуировки! Издават ви!

Може татуировки ама само на интимни места дето да не ги снимат камерите на телевизиите, макар че това не е пълна застраховка, не знаеш каква телевизия ще иска да те снима. Питай Рон Джереми. 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, FusE написа:

Може татуировки ама само на интимни места дето да не ги снимат камерите на телевизиите, макар че това не е пълна застраховка, не знаеш каква телевизия ще иска да те снима. Питай Рон Джереми. 

Тоя има ли още кой да го снима? Баси ветерана.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 минути, Belhor написа:

А ти за двата бухала викаш че е новия. И аз не го познавам.

Не е ли Борното?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 минути, darkterminal написа:

М! Еш как ми оправи настроението за деньъ! Мерси Васечкин!

Хъхъхъхъ! Койчо от Койнаре с куцото магаре...

Дубрутри Малеф....

Редим се на лавката в триградската мандра и се чудим ко да си вземем... Купуваме си един самун добре зачервен, все още парещ селски хляб и почваме да обсъждаме какво да си вземем към него, а една леко мустаката баба отзад ни вика, ами завъртете по един гьобек... Снахата е в потрес, ние с брат ми почваме да се бутаме и да се щипем и да се хилим, ка ся ше тръскаме сланини,... Обаче лелчето зад тезгяха излезе печена мацка и взе, че зачезна нанякъде и докато ние с брат ми се нахилим, тя взе, че се върна с три обли пакета, с неправилна форма, завити с целофан... И каза: - Ей ви го гьобека, само не преяждайте с него, че ще ви болят коремите... - и добави пакет шарена сол... Спогледахме се тримата, седнахме на съседната маса, отворихме плика, а там една топла, наситено жълта, еластична маса пускаше пара и ухаеше на мляко и масло.... Че като го нагънахме... Защипваш с двата пръста, по откъм края, за да не пари изтегляш дебела нишка от гьобека, размазваш с палеца по дъхавия хляб, поръсваш от шарената сол, хапваш и още несдъвкал се оглеждаш за следващата хапка... Ммммм... Така се навъртяхме с този гьобек, че не ти е работа...

Тъ... Оказа се, че технологично, съвсем прясно подсирения кашкавал, минава през някаква термична обработка и докато е оше топлъ, там нещо го бъркат с някакви бъркалки, за да му придадат хомогенна структура и някаква особена текстура... Та сега, в мандрата, тоя процес го върши електрическата бъркалка... А навремето, са го въртели кадъните с точилките в казаните... А за да не загори гъстата маса е трябвало да се бърка бая енергично и движенията на тялото наподобявали хвърляне на гьобеци... Та за това и гьобек му викали на пресния, топъл неразлят оше по калъпите кашкавал...

Следващият път, на Триград... Пак ше маам гьобек, с топъл хляб, на дървените маси до лавката в мандрата... Ей тъй...

 

Дубурту бамда

Край ! Огладнях зверски !

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
току-що, Belhor написа:

Тоя има ли още кой да го снима? Баси ветерана.

Май само гледа вече, ще питам оракула на Дрънди по късно 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 22 минути, Belhor написа:

Кажи сега където му е мястото, колко ти е голяма рибата и става ли ти политиката.

 

Пътеводител на галактическия стопаджия на 12 септември по bTV ...

:) 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 5 минути, darkterminal написа:

 

Следващият път, на Триград... Пак ше маам гьобек, с топъл хляб, на дървените маси до лавката в мандрата... Ей тъй...

 

Дубурту бамда

Знам къде е тази мандра:shy11:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 7 часа, ‌‌ написа:

 

Охоо отровната комбинация ДаркУиш :D 

Приятно ви изгаряне по плажовете ламезили такива 

и ний та лофкаме, Василе..:* 

 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, M.Николов написа:

Ко стана?Къде ви завя вятъра?

Прескочи до другиот двор и ще придобиеш бегла прецтава

Купона е на макс. Всеки ден е все по-прекрасен от предния

Допиваме си просекото и хукваме ва дирим едни аязмота в Кости

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 12 минути, darkterminal написа:

М! Еш как ми оправи настроението за деньъ! Мерси Васечкин!

Хъхъхъхъ! Койчо от Койнаре с куцото магаре...

Дубрутри Малеф....

Редим се на лавката в триградската мандра и се чудим ко да си вземем... Купуваме си един самун добре зачервен, все още парещ селски хляб и почваме да обсъждаме какво да си вземем към него, а една леко мустаката баба отзад ни вика, ами завъртете по един гьобек... Снахата е в потрес, ние с брат ми почваме да се бутаме и да се щипем и да се хилим, ка ся ше тръскаме сланини,... Обаче лелчето зад тезгяха излезе печена мацка и взе, че зачезна нанякъде и докато ние с брат ми се нахилим, тя взе, че се върна с три обли пакета, с неправилна форма, завити с целофан... И каза: - Ей ви го гьобека, само не преяждайте с него, че ще ви болят коремите... - и добави пакет шарена сол... Спогледахме се тримата, седнахме на съседната маса, отворихме плика, а там една топла, наситено жълта, еластична маса пускаше пара и ухаеше на мляко и масло.... Че като го нагънахме... Защипваш с двата пръста, по откъм края, за да не пари изтегляш дебела нишка от гьобека, размазваш с палеца по дъхавия хляб, поръсваш от шарената сол, хапваш и още несдъвкал се оглеждаш за следващата хапка... Ммммм... Така се навъртяхме с този гьобек, че не ти е работа...

Тъ... Оказа се, че технологично, съвсем прясно подсирения кашкавал, минава през някаква термична обработка и докато е оше топлъ, там нещо го бъркат с някакви бъркалки, за да му придадат хомогенна структура и някаква особена текстура... Та сега, в мандрата, тоя процес го върши електрическата бъркалка... А навремето, са го въртели кадъните с точилките в казаните... А за да не загори гъстата маса е трябвало да се бърка бая енергично и движенията на тялото наподобявали хвърляне на гьобеци... Та за това и гьобек му викали на пресния, топъл неразлят оше по калъпите кашкавал...

Следващият път, на Триград... Пак ше маам гьобек, с топъл хляб, на дървените маси до лавката в мандрата... Ей тъй...

 

Дубурту бамда

начиииииии, Даркоооо, накара на да ближим пръзти без да смеопитвали от гьобека

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 22 минути, Inana.. написа:

Край ! Огладнях зверски !

Едни мекички си завърти... Хрупкави и златисти... С пресно сиренце и топло мляко...

преди 18 минути, emmi написа:

Знам къде е тази мандра:shy11:

На края на селото... А от другия край на селото, около километър след пещерата има един почти куклеснки по размер хотел... Хорлог се казва... Бабката там е много яка... Сутрин за закуска сипва по чиниите сладко от боровинки, което вади от стъклени буркани с надпис "Лютеница"... По чашките се налива домашно млечице, топличко... С дебел каймак... И вика: - На момченцето, ше му сложим повече баничка, щото е голямо... - край! Тая бабка ме спечели отведнъж, първо ме нарече момченце, второ изведнъж се оказах с два пъти повече баница от всички останали в ресторанта... А баницата, трябва да кажа - беше мераклийска!

преди 11 минути, Уиш... написа:

начиииииии, Даркоооо, накара на да ближим пръзти без да смеопитвали от гьобека

Ми ади де... Колко му муй, на връщане от мурьету, да скокнеш до Триград? М? А па ся, докато си на море, наместо да си ближеш пръстите, мош да си поръчаш саганаки и некоя кръчма...

преди 10 минути, M.Николов написа:

Гадняр

:D

Кой това?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване