Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

За какво си мислите в момента-в разгара на лятото през 2020 година. ☀️


Препоръчан отговор


преди 23 минути, emmi написа:

в девет трябва да съм в градъ

ф съптъ?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • Отговори 10,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Популярни публикации

що са бийш мооо   иш как во ви нося

Черпя Муратово езеро На хижа Вихрен тъкмо запържват бобеца А пържените им филийки са уникално вкусни

Поздрави от El Pacifico... Днес младежът беше по-кротък и сресан от всякога...    

Публикувани изображения

преди 30 минути, DarkEdge написа:

ф съптъ?

Момичешки процедури

И да взема калайдисаните тава и менец от дядото-калайджия

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 30 минути, emmi написа:

И да взема калайдисаните тава

Пърлачка имаж - тре ти калай, нишадър и вълнени парсале и си ти

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, DarkEdge написа:

Пърлачка имаж - тре ти калай, нишадър и вълнени парсале и си ти

Туй се ено не съм го прочела

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мадонче @Madonna това може и да го знаеш вече, но аз днес попаднах и доста ме впечатли

 

shadowhunters.jpg

добър ден...

Кажете ми, не е ли иронично, че най-стоящите логоретици в този форум, ми обясняват, как по цял ден АЗ стоя в него ...вероятно е някаква нова мода на бързо репликиране, за да не им се напише на тях същото. Въздишам си ...много ми се иска да съм пенсионерка, но за съжаление още не съм.

Сънувах много приятен сън с някакъв хубав непознат мъж, който много усърдно се опитваше да ми привлече вниманието, нооо рязко ме прекъсна звукът на тъпия месинджър :(

после се разходихме с Аксел, ясно кого срещнахме, и ...по важното, на прибиране готини млади момичета тичаха по една полянка и очеевидно бяха художествени гимнастички, защото наблизо е стадиона. Веднага направих достояние тази  важна информация на млади момчета, които съвсем случайно тези дни по същото време може да тичат наоколо за здраве.

След това мислех да си правя пържени филии, но нещо ме домързя и си направих по-лесното за закуска: кисело мляко, бисквити и сладко от боровинки...

Днес ще си почиван на макс.

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

още като излезе преди години го гледах малко и тогава ми се стори тъпо камо ли сега

може и да му дам още един шанс, но ми е като детско филмче

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Започна се: Имплантираха чип в мозъка на прасе

Имплaнтът ce зapeждa пo бeзжичeн път, a инфopмaциятa ce oбмeня чpeз Вluеtооth вpъзĸa. Koмпaниятa пoдчepтa, чe дopи и пpи тoзи cъвceм paнeн eтaп нa Nеurаlіnk, ycтpoйcтвoтo пpeдлaгa cтaбилeн интepфeйc и paзшиpeни възмoжнocти.  Копирано от standartnews.com

Копирано от standartnews.com

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Преди 10-ина дни хеликоптер заснел от въздуха плантации с готов за бране канабис на трудно достъпни места в планинския район на границата със Северна Македония. На няколко места били поставени скрити камери. Вместо собствениците на нивите в капана попаднали двама гранични полицаи. Камерите ги заснели как влизат сред "тревата" и започват да прибират реколтата в чували.

https://dnes.dir.bg/krimi/skrita-kamera-snima-granichari-da-berat-marihuana

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тренирам си волята

НЕ купих чувал пипер

НЕ купих и кашони с рома

А обиколих търговията за зарзавати

Но бях бетон

Купих си розе

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 16 минути, emmi написа:

Но бях бетон

Твърда кат комунизка на распит.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 15 часа, darkterminal написа:

Или им е лиснала водата и седа пише обеснения в полицията...

А полицая:

- В паспорта ви пише Ламиша Кукуферовна, а в показанията сте се подписали като Зоя Космодемянская! Така ли е? Кое от двете е верно? И какво общо имат потребителите от някакъв си български форум? Аааа... Подучвали са ви! Те са виновни значи, а ме вие! Ами ако ви бяха казали да се хвърлите под тролея... Така, така, така... Вие и тролей сте хвърляли... Значи не ви е за пръв път... - а Уишата седи и се хили, щото си прецтавя как полицая си върти с ръце ушите и от носъ му тече ту бирена пяна, ту лимонада, ту фърчът сапунени балони... 

такатака...

преди 15 часа, darkterminal написа:

 

П. П. Изплуваме оня ден и в базата, тамам свалям неопрена и изведнъж отнийде, така ме сряза в кръста... Уш стиска,  ма не става... Ас вече умирам от срам, ама то не се трае и питам дайв мастера, къде им е кабината, а тя една красавица корсиканка, чернокоса, черноока, от тия дето заради тях е имало много дуели - гледа ме, хили ми се закачливо, сочи кабината и ми вика - Рън Форест, рън!

Умрях си от страм значи... Добре, че съм дебелокож та ми мина бързо...

И ти си ни дубриджку... Как само я записа при романтичните послушкофци 😃

здискай здраво дънцето мооо, няма излагаш ламята пред арните моми

преди 15 часа, Василе-е-е написа:

Ами "ще" -то вече и прилепна :D  

Ама дали не и са активира темерутестата фаза нещо? 

ПС: Дарки приятен ти ден,и дайвинг ако ще се гмуркате :)  

Зоя ако изплува тука по нощите-поздрави и да знае,че нямам общо с преименуването и

До скоро

 

 

грискале сте упашката на уишито докато мързелувало.. грискайте грискайте

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 8 часа, emmi написа:

Василь да не е почнал на половин работен ден в шесто? 

Ехее,обучавам служителите от отдел "Киберпрестъпност" вече 7-ми месец :D 

 

преди 6 минути, Уиш... написа:

грискале сте упашката на уишито докато мързелувало.. грискайте грискайте

Тръгнах да та цитирам и...gnaw gnaw 

udKMQqC.jpg

 

Здравей :) 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 15 часа, darkterminal написа:

романтичните послушкофци 😃

Дубрие. че ни е при подслужкофсите.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 8 минути, Василе-е-е написа:

Ехее,обучавам служителите от отдел "Киберпрестъпност" вече 7-ми месец :D 

 

Тръгнах да та цитирам и...gnaw gnaw 

udKMQqC.jpg

 

Здравей :) 

на глас ли ме цитираш бре,  с английски акценг??  преди малко намерих нагризано хапче в пясъка.. стана ми ясно от чия чофка  е паднало

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 минути, Уиш... написа:

с английски акценг??

Топй, ахсентът, е от горешия картов ф устата му.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 9 минути, Уиш... написа:

на глас ли ме цитираш бре,  с английски акценг??  преди малко намерих нагризано хапче в пясъка.. стана ми ясно от чия чофка  е паднало

Е то оставаше и да пиша.Говоря на Хрома и той изпълнява :) 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Аре да ми свършиш една услуга,моля-влез в ролята на домакиня за 5 минути.

@Господин П. и ти се включи ако може. / @Крем тоже. 

Кажете ми подправка за свински пържоли която сте пробвали и ви е харесала? На скара ще са. Вчера правих едни с "Пикантина" .

За тва са изтърсих посред бял ден тука.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 18 минути, Василе-е-е написа:

 

Аре да ми свършиш една услуга,моля-влез в ролята на домакиня за 5 минути.

@Господин П. и ти се включи ако може. / @Крем тоже. 

Кажете ми подправка за свински пържоли която сте пробвали и ви е харесала? На скара ще са. Вчера правих едни с "Пикантина" .

Начукваш ги, намазваш леко с олио, поръсваш със сол и черен пипер на вкус, печеш и ядеш с бира, вино по избор. 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 минути, FusE написа:

Начукваш ги, намазваш леко с олио, поръсваш със сол и черен пипер на вкус, печеш и ядеш с бира, вино по избор. 

Това го правих вече :) 

Кажи ако знаеш някаква смес от подправки като подобна на  "Пикантина"-всичко да е смесено в пакет.

Чета в момента разни рецепти :

Цитат

Натриваш ги със сол, пипер и ги налагаш с нарязан лук. После правиш марината от прясно мляко и горчица и 100 гр. вино, след като ги наредиш ред пържоли , ред лук ги заливаш с маринатата. Престояват в хладилника не по малко от два часа! Може на вкус да добавиш и соев сос. Загряваш фурната или скарата - може и двете. Като достигне 220 гр. мяташ пържолите или във фурната или на скарата - въпрос на избор. Ако са на скарата, то там няма какво да ти обяснявам, но използваш това време - докато се опекат пържолите на скарата - да задушиш наложеният лук между пържолите на фурната

 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 5 минути, Василе-е-е написа:

Това го правих вече :) 

Кажи ако знаеш някаква смес от подправки като подобна на  "Пикантина"-всичко да е смесено в пакет.

Чета в момента разни рецепти :

 

Разбрах, търсиш готов продукт, виж това 

https://boxie.bg/kotanyi-14693/

Виждам, че заглеждаш маринати, ето няколко лесни рецепти

Цитат

1/3 ч. ч. слънчогледово олио Папас
1 с. л. лимонов сок
2 с. л. ракия (или друг концентрат)
2 скилидки чесън
1 глава лук
Черен пипер
Червен пипер

Начин на приготвяне:
В блендер смелете на паста чесъна и лука. В подходящ съд разбъркайте добре олиото, ракията и лимоновия сок. Добавете подправките и лучено-чесновата смес. Разбъркайте добре отново и намажете пържолите. Оставете да преседят минимум 1 час или колкото е възможно повече в покрит съд и в хладилник. Изпечете на скара.

 

Цитат

Необходими продукти:
¼ ч. ч. слънчогледово олио Папас
2 с. л. соев сос (с ниско съдържание на сол)
1 с. л. пресен джинджифил
1 с. л. сок от лайм
кората на 1 лайм
Черен пипер

Начин на приготвяне:
Смесете всички съставки в подходящ съд. Намажете добре пържолките и ги оставете да преседят 6 часа, а ако е възможно и цяла нощ в покрит съд и в хладилник. Печете на оребрен тиган или грил плоча.

 

Цитат

1/3 ч. ч. слънчогледово олио Папас
1/3 ч. ч. червено вино
2 с. л. сос Уочестър
Няколко стръка розмарин
Черен пипер
Лук

Начин на приготвяне:
Смесете слънчогледовото олио Папас, виното, соса Уочестър и черния пипер. Нарежете лука на тънки кръгчета. Намажете пържолите с маринатата, като наложите всяка пържола със стрък розмарин. Подредете ги в подходящ съд като редувате ред пържоли, ред лук. Полейте с останалата част от маринатата. Оставете да преседят минимум 6 часа, а най-добре цяла нощ в покрит съд и в хладилник. Печете пържолите на оребрен тиган или на грил плоча, като заедно с тях можете да запечете и лукчетата.

 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 часа, acnekt написа:

Започна се: Имплантираха чип в мозъка на прасе

аве знайх си ас, че шъ измислат нещо те такова... прасето самичко дъ скочи в тенджерата
ама да знайш, твай изобретение на пилетата ут тая тема 
ехеее, они ут коги имат мерак на прасето
ама прасету съй усетило и избягало, щот не го виждам да пише във форума
 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 18 минути, FusE написа:

Разбрах, тъсиш готов продукт, виж това 

https://boxie.bg/kotanyi-14693/

Благодаря! :) 

Айде,да хващам към града викам

Лек ден

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 10 минути, Василе-е-е написа:

Благодаря! :) 

Айде,да хващам към града викам

Лек ден

Весело и вкусни пържили да направиш :)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 часа, DarkEdge написа:

Твърда кат комунизка на распит.

Само върнах кашоните и кръгом

Ае, тос шамот много пари, вееее!!!! 

преди 2 часа, Василе-е-е написа:

Ехее,обучавам служителите от отдел "Киберпрестъпност" вече 7-ми месец :D 

 

Тръгнах да та цитирам и...gnaw gnaw 

udKMQqC.jpg

 

Здравей :) 

Баси, как познавам, биииии..... 

Уишоууу, онова хапче не е мойто! Ас мойто хапче за познаване съм си го испила

преди 2 часа, Василе-е-е написа:

Е то оставаше и да пиша.Говоря на Хрома и той изпълнява :) 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Аре да ми свършиш една услуга,моля-влез в ролята на домакиня за 5 минути.

@Господин П. и ти се включи ако може. / @Крем тоже. 

Кажете ми подправка за свински пържоли която сте пробвали и ви е харесала? На скара ще са. Вчера правих едни с "Пикантина" .

За тва са изтърсих посред бял ден тука.

Бошкееееее... Говори си! С Хрома си говори!!!!!! Шаомръ! 

Емчето купешки потпрафки не одобрям. Ама ряско не одобрям. Никакви миксове! Ще турне лукче, солчица, винце, ама бяло или розе, черно пиперче, може да я заърбят пръстчетата за малко джинджифилче и ще ги остави да си постоят пържолките от обяда така.... 

Три часа пънски сън

Довечера съм на въртелешката

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване