Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам p20 и искам да си запаметя в един фаил .vcf контактите , КАК ???

Dimbi Il

Препоръчан отговор

Здравейте , 
имам Хуауей П20 . 
Иска ми се , да си запазя контактите , може би чрез ЕКСПОРТИРАНЕ , 
в един фаил - .vcf 
Мога ли да го направя това без специален андроид бокс комп ? 
Не искам чрез Google Gmail - не влизат всичките , а те са ми около 3,000 номера . 
С фаил , който ги обединява във един , тоест както казах .vcf е много по-лесно . 
Правили са ми го но отдавна и то с андоид бокс комп 
Аз сам мога ли да си ги обединя и затворя в един фаил , после да си ги пратя на мейла , 
иииииии като си купя новя телефон , да си изтегля фаила през пощата , както съм и правил преди години 
иииииииии да си го отворя , да влязат всички номера без загуба ? 
Може ли , как става това - помогнете , моля . 
Извинявайте за безпокойството :)и благодаря за вниманието !!! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

https://phones.brain-start.tech/export-contacts/how-to-export-contacts-on-huawei-p20/

това го намерих в нета,аз нямам такъв тел,но при мен(самсунг джи 5) става по същия начин - контакти-настройки-управление на ..... - импортиране/ескпорт......

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Конкретно нямам Huawei. Прехвърляне на контактите в друг телефон става и  през блутут много лесно, бързо и сигурно. Правил съм го многократно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично от доста време имам приложенията Contact Backup – Google Play и Contacts VCF – Google Play доста са полезни, като например това Contacts VCF може да индексира по много файлове наведнъж и да търсиш контакти в тях, които например отдавна са изтрити от самите контакти в телефона...'

Отделно, например имам Disk.bg, който просто го имам като "резервен план" за backup, тъй като там имам едни 100гб, но не ги ползвам, обаче има вариант да се качват контактите(всичките) от телефона в него ежедневно автоматично във VCF, което в крайна сметка за повечето хора е напълно излишно, тъй като не добавят или трият телефонни номера(контакти) всеки ден.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...