-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
-
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Подобни теми
-
от Vasil Donchev
Здравейте днес при слагането на новите ми части забелязах че видео картата ми не позволява да се изтегли драйвера.. Уиндолса ми е намира като gtx1060 но при тегленето на драйвера от сайта на nvidia дава грешка също пробвах и с driver max и със druver boost и пак не може да се изтегли драйвера.. Попронцип съм мушнал видео картата ми към монитора и показва картина но не съм изтеглил драйвера.. Понеже съм със амд процесор който няма видео карта пак имам картина като видя настройките ми показва споделена памет 4 гб и също така изписва nvidia моля за помощ
-
от Raze
Реших да направя нова тема, която да обобщава останалите и да е концентрирана върху процесори и RAM памет. Предлагам да я ограничим до това, ако някой иска, да си направи отделно за видеокарти (GPU).
Ето и моите резултати от последното заиграване и обновяване на BIOS до P4.10 на Asrock Fatal1ty B450 Gaming K4, Ryzen 5 1600 AF:
@4.0 GHz, voltage: 1.35625, SOC voltage: 1.025, [email protected]@18-17-17-36 CR1. За момента е стабилен - към 10 минути prime95, температурите бяха почти 75 градуса без малко, ще тествам и при други условия, както и ежедневна работа.
Aida64 memory read:
Aida64 CPU Queen:
Aida64 CPU Photoworxx:
-
от balki09
Здравейте, в търсене съм на лаптоп, предназначен главно за кодене, ползване в университета и малко за леки-средни игри. Имам нужда от насока за точният продукт, покриващ се в бюджета ми.Държа главно за хубав процесор, повече рам, дисплей, ssd, батерия и ако има как да ги съчетаем и с някакво gpu.Теглото не е от голямо значение. Характеристиките, за които се оглеждам са следните:
Бюджет: 1900~
+CPU: i5-i7 [(4 core;6mb cache)по възможност от 8th Gen]
+RAM: 8gb+ (по възм. повече GB, ddr4, 2400mhz)
+HDD: без значение.
+SSD: 256gb+ (M.2 NVMeилиM.2 PCIe)
+GPU: по възможност с външна
+Display: 15.6”
+Resolution: 1920x1080
+OS: ако може с win10, не е задължително.
За сега съм се спрял на Lenovo Thinkpad E серията. Благодаря предварително!
-
от Plamen Sedlarski
Вчера играх Rage 2 и играта забиваще по едно вроме и си викам това не е нормално изключих играта и проверих температурите на процесора бяха 90 градуса...до колко съм чувал процесорите особено по-новите нормата им е 100 градуса то все пак тези 90 градуса...трябва да се притеснявам , апък имам хубава термопаста, помогнете!
-
от Gazara Gazarov
Имам стар лаптоп hp compac nx6310 които си гледам само ютуб и понякога нова тв на живо, но вече взе доста да се измъчва и обмислям подмяна на процесора с малко по силен то за този ''Дядо'' едвали е голям изборът на процесори, та имали съвместими 2 ядрени процесори за ъпгрейдване понеже си работи перфектно за годините няма никакви ядове и проблеми с каквото и да е
малко инфо:
https://ibb.co/Ss6mCT9
https://ibb.co/2Pvkk1z
-
-
Дарение
Препоръчан отговор
Добавете отговор
Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.