Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Най- официално: Кремъл създава поредна своя партия в България


bdenkov

Препоръчан отговор

Болгарские русофилы намерены сделать движение международным

Вече най-официално:
Кремъл Създава поредна негова партия у нас
.
Движение "Русофили" в България ще направи партия до края на т.г. и ще участва с нея в парламентарните избори, съобщи руската официална държавна агенция ТАСС в огромна кореспонденция.
.
Днес беше общото събрание на организацията, която преизбра за председател обвиненият в шпионаж Николай Малинов.
В новия Управителен съвет влязоха 165 души, вкл. депутати и кметове от някои партии, (вкл. от ГЕРБ), както и митрополити и висши църковни служители на Българската православна църква.
.
Депутатът от "Атака" Явор Нотев е определен да изгради международна мрежа от русофилски организации с център у нас, съобщава ТАСС.
Според агенцията Николай Малинов се обявил за диалог с властта.
*** цитат:
Нынешнее правительство было выбрано в условиях демократии и именно ради демократии еще шесть месяцев, до новых выборов, вполне можно и потерпеть, ничего принципиально важного за это время, надеюсь, не произойдет", - резюмировал он.
*** превод:
Сегашното правителство беше избрано в демократична среда и затова в името на демокрацията още шест месеца, до новите избори, е напълно възможно да потърпим, надявам се, че нищо нищо принципно важно през това време няма да се случи".
.
С приветствия към "Русофили" се обърнаха редица руски официални лица, както и посланика у нас.
.
__________________
Чакаме Гърция, Сърбия, Румъния, Македония, Турция, Германия, Франция, Великобритания, САЩ, може би Италия, вероятно арабски държави, а дори и Китай също да си направят техни най-официални партии у нас.
Както е тръгнало, не е далеч!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ура! Мисля да се влея в редиците на партията при първа възможност!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пенсионерите на НРБ не излизаха от баровете и не слизаха от круизните кораби. Просто нямаше къде да си похарчат парите, изкарани в ТКЗС-то, а най-откач@@@ените бяха номенклатурни величия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Spoiler

 

Аз винаги съм предпочитал да съдя за човек, партия, структура, група или нещо друго, не по думите, а по действията.

Реших да приложа този безпогрешен метод за откриване на скритото и при Цветановия нов проект. И мините започнаха да излизат. Първо се появи като основен говорител по енергийната тема агентът на Първо главно управление на ДС с псевдоним „Хабов“ – Иван Хиновски. Вчера той беше изтеглен назад, в тъмата, в задкулисието, остана само костовистът Христо Казанджиев. На същото вчерашно събитие разбрахме, че един от основните стълове на бъдещата „евроатлантическа“ партия ще бъде нейният създател и лидер в Думнишко – Георги Градевски. Кратка справка в информационни масиви и публичните регистри показа, че този човек е заклет русофил, поклонник на Путин, заклет фен на Румен Радев и бивш активист и функционер на партията на агент Гоце – АБВ. Бил е миналата година техен кандидат за кмет в Дупница. Освен това наскоро е бил арестуван от полицията за заплаха с пистолет срещу жител на същия град. Само по себе си това е скандално, но нека продължим с фактологията. Тя не е като заклинанията, фактите и документите имат това свойство, че показват истината, а не онова, което се опитват да ни внушат с пропагандни опорки.

Та, нека видим евроатлантизма на Георги Градевски, човекът на Цветанов в Дупница. Отваряме търговския регистър и виждаме, че Георги Градевски има обща фирма  с бившия РУСКИ ПОСЛАНИК Анатолий Потапов, регистрирана в Сапарева баня. Обща  фирма, в която двамата са и съуправители! Сапарева баня е мястото, където в България са направени едни от най-големите руски инвестиции. Анатолий Потапов и неговото семейството имат особен интерес към покупката на недвижимости в България. Няколко месеца преди той да напусне дипломатическата служба, през февруари 2008 неговият син Сергей купува фирмата Интегрейтед Вижънс от Невена Гашарова. Сергей Потапов инвестира в капитала на Интегрейтед Вижънс и го увеличава до 596 000 лв.

119953293_935498160307611_74392465356413119776935_935493590308068_78293881399444

119995682_935498133640947_54408165593952119904623_935494206974673_12911673467315119919617_935494643641296_66080574211609119988755_935494590307968_28468396703039

119943445_935494373641323_86162045289190

Съпругата на Потапов не остава по-назад и се впуска в пазаруването на български фирми. Татяна Потапова става собственик на две компании – Ирикс и Квадрекс. Тя плаща 691 000 лв. за Ирикс и 60 650 за Квадрекс. Покупката е изключително изгодна, защото отчетът на Ирикс за 2008 показва наличност от 775 000 лв., сочи разследване на сайта Бивол (https://bivol.bg/potapov-bulgarin-po-zaslugi.html). Част от тези пари са на посланическото семейство. Потапова купува компанията на 28 август 2008, но три седмици по-рано, на 6 август 2008 фирмата е продала две къщи в София на нейния син Николай Потапов, който е платил за апартаментите в елитния квартал Лозенец 459 620 лв. По-късно, през 2011 г. Татяна Потапова решава да увеличи капитала на Ирикс до 1 млн. лв. Тя превежда 381 850 лв. на сметката на компанията в българска банка, след което подарява фирмата на другия си син Сергей Потапов. Но по-евтината фирма Квадрикс също се оказва изгодна придобивка, защото успява да замени с държавата три скромни апартамента в София за скъп терен в ски-курорта Боровец. Към 2018-2019 г. активите на семейство Потапови в България изглеждат така – два апартамента в София, един във Варна, терен в Боровец и 1 милион лв. налични. Или общо към 1 млн. евро.

Човекът на Цветанов в Дупница е особено близък на тези хора, след като е съдружник и съуправител на обща фирма с тамадата на семейсто Потапови – Анатолий Потапов.
Още нещо много важно – Анатолий Потапов очевидно внимателно избира съдружниците си, защото сред тях е бил например бившият агент на ДС Пламен Тимев – Ганди, знакова фигура от някогашната групировка ВИС-2. Потапов редовно подържа контакти и с ръководството на русофилската партия АБВ, вкл. с нейния председател Румен Петков, както може да видите на една от снимките. Това са хората, които през 2016 г. участваха в подготовката и реализацията на проекта на ген. Леонид Решетников за издигането на Румен Радев като кандидат-президент. В началото на август 2016 г. Решетников се срещна освен с Корнелия Нинова, също и с Румен Петков.
И накрая – времето, в което Анатолий Потапов беше посланик (2004-2008), е периодът, в които в България се случиха ключови събития. Страната ни беше приета в НАТО и активността на резидентурите на ГРУ и СВР достигна небивали висини. От тукашната резидентура на ГРУ се координираха операции на целите Балкани. Този период беше времето на старателното изграждане от руското посолство на проруски, националистически партии. Съдружникът на човека на Цветанов в Дупница, тогавашният посланик Анатолий Потапов е бил напълно наясно с това и активно е съучаствал в маскировката на тази дейност под формата на дипломатически имунитет.
Това е само началото на моето разследване за новия проект на Цветанов. Повярвайте ми, той е като кутия, пълна с изненади. И да не забравя да попитам – та, кои били хората на Русия в България? А, г-н Цветанов?

 

https://breaking.bg/novini/републиканци-за-българия-или-републиканци-за-русия/?fbclid=IwAR37eswgPFvbnIT0NusTkqZawUKKRs5_1Baselwo0FV-Tjg2tdv0RHSBaZI

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

https://breaking.bg/novini/атлантическият-съвет-хибридната-война-на-кремъл-против-българия-вече-навлезе-в-интензивна-фаза/?fbclid=IwAR30t4yoMeCgIWkEQAyGsml7p2PRU_7SZ72SO0OwEk3Tp9ArVPfB1tmGw9k

Цитат

 

Бригаден генерал (о.з.) Димитър Шивиков, допреди време възприеман като перспективен натовски офицер, вече е член на Националния съвет на Национално движение „Русофили“!

Хибридната война на Кремъл против България вече навлезе в интензивна фаза. Спящите клетки се събуждат и активират. Вече не се и прикриват. Картите са свалени. Sleepers become leaders.

Бившият началник на Генералния щаб на Българската армия генерал (о.з.) Златан Стойков също официално е част от „Русофили“.

Явно ГРУ добре е работило в България по линия както на службата на военния аташе, така и на нелегалните резидентури. През годините, докато България се подготвяше за присъединяване към НАТО и във времето след това, руското военно разузнаване е действало тихо и упорито у нас. И сега бере част от плодовете на труда си. Запасното войнство наред с действащите военнослужещи и служители на МВР и на специалните служби винаги са били мишена на руската подривна дейност – както за разузнавателни задачи, така и за активни мероприятия. Вторите, практиката показва, са по-големи като обем и тежест и водят до политически мутации в набелязаната като жертва държава.

Инсталирането на Румен Радев като президент с намесата на генерал Решетников от Службата за външно разузнаване беше стратегически успех за Кремъл, осигуряващ своеобразен политически плацдарм за подривна дейност. Запасното войнство е друга важна част от хибридния инструментариум на Москва.

 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Значи цру може да си направят "републиканци за България", ама партия за русофили не може... евах ви в двойния аршин... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, criminall написа:

Значи цру може да си направят "републиканци за България", ама партия за русофили не може... евах ви в двойния аршин... 

Че виж точно два поста над теб колко са републиканци за България или за Русия :) 

И пак заповядай да ми говориш за ЦРУ :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване