Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръки за закупуване на лаптоп за филми до 2000лв.Asus,Lenovo,Huawe-13/14 incha

Препоръчан отговор

Моля,предложете ми модели лаптопи на които мога да гледам филми може да 2в 1 с тъч скрийн но да е добър.Сегашния ми е Асус-геймърски от 2012 15.4 инча,работи перфектно но е голям и тежък за пътуване.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А да се огледаш за нов специализиран хардуер?

Полу готовите мини PC конфигурации от серия Intel NUC са отлично решение за ново PC, което да е с размерите на кутия за мобилен телефон, но същевременно със способности на компютърна система тип SOHO, за мултимедийно PC (домашно кино, музика и мултимедия), или защо пък не един супер компактен домашен компютър за сърфиране в интернет, дистанционно обучение и какво ли още не. Intel NUC BOXNUC7PJYH2 е базиран на четириядрен процесор Pentium Silver J5005, поддържа до 8GB RAM памет и е с вградено графично ядро Intel UHD Graphics 605. Налице е вградено аудио 7.1, LAN, Wi-Fi –AC (както и Bluetooth 5.0), USB 3.0, че дори и слот за карти microSD (SDXC). Шасито на Intel NUC BOXNUC7PJYH2 е с ниско тегло и дори позволява доста лесно да го пренасяте, което при наличието на клавиатура, мишка и монитор може да превърне BOXNUC7PJYH2 в едно преносимо PC.
https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/126137/intel-nuc-kit-nuc7pjyh.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря г-н Филипов за предложението.Но моя лаптоп искам да го изпратя на родителите си,за да подържа ме видео връзка.Иначе той работи перфектно и в момента тегля и гледам филми всеки ден.Но тежи много и ми е труден за пътуване. а на мен ми трябва нов за да гледам филми докато пътувам за работа или в самолета  на път за Плевен.Надявам се да сте добре и да сте в добро здраве.😊

Редактирано от AnitaPL (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

2000 лв само за гледане на филми? Пълно прахосване  на парите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Предпочитам да дам повече пари и да го използвам много години както е сегашният ми над 10г.

Но не знам с какъв процесор да си взема и каква система да е.В момента има много модификации който не знам какво означават.Zenbook,Yoga,Tuf,Chromebook..... т.н.И дали са надежни.Затова търся съвети.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В момента никой не знае кой лаптоп е "надежден" :) . Сегашните не се правят да издържат по 10 и повече години. Така че си харесай някой по външен вид. 

Аз лично бих си избрал Huawei MateBook D15. Приличен хардуер, 15" IPS екран, сравнително лек. За филми и интернет няма нужда от нещо по-скъпо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...