Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Да продължим нататък въпреки опитите за цензура от разни страхливи индивиди

Редактирано от Филипов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, moni2 написа:

Какво стана със старата тема, защо беше изтрита?

Според мене беше изтрита за това че един потребител пусна онлайн плейър за андройд за гледане на тв има 200 канала и наистина е супер програмата . След  час аз написах да се сложат други канали на програмата ставам сутринта гледам и хоп темата изтрита .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 59 минути, mcmlxx написа:

http://livehd.tv/

Я да видим това ли е причината:

http://json.atspace.tv/

ТОЧНО !

Аз написах да се добавят - Food network hd , iconcers hd , mooz dance , da vinchi learning , и ще добавя още един Investigation Discavery .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, adersa написа:

Според мене беше изтрита за това че един потребител пусна онлайн плейър за андройд за гледане на тв има 200 канала и наистина е супер програмата .

Нищо не пречеше да се изтрие съобщението и евентуално всички цитирали го. Не беше нужно да се трие тема с 260 страници.

преди 1 час, adersa написа:

Я да видим това ли е причината:

http://json.atspace.tv/

:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

https://www.kaldata.com/forums/profile/1-калин-карабойчев/

Причината е съвсем друга е питай те го господина горе дали форума ще бъде на потребитилите или ще зависи от разни продажници, прекупвачи ,оператори и други лични интереси.А темата винаги ще я има ако не тука на друго място така че както казва Данчето              

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Еее защо не казвате аз много ги обичам хората с много лични интереси,те винаги са с добри идей давайте ги насам моля..:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

публикувано (редактирано)

Калинчо признай си и ще ти олекне,кажи сега защо взема парите и затвори темата тихомълком как мислиш да минеш метар все пак сме 21 век всичко ще се разсмърди веднага това ли е новата визия на Калдата- който плати това ще става а ти ще тъпчеш джоба докато никой не остане на форума.Помисли малко и се извини тука на тия 1300000 които идваха тука с различни цели но все пак идваха.

Редактирано от Pifi Pedolino (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Бацка не е редно да се скитаме немили недраги като хъшове по
чуждите форуми и като гаврошчета да просим милостиня,тази тема
си има место и то си е улегнало с времето.Дълбоко се надявам че
шефовете ще проявят благораумие и ще върнат нещата както си бяха
дано сто и педесет страници не са безвръзвратно загубени защото
там освен плява и мъркаж има и ценна и стойностна информация за
която учебници няма.Айде нас кучета ни яли все ще се оправим някак,
но има десетки да не кажа стотици които от там разчитат да научат
нещо.До сега ръковотството на Калдата имаше илич на креативни хора,
които радеят за каузата и които са стожери-бастиони на знанието на
иновативното и на всичко прогресивно,и дано новото им амплоа не е
на меркантилна збирщина от мракобесници обикалящи по тъмнни доби
да бастисват темите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вижте какво пише жената за г-н Карабойчев:

Цитат

Десислава Миланова 
кандидат за работа

14.08.2013

Останах доста изумена от начина, по който в тази фирма се отнасят към кандидатите за работа. Първо отидох на интервюто с положителна настройка, защото симпатизирах на това, което съм видяла, че правят - различни сайтове, като  www.kaldata.com, uroci.com и т.н. Управителят Калин Карабойчев ми обясни в какво се състои работата и след кратък разговор каза, че е склонен ако искам, да ми предложи работата. Аз казах, че ще си помисля и ще се обадя сутринта, защото заплатата не беше висока, а аз работех на друго място. Трябваше и да проверя дали мога да започна работа без да чакам да мине предизвестието в договора ми. Реших да приема това предложение и се обадих сутринта, след като бях питала работодателя си, дали мога да напусна в по- кратък срок.  За мое учудване Калин Карабойчев ми каза, че имат още едно интервю, след което ще ми се обади. След като не се обади, аз звъннах пак и той каза, че все още нямат решение, но ще се обади. И така напълно безотговорно според моето мнение, не изпратиха дори един мейл. Това за мен е тотална липса на уважение към хората и е абсолятно недопустимо поведение на работодател към кандидат за работа. Как смятате, това може ли да е фирма и начин на работа. Така че, скъпи кандидати, ако ви предстои там интервю, не се надявайте на нормално отношение. А доколко коректни са към служителите си, само мога да си представя.

И ние от него очакваме съдействие? :) Смях :):) :)  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, adersa написа:

Я пуснете една листа с 300 канала на бг и английски да видим дали пак ще махнат темата

http://213.136.90.30:8000/get.php?username=marchup&password=Fe1!jlKS189Fh.I9)$&type=m3u

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте пичове отново.Имам малък въпрос за по-запознатите със случващото се около коди.Преди време  си бях добавил каналите които гледам по-често през пвр адона IPTV SIMPLE CLIENT в коди и се позанимавах да им добавя икони на телевизиите, програма.А бе да хубаво си бях направил и бях доста доволен от крайния резултат.За жалост телевизиите които гледах там умряха и имах доста работи и спрях да гледам особено през коди.Когато вчера се опитах да влезна в коди и просто да добавя една листа в същия този адон бях изненадам,че той лиспва и не само той,нямаше нито един пвр адон.Има ли начин този адон да бъде добавен ръчно или да ме пренасочите към нещо подобно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

BG_list.m3u

Това е за тези който нямат Андроид ! За другият път да си знаят!!!:writealetter::wink12:

Редактирано от hhop
допълнение! (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това е за твоя конкретен device с андроид. Съдържа хеш и time token.

Редактирано от moni2 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, hhop написа:

BG_list.m3u

Това е за тези който нямат Андроид ! За другият път да си знаят!!!:writealetter::wink12:

На андроид приложението от една седмица каналите много сечат а скоро ще има ли ново обновление ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, hhop написа:

BG_list.m3u

не ми тръгва на влц

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...