Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

току-що, dindan написа:

В формат 4К ще бъдат само футболните срещи ,наздраве 

Бяха категорично написали от Диемите че и в студийната програма за световното са със нови камери и и също ще е в 4К формат. Така че това което казваш и грешно. Прочети им изявлението. Поздрави! ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Само това което се пуска от Бейн Спорт 4К,останалото е FHD с 24000кб/с

преди 3 минути, xXxtremeboy написа:

Бяха категорично написали от Диемите че и в студийната програма за световното са със нови камери и и също ще е в 4К формат. Така че това което казваш и грешно. Прочети им изявлението. Поздрави! ;)

Това ми звучи като да викна циганите да сменят керемидите на тавана -големи обещания накрая нищо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Определено има разлика между  двете диеми FHD- 4K.Зависи от сигнала който подавате настройка на телевизора,Колко инча е телевизора и от какво разстояние гледате.При мен 55 инча тв от 2 метра разстояние. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 часа, KiloGore написа:
  Затвори скритото съдържание

Парола: Име и фамилия/на бг.език/ на немският футболист от снимката. Много известен от близкото минало. В портала има диема спорт 3 4к.p123hd321 portal.rar758272120_2022-11-19_124908().jpg.721022bc525e005540cdd2d5e9df63a4.jpg

Има ли интервал между името и фамилията?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, paleto написа:

С абонамент за 1 СТБ приемник може да се гледа само на 1 друго устройство. Тоест, двамата няма да могат да гледат едновременно през браузър, или през андроид приложението - Bulsatcom fusion.

Spoiler

Коди. Съответната добавка за оператора и ... воаля ;) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, vasilz написа:

Определено има разлика между  двете диеми HD 4K.Зависи от сигнала който подавате настройка на телевизора,Колко инча е телевизора и от какво разстояние гледате.При мен 55 инча тв от 2 метра разстояние. 

Сигнала е ясен. За настройките на тв. съм съгласен/ но зависи и от тв./ А за дистанцията си икономисал 35см:)

https://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship

преди 9 минути, moni2 написа:

Има ли интервал между името и фамилията?

Паул Брайтнер  -- и да спре имам още 2 работещи.

Някой ще каже ли дали този стрийм прекъсва при него?

http://kb007.xyz:80/live/bJEVUKFbYl/Hxs3h18GlF/179589.m3u8  Rai 4K

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Така е но разстоянието идва и с възрастта.Не че не го гледам и от 4 метра но от 2 се усеща разликата.Иначе от всичките 4К канали на RAI 4K най ми допада картината.Но при всеки е различно

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, vasilz написа:

При мен 55 инча тв от 2 метра разстояние. 

Ще ти се сецне врата от въртене на главата на ляво-на дясно, особено като четеш субтитри :)

• Харесване 6
  • Тъжно 1
  • Ха-ха 2
  • Грижа 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, KiloGore написа:
  Затвори скритото съдържание

Парола: Партизанското име на човеко от снимката.p.123hd321.rar800px-Todor_Zhivkov-798x1024.thumb.jpg.ef6835ff9be4b55f755a5038f2e69301.jpg

С алаброса не се отваря.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, KiloGore написа:
  Покажи скритото съдържание

Парола: Партизанското име на човеко от снимката.p.123hd321.rar800px-Todor_Zhivkov-798x1024.thumb.jpg.ef6835ff9be4b55f755a5038f2e69301.jpg

Янко, защо копираш неща на съфорумници и ги пускаш с паролка ? ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

8K HDR видео от YouTube върви прекрасно с много ниска скорост на интернет. Снимах го с телефона. А отдолу е снимката с интернет трафика. Тия са царе направо. Според мен ключа е в кодека, който използват за декомпресиране.

А сега спеца по 4K HDR каналите да каже защо TV каналите с такова качество секат яко или не тръгват на слаби компове и нет под 30 мегабита.

IMG_20221120_210116.jpg

ScreenShot002.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Spoiler

Само че точно тези макове може и да не работят:)2022-11-20_220750.jpg.4ffef726d888993c03164ded72d32f94.jpg

преди 37 минути, Zer0day написа:

Янко, защо копираш неща на съфорумници и ги пускаш с паролка ?

Извинявам се ! Не съм знаел, че в Телеграм имаш толкова много съфорумци:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, kre10 написа:

Здравейте, търся филма Хотел Белград със сръбско аудио не с руско. Има ли изобщо сръбско аудио или?

https://onlinesaprevodom.net/hotel-belgrade/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте. При сканиране на портала от снимката, от време на време нацелвам макове, но не тръгват. Въпроса ми е имате ли представа дали портала изисква други данни , като сериен номер и тн които manzera не може да извлече?

Заснемане.PNG

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 часа, KOKOZ написа:

В този портал повече от половината български програми са "4К". Замисли се малко или поне проверявай нещо преди да го пуснеш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 часа, paleto написа:

Ще ти се сецне врата от въртене на главата на ляво-на дясно, особено като четеш субтитри :)

Така е но филми не гледам.Само спорт и концерти на живо.Мисълта ми беше че от 2 метра се вижда добре разликата между  FHD и UHD 4K

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 57 минути, vasilz написа:

Само спорт и концерти на живо

Aз от години гледам почти всяка събота вечер/ ама почва късно заради 2часовата разлика/ шоуто на Jools Holland по bbc.

Дават и нови и стари популярни изпълнители на живо. Последната събота беше много хубаво.. Робърт Плант и др. След шоуто 1 час програма за Адел... нейни песни от студио и концерти...стари предавания на шоуто с известни изпълнители.

https://www.bbc.co.uk/programmes/b006ml0l

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...