Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

преди 16 часа, 888red написа:
  Покажи скритото съдържание

Листата работи от 1 месец,но ще изчакам още 1,2 месеца за да съм сигурен,че е стабилна и тогава ще я пусна тук:)

1_0_1_18_0_0_0_0_0_0_20230322185408 .jpg

До тогава надали ще работи.

http://tv-nasha.ru/iptv/mediateka/SA66968D40/m3u8

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

888redПо-добре пускай листата сега, дотогава я камилата, я камиларя.

Сложи и някаква по-злобна парола, тези които искат да гледат да положат труд и я пускай по пързалката.

Повечето листи изкарват по няколко месеца, така че няма смисъл да я пуснеш след няколко месеца.

Тогава ще я пуснеш и тя ще умре след няколко дни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Spoiler

http://line.crystal-ott.com
00:1A:79:AC:A4:8E

В портала има някакви 13 филмови канали/Pop Movies/ с бг. субтитри.Пробвах и 13-те канала- работеха,но след 5,6 мин.спряха. Пробвах с vpn oт Германия- работят 1,2мин. и спират. Не във всеки акаунт има бг. секция.

2023-03-23_124659.jpg.f280a99e35fe763b80bc513699f40454.jpg2023-03-23_124813.jpg.7882b8d84d6935ecd231ecd616b501e8.jpg2023-03-23_125115.jpg.e9428ee7d7d5f4a952e00c284e329838.jpg

Spoiler

http://line.crystal-ott.com
00:1A:79:AC:A4:8E

В портала има някакви 13 филмови канали/Pop Movies/ с бг. субтитри.Пробвах и 13-те канала- работеха,но след 5,6 мин.спряха. Пробвах с vpn oт Германия- работят 1,2мин. и спират. Не във всеки акаунт има бг. секция.

2023-03-23_124813.jpg.7882b8d84d6935ecd231ecd616b501e8.jpg

2023-03-23_125115.jpg.e9428ee7d7d5f4a952e00c284e329838.jpg

2023-03-23_124659.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, dm100qn написа:

УМРЯ

Ако се прескочи до румънския форум ще се види че има още живи.

преди 3 часа, KOKOZ написа:

Арабска шегичка къде го виде тоя Виваком.Едно време като минавахме по тия руско-украински земи не знам да сме създали Виваком там.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 22.03.2023 г. в 19:01, 888red написа:
  Затвори скритото съдържание

Листата работи от 1 месец,но ще изчакам още 1,2 месеца за да съм сигурен,че е стабилна и тогава ще я пусна тук:)

1_0_1_18_0_0_0_0_0_0_20230322185408 .jpg

преди 3 минути, maninger написа:

През това време си напълни ушите с барут и си удари главата в най-близката  стена.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Spoiler

Обяснявам: Как да гледате портала с 13-те филмови канали ,които съм пуснал. Трябва да използвате vpn. За целта сваляте оттук  https://www.psiphon3.com/ru/download.html - това което ви е необходимо. След това може да поставите файла в секция на компа ,която вие прецените или да създете нова папка някъде/ и сложите име на папката valseat_the_ best:)  Стaртирате  psiphon3 и от менюто избирате Германия/става и с други страни/.... изчаквате малко и стартирате sfvip player/ kaто предварително сте въвели данните за портала в плеара/.  Изчаквате да се заредят всички канали/ може да отнеме малко време... каналите за 17000/.... ако не стане от първият път.. пак пробвате и се получава/. Бг. секцията е на 85 позиция. Става и с други vpn... кой каквото има.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Мандраджиев написа:

Здравейте,

някой има ли представа защо в simpletv не винаги изписва името

Дай да видя за какво става въпрос-- дай ми на лично адреса.  С коя версия на simple tv сканираш?  ... най- вероятно така е пуснато от сървъра.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, 888red написа:

Дай да видя за какво става въпрос-- дай ми на лично адреса.  С коя версия на simple tv сканираш?  ... най- вероятно така е пуснато от сървъра.

Във VLC си излиза името на канала през tools--->информация за канала

image.png.029bad6c0ec9f00ef49944a54962c220.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, Мандраджиев написа:

Във VLC си излиза името на канала през tools--->информация за канала

Не така. Дай ми udp-to и опашката за да мога да сканирам и аз и да ти кажа ...ако знам нещо. Мен не ме интересуват твоите канали- аз имам по-хубави.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, 888red написа:

Не така. Дай ми udp-to и опашката за да мога да сканирам и аз и да ти кажа ...ако знам нещо. Мен не ме интересуват твоите канали- аз имам по-хубави.

Е нали каза че нищо не разбираш как ще му помогнеш ,да не го смяташ за балък.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, 888red написа:

Как да гледате портала

Портала се вижда перфектно с  vpn oт Германия.  Сега специалистите ще покажат още неща.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, 888red написа:
  Затвори скритото съдържание

Обяснявам: Как да гледате портала с 13-те филмови канали ,които съм пуснал. Трябва да използвате vpn. За целта сваляте оттук  https://www.psiphon3.com/ru/download.html - това което ви е необходимо. След това може да поставите файла в секция на компа ,която вие прецените или да създете нова папка някъде/ и сложите име на папката valseat_the_ best:)  Стaртирате  psiphon3 и от менюто избирате Германия/става и с други страни/.... изчаквате малко и стартирате sfvip player/ kaто предварително сте въвели данните за портала в плеара/.  Изчаквате да се заредят всички канали/ може да отнеме малко време... каналите за 17000/.... ако не стане от първият път.. пак пробвате и се получава/. Бг. секцията е на 85 позиция. Става и с други vpn... кой каквото има.

Ташунко какъв VPN,какви 5 лева???? Филмовите канали и всички останали си вървят нормално.  Вземи си намери някво друго занимание, или жена ли ,мъж ли, квот те вълнува и стига си си просил внимание тук.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 часа, Мандраджиев написа:

Който знае как да помогне, няма да му трябва листа, а ще каже как може да се оправи 😉

питай админа на сървъра защо не е написал името -и със тоя симпъл какво очакваш.

Има много по класен скенер - вади името на канала винаги каква резолюция има канала ,име на доставчика и т.н. ама се плаща пък тук като гледам всичко е аванта. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От доста време имах Eurodance 90 HD TV като m3u файл. Явно са променили стрийминга. Може ли някой да даде такъв актуален стрийминг, както ако има и на други ретро музикални канали.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, lz2jvc написа:

От доста време имах Eurodance 90 HD TV като m3u файл. Явно са променили стрийминга. Може ли някой да даде такъв актуален стрийминг, както ако има и на други ретро музикални канали.

https://www.coolstreaming.us/channelnew/61687/Eurodance90sTV.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...