Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с променен глас при обаждане

Препоръчан отговор

Един дядо ми поръча да му купя по интернет този евтин телефон (Allview M8 Stark). Купен е от Емаг.

Преди седмица пристигна, днес реших да се обадя на новия телефон и чувам променен гласа на човека с който говоря. По-късно прегледах лично телефона и се набрах, оказа се че независимо кой говори все един и същ модулиран басов глас се чува, много е дразнещо с това буботене. Такова нещо до сега не съм срещал. Телефона е нов и не са правени настройки, още повече няма приложения за модулация на гласа, защото е съвсем обикновен телефон.

Някой имал ли е такъв проблем, дали може да се оправи или направо да им го връщам за замяна или поправка докато е в гаранция.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, jordanp написа:

Един дядо ми поръча да му купя по интернет този евтин телефон (Allview M8 Stark). Купен е от Емаг.

Преди седмица пристигна, днес реших да се обадя на новия телефон и чувам променен гласа на човека с който говоря. По-късно прегледах лично телефона и се набрах, оказа се че независимо кой говори все един и същ модулиран басов глас се чува, много е дразнещо с това буботене. Такова нещо до сега не съм срещал. Телефона е нов и не са правени настройки, още повече няма приложения за модулация на гласа, защото е съвсем обикновен телефон.

Някой имал ли е такъв проблем, дали може да се оправи или направо да им го връщам за замяна или поправка докато е в гаранция.

Марсианците са те хакнали и те наблюдават. :lol6:. Как решавате да вземате такива боклуци? Връщай го и си искай парите или ако ти трябва телефон с копчета дай още 30 лева и си вземи нокия 3010 ( от новите). Там няма да имаш ядове.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Емил Костов написа:

Марсианците са те хакнали и те наблюдават. :lol6:. Как решавате да вземате такива боклуци? Връщай го и си искай парите или ако ти трябва телефон с копчета дай още 30 лева и си вземи нокия 3010 ( от новите). Там няма да имаш ядове.

И аз си помислих за марсианците, не си поплюват :)) Казах на човека, че евтиното излиза скъпо, като гледах всички телефони до 50 лв. изглеждаха на едно ниво. Първия ми телефон беше Нокиа 3210, бях много доволен, още работи, него извънземни не го ловят. Има ли и други известни марки и модели в бюджетния клас, по ваш опит?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, jordanp написа:

И аз си помислих за марсианците, не си поплюват :)) Казах на човека, че евтиното излиза скъпо, като гледах всички телефони до 50 лв. изглеждаха на едно ниво. Първия ми телефон беше Нокиа 3210, бях много доволен, още работи, него извънземни не го ловят. Има ли и други известни марки и модели в бюджетния клас, по ваш опит?

Не го казах да се шегувам с теб. Просто с тези телефони е така. На късмет е всичко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, jordanp написа:

Има ли и други известни марки и модели в бюджетния клас, по ваш опит?

Тук може да изберете Нокиа ,Панасоник и Алкател също правят такъв тип телефони.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, jordanp написа:

Такова нещо до сега не съм срещал. Телефона е нов и не са правени настройки, още повече няма приложения за модулация на гласа, защото е съвсем обикновен телефон.

дали може да се оправи или направо да им го връщам за замяна или поправка докато е в гаранция.

Тоя па! Взел телефон с екстра и се оплаква! Хората дават пари за такива модули ти ще връщаш. Айде по-внимателно пипай. И виж къде се спира опцията за промяна на тембъра. Трябва да си уникално "безумен" за да се лишаваш от такива редки екстри, които струват пари. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От емаг, направо ме насочиха за меню "върнати пратки", за да им изпратя телфона и да възстановят сумата. Не говори много добре за продукцията им, щом са заложили предварително меню "върнати пратки".  Следващия телефон ще е Нокиа 3010, надявам се да попаднем на читава партида.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...