-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
Ще върви ли Лигата на компютър с процесор intel Core i5-2400
-
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Горещи теми в момента
-
Съвместим ли е 1TB HDD TOSHIBA MK 1059GSM с лаптоп DELL LATITUDE D830 с процесор Intel Core2Duo Т9500 2,6 GHz ?
от Недко, в Запаметяващи устройства и памети
- 17 отговора
- 134 прегледа
-
- 56 отговора
- 1519 прегледа
-
За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2021година. ☀️ 1 2 3 4 505
от barbuncela, в Празни приказки и забава
- 12611 отговора
- 272813 прегледа
-
Коронавирус - масова истерия или реална опасност? 1 2 3 4 1068
от Kalin Karaboychev, в Новини от България и Света
- 26682 отговора
- 565041 прегледа
-
- 39257 отговора
- 627804 прегледа
-
-
Подобни теми
-
от Nasko Atanas
Здравейте,
Търся си лаптоп до 1000 лв основно за фото обработка с FULL HD IPS дисплей. Мислех си да взимам лаптоп с LCD, но май няма смисъл от такъв при положение, че ще го ползвам за фото обработка.
По възможност с поне i3 процесор и 15 инча дисплей.
-
от u kiddin' me ?
Здравейте,откакто излезнаха новите процесори и новите видео карти на nVidia съм доста
заинтересован към закупуването им и най-накрая се реших.Но искам да ви попитам дали
тези части са съвместими (рам,захранване,хард диск и записвачка си имам от стар комп,захранването ми е 450 W) ,а кутията ми е CM Elite 343
- http://nikem-bg.net/cart/48977p1r49044p1r49147p1r45246p1rf.html
Мисля да пусна процесора евентуално на 3.8 ghz когато си цъкам игри и затова реших да
добавя и още един вентилатор за по-добро охлаждане.
-
-
Дарение
Препоръчан отговор
Добавете отговор
Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.