Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

petie1

Препоръчан отговор

преди 1 час, petie1 написа:

Ей @цър-вул аз що си мисля че седемте джама бачкат на УЕФИ

Нали такова ръководство съм показал по-назад... Освен това има други хватки за активирането му. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 19,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• АСПЕКТ

2675

• petie1

2428

• AAUUXX

1670

• Звяра!!!

1276

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

преди 9 минути, petie1 написа:

Какво почваш? Конкуренция на Грухи Биоса ли?

Да, ще се конкурирам с него. Колкото мога.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Почвам с NAS и една малина. Очаквайте хронология от мен. Ако някой го интересува.  Може пък да е интересно за някого.

😀

NAS с малинка/къпинка.....? Не си го причинявай - не, че не работи. Егна по прилична машинка с 2 VM и си имаш граничен рутер/стена (ФрееБСД) и НАС

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Да, ще се конкурирам с него. Колкото мога.

Дръжте се Майкросфт, Епъл и Гугъл, иде Калдата ОС версия Натюрлих за домашно и професионално ползване и версия Свиндоус за потребители с неземен интелект.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

NAS с малинка/къпинка.....? Не си го причинявай - не, че не работи. Егна по прилична машинка с 2 VM и си имаш граничен рутер/стена (ФрееБСД) и НАС

Нищо не разбрах. Дискът не е механичен и не харчи ток. Малки са амперите също така.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Нищо не разбрах. Хард дискът не е механичен и не харчи ток. Малки са амперите.

Не говоря за консумацията ..... На малинката ще закачиш едно SSD и с OpenMediaVault си готов за минути.....но това не е НАС. ЗА какво ми е NAS без RAID, без истински медиа сървър и т.н

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, NewRedDragon написа:

Не говоря за консумацията ..... На малинката ще закачиш едно SSD и с OpenMediaVault си готов за минути.....но това не е НАС. ЗА какво ми е NAS без RAID, без истински медиа сървър и т.н

Купил съм 3 еднакви флашки по 32 гигабайта. Единият ще пази P. Една грешка, дано да не съм такъв куцуз и да изгърмят 2 флашки. 60 ГБ е достатъчно за някакви документи, снимки. Мога да закача и още една флашка. Но няма да е като другите 3. 😀

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, petie1 написа:

...

Ама то няма за какво аз само се шегуват :)

...

И са к'во... виж, задръж го и ако някой път те засегна, без да разбера и съответно без да се извиня, си го прихвани...

преди 5 часа, Bubbles написа:

Хаха нема се пуашиш, АСПЕКТ-а кат' пусне некой линк с информация на немски и почна да я чета на глас за майтапа жената ме бъзика че звуча кат японец със запек, а па ако знаеш къф зор да обърнеш от френски на английски...

A... то в тоя форум имам три сериозни поста - тоя с извинението към petie1 и два други в една друга година.

френски/английски ... мдаа,.. учих някога френски... колкото да си прецакам кокнито (както обикновено се шегувам... на гол такова)... ерде стасион, ерде стейшън (както също съм споменавал).  В крайна сметка, ни френски, ни английски... само руски.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, lebel написа:

И са к'во... виж, задръж го и ако някой път те засегна, без да разбера и съответно без да се извиня, си го прихвани...

A... то в тоя форум имам три сериозни поста - тоя с извинението към petie1 и два други в една друга година.

френски/английски ... мдаа,.. учих някога френски... колкото да си прецакам кокнито (както обикновено се шегувам... на гол такова)... ерде стасион, ерде стейшън (както също съм споменавал).  В крайна сметка, ни френски, ни английски... само руски.

Да ист аба фантастиш.

ЧОК ГЮЗЕЛ.

4795492.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Момчета и момичета ,ако искате да спрете да пиете - никога не смесвайте Radeberger & Amon Amarth.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Captain Teemo on duty написа:

Момчета и момичета ,ако искате да спрете да пиете - никога не смесвайте Radeberger & Amon Amarth.

'Ората са казали още у време оно - Без едно може, с едно не може.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Bubbles написа:

'Ората са казали още у време оно - Без едно може, с едно не може.

Баба ми викаше - Във всички къщи, по един. В нашата, до един.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Captain Teemo on duty написа:

Баба ми викаше - Във всички къщи, по един. В нашата, до един.

Ние с теб май род ша излезем. 😁

А кумчо Вълчо за Париж се запътил...

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Bubbles написа:

Ние с теб май род ша излезем. 😁

Мани, мани. Жената от десетина дена ме гледа, някакси международно.

Аз с най- любовният си глас - `кво ма?

Тя - чакам те, да изригнеш.

А Графо... На трафо.

edit - този как ме сети, за дъвките Turbo. Наля ми се устата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Швеция и Германия ще се откажат от парите в брой.

https://www.investor.bg/a/9-analizi/314178-sbogom-na-parite-v-broy-ideyata-krie-i-riskove/2

Сбогом на парите в брой? Идеята крие и рисковеСпоред актуално проучване търговците в Швеция може да не приемат плащания в брой след 2023 г.

https://19min.bg/news/tehnologii_5/es-pravi-digitalno-evro-ot-2023-g-162540.html

Индия и Китай също. Вече има дигитални пари. Юан и рупи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, цър-вул написа:

Нали такова ръководство съм показал по-назад... Освен това има други хватки за активирането му. 

Ясно, значи не става без баилки :)  благодаря за отговора

преди 1 час, Bubbles написа:

Стягай софрите, големец ти иде на гости...:biggrin:

Абе хора сериозно съм притеснен ей го на @Sliderum2 глупостите били кръгли а моите са триъгълни!?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, petie1 написа:

Стягай софрите, големец ти иде на гости...:biggrin:

Ба го да си носи нали е големия баровец, аз съм прос' даскал не мога да си позволя да вечерям в замъци и т.н.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Bubbles написа:

Ба го да си носи нали е големия баровец, аз съм прос' даскал не мога да си позволя да вечерям в замъци и т.н.

А значи и френските даскали и те бетер българските

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, petie1 написа:

А значи и френските даскали и те бетер българските

Абе заплатата е по-добра от българската ама с кралска особа мога ли да се меря?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 26.11.2022 г. в 19:08, Captain Teemo on duty написа:

Ха наздраве!

20221126_200421.jpg

Аве батка нали беше баровец…. Какъв е тоя Монитор където дава образите като телевизор Респром след основен ремонт…….  за колко литра домашно вино го все от олъкса? Дай си адреса в бг, пролетта ще си идвам с колата да взема да ти донеса старото 32 инчово елцеде барем да видиш, че съм човек.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 часа, petie1 написа:

Бах го тоя интелект дет не може един БИОС да нагласи и дет зарад него отнесах маса критики, не интелект а автомат(ИИ)

Колкото и да е умен човек, няма как да създаде опции, които не съществуват в БИОС-а.

Въпросния БИОС не разполага с тези опции. Как, според теб, мога да направя така, че опциите да се появят, ако те НЕ са били програмирани в БИОС-а когато е бил създаден?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...