Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

petie1

Препоръчан отговор

преди 1 час, Captain Teemo on duty написа:

Глупав, по - глупав, най - глупав, ти - на върха. Олигофрен. Тъпомерна единица. 

Моята тъпомерна единица е полин на Поля Нацистка(показвал съм ти що :) )

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Той се съгласява с нейните думи. И ти имаш айкю над 300?

По скоро е -300, малии то под абсолютната нула

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 19,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• АСПЕКТ

2675

• petie1

2428

• AAUUXX

1670

• Звяра!!!

1276

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Като гледам скандалите с кодовете на ПП внушението ми от онези избори дето спечелиха с голяма преднина ще се окаже правилно , че не спечелиха честно тези избори ПП.Рано или късно истината ще излезе наяве .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, AlienBoss написа:

В раздела за актуализации по избор се вижда ето този ъпдейт:

HtCPyOL.jpeg

Може ли някой да ми обясни какъв е този ъпдейт, какво прави и какви промени ще нанесе по системата?

Против педофили.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Айти Специалист с АйКю над 300 като свинята тук отива на интервю за работа. След края на интервюто. Шефът му казва:

- Добре ще Ви се обадим. Нашият телефонен номер е 3, 5,7 девет и единадесет(11).

Кандидатът отговаря на шефа.

- Но моят телефон няма числото 11. Само от 0 до 9.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да се извиня на всички, ако съм засегнал някой. Вчера рязко намразих, целият свят. Нямам идея, защо.

Може и критическата, да ме застига...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Captain Teemo on duty написа:

Да се извиня на всички, ако съм засегнал някой. Вчера рязко намразих, целият свят. Нямам идея, защо.

Може и критическата, да ме застига...

Спокойно - днес @jhoro ще те научи на разликата между винт и болт и си готов за бъдещи битки :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, belefor написа:

Спокойно - днес @jhoro ще те научи на разликата между винт и болт и си готов за бъдещи битки :) 

С кой? Със свредела?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, jhoro написа:

Ами като сте профани!!!

Когато се завива в корпус - е винт, когато свързва два детайла, а от другата страна има гайка - е болтове съединение.

При положение, че е в пластмаса и ако модела е точен - как ще центроваш свредлото? Тези наклонени повърхнини ще го "изплеснат".

Само на фреза може да стане. 

А когато няма гайка, как се казва?

Да речем - изкривен пирон. Или, излязла видия. "Изплеснал водата", може би?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Captain Teemo on duty написа:

А когато няма гайка, как се казва?

Да речем - изкривен пирон. Или, излязла видия. "Изплеснал водата", може би?

Абе ся ти къде се обаждаш, Жорко е специалист по всичко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Bubbles написа:

Абе ся ти къде се обаждаш, Жорко е специалист по всичко.

Той да си е. Но, като не знае за специалните отвертки...

Когато кажа нещо, съм убеден в него. И в случея, съм търсил  преди десетина години и с триста зора, намерих.

Не ми се рисува сега - конус, вътре със зъби и обхваща цялата глава на болта(да не би да е винт, да се изложа) . На най - високото, от външната страна на двойно "Г" през средата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Captain Teemo on duty написа:

Той да си е. Но, като не знае за специалните отвертки...

Когато кажа нещо, съм убеден в него. И в случея, съм търсил  преди десетина години и с триста зора, намерих.

Не ми се рисува сега - конус, вътре със зъби и обхваща цялата глава на болта(да не би да е винт, да се изложа) . На най - високото, от външната страна на двойно "Г" през средата.

Мдаа, преди доста години и аз търсих подобна отвертка, накрая открих в Бриколаж.

1998_P_1313787728230.jpg&q=0&b=1&p=0&a=0

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Bubbles написа:

Мдаа, преди доста години и аз търсих подобна отвертка, накрая открих в Бриколаж.

1998_P_1313787728230.jpg&q=0&b=1&p=0&a=0

Къде си търсил - в аптеките ли?
Това си е стандартен външен торкс - дето му казват е „еврейска звезда“.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, jhoro написа:

В плод и зеленчука.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, jhoro написа:

Да в Мароко на знамето също я има тая звезда.

🇧🇬🇧🇬🇧🇬

Добро утро,

новата работа за сезона.

Хамстер в Будапеща. Въртите едно колело, за да радвате местните по време на празниците.

Ето повече информация.

https://m.dir.bg/dnes/comments/minuvachi-zahranvat-svetlinite-na-koledna-elha-v-budapeshta-s-vartene-na-pedali

Благородно и ще ви дадат пари. Да си купите унгарска мекичка. Лангош. С бекон и повечко чесън. Мхммм. Шо сакаш повече?

la4.JPG

https://lussisworldofartcraft.blogspot.com/2019/02/hungarian-fried-bread-langos-recipe.html?m=1

Тъй, че и някой кара колело. 

hamster GIF

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добро утро!

Като един вид "Клуб за подкрепа"(много са модерни, на запад) - вчера разбрахме : какво е винт, болт, лява/дясна резба.

Днес ще научим, кой е най - добрият плат, за игленик. Според, проникване на иглата и дали тя излиза, от другата страна.

Дали да се ползва дунапрен,вълна, или стиропор за пълнеж. Според вида игли.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Captain Teemo on duty написа:

Ето нагледно.

Графа може да го ползва, за годежен пръстен.

Е ако подари такова нещо за годежен пръстен, в Берковица със сигурност ще го разстрелят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, Bubbles написа:

Е ако подари такова нещо за годежен пръстен, в Берковица със сигурност ще го разстрелят.

Ако е с Мики Маус - ще го носят на ръце.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Captain Teemo on duty написа:

Ако е с Мики Маус - ще го носят на ръце.

Преди сто години, на мач Славия - Рапид  (доколкото си спомням), австрийците се ошлянкваха и посимулирваха чат-пат. Та, при една такава ситуация, докато некъф австриец се превиваше полужив на терена, а нямаше носилка, двама слависти се фанаха да помогнат - за ръцете и за краката. И като стигнаха до тъча, го пуснаха. Полуживият скочи и хукна да им търси сметка. Та... няма общо, ма... пусти асоциации.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...